Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jag är trött på att bli påhoppad!

Jag är trött på att bli påhoppad av veganer som tycker att jag är hemsk som inte går ”hela vägen” och låter bli att bära skinn och äta mejeriprodukter. Jag äter väldigt lite mejeriprodukter kan jag ju börja med att skriva. Mest när jag äter/fikar ute och så lite ost och smör hemma. That´s it! Vi lagar mat med havregrädde och använder växtmjölk i typ allt annat! Jag bär också skinn och köper grejer i skinn ibland. Jag har saker med dun/fjädrar i också.. Jag har djurtestat smink.. Jag är långt ifrån perfekt! Det var ett tag som jag verkligen försökte vara det och det gick inte alls bra för mig. Satte så hög press på mig själv att jag fick ångestkänslor och kände mig dålig hela tiden. Kände mig värdelös som hade en djurtestad mascara eller som åt en ostskiva på mackan. Jag vill inte känna så mer! Det kom en dag där jag bestämde mig för att det får vara nog. Vi får alla hjälpas åt att bidra med det vi kan och dra vårt strå till stacken. Vissa äter vegetariskt hela tiden, andra veganskt.. Vissa har en vegetarisk dag i veckan! Jag tycker att alla får göra som dom vill. Det är slutsatsen jag drar idag. Den såg annorlunda ut för några år sedan men dom värderingarna har jag gått vidare ifrån. Man kan inte pracka på andra sin livsstil och speciellt inte genom att hålla en otrevlig stämma och göra påhopp. Försök att inspirera och sprida recept, alternativ och annat kul istället. Man blir inte så sugen på att göra en förändring när man får elaka ord skrivna till sig. Jag tror att vi alla gör så gott vi kan med dom verktyg vi har här och nu. Jag erkänner att jag inte är perfekt! Men jag erkänner också att jag vill göra mitt bästa. Jag är öppen för att lära och förändra mig. Men påhopp är aldrig okej!

11671-bild-kopia-14

Att bli vegetarian är ett av dom bästa valen jag någonsin har gjort! Ångrar inte en sekund! =)

Kommentarer

 1. Petra E

  Hej Gabriella! Ville bara kommentera dethär inlägget.. Tråkigt med människor som kommer med pekpinnen, kan verkligen inte förstå hur man orkar lägga sig i andras liv, jag har iaf fullt upp med mitt eget. Tänker att alla har det. Men icke 😉
  Ville iaf säga att sen jag började läsa din blogg så har jag blivit jätteinspirerad till just att äta vego. Jag gör det jättegärna flera dagar i veckan. Dock känner jag inte att jag vill bli helvegetarian. Men jag tycker väldigt mycket om att testa nya vegorecept, och det är tack vare din blogg 🙂 tack för det!
  Kram

 2. Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

  Jag äter kyckling och fisk nu, men innan åt jag helt veganskt och sedan även helt vegetariskt.
  Då, för tio år sedan fanns inte i närheten samma utbud av mat för oss som valde bort allt från djurriket.
  Jag väljer oftast smink som inte är testat på djur och äter 6 av 7 måltider helt vegetariskt i veckorna, men jag älskar kyckling och kommer inte välja bort det heller.
  Synd att man måste försvara sig hela tiden 🙁

 3. Maria

  Hej!
  Jag tycker det är tråkigt när veganer o blir millitranta i sättet o ska pracka på alla andra sitt sätt att tänka
  Själv äter jag kött, ost, ägg osv
  Däremot så ser jag till att produkterna kommer härifrån, runt om där vi bor, från höns som går ute på gammalt vis, grisar som är ute o bökar runt o är glada så länge jag vet detta har jag gott samvete när jag äter
  Skulle däremot aldrig sätta på mig en päls från djur som dödats för den sakens skull
  Maria i Skåne

 4. Alexandra

  Sorgligt att människor aldrig kan acceptera andras val, äter man kött är de fel, blir man vegetarian borde man tydligen istället vara vegan. Kan vi inte bara lägga energi på något positivt istället och acceptera alla för deras val. ❤️

 5. Olivia

  Hej Gabriella! Jag har länge velat börja äta mer vegetariskt men har inga recept alls… Sen har jag en väldigt känslig mage som ställer till det också plus att jag gärna väljer bort pasta då jag har väldigt lätt för att gå upp i vikt. Har du några vegetariska rätter som bland annat inte innehåller bönor, lök, paprika, broccoli, blomkål (och alla övriga sorters kål) då jag ej tål dessa livsmedel. Stor kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh förstår fina du!! <3 ett stort tips är att bara köra ner alla grönsaker man tycker om i en stekpanna med massor av olja och sedan steka ordentligt. I med salt, peppar, curry och lite imat från Oatly och låt puttra. Och så äta med ris! Det är verkligen god snabbmat som är vegansk och nyttig. Tips, tips <3 Kram

 6. Liza

  Du har så rätt, Gabriella!💞 Tycker som dig..
  Men tyvärr finns det nog väldigt mycket ”rastlösa” personer över nätet, som sitter hemma och säkert mår bra av att trycka ner och påpeka allt om folk. (För att vara rak på sak, tror jag att det i grund och botten handlar om avundsjuka).
  Men du har bestämt dig för hur DU vill göra och huvudsaken är att man själv mår bra i sina val. Heja dig, fina!❤️

 7. Linda

  Hej.
  Läst ditt inlägg & även dina kommentarer till detta inlägg.
  Jag hoppas du inte ser detta som ett påhopp utan mer som fakta och upplysning.

  Jag tycker vegetarian är sjukt bra att man är, vegan även bättre. Jag står för att jag inte är något av de.
  Men jag använder inte päls, dun, skinn, mocka eller ull. Dvs jag använder inte djuren för utseendet.
  Köttindustrin och mejeri industrin är långt ifrån okej.
  Men de jag vill säga är då att, om du tycker päls är så hemsk som det är, så borde du lika mycket avstå från dun. Inom dunindustrin så får gässen & fåglarna gå runt levande och sedan blir dom fasthållna medans alla deras fjädrar slits bort från deras kroppar, fjäder efter fjäder efter fjäder, för att sedan bli nersläppta och fortsätta leva med denna smärta, tills deras fjädrar växer ut igen och är fina, då görs de om, de plockas och de plockas. Skulle nog säga att de nästan är värre än pälsen då dom behöver uppleva detta om o om igen. Om dom överlever.
  Pälsfarmar & dun osv är de värsta jag vet, pga att dessa djur endast används för vårat utseende.
  Det finns så mycket annat du kan köpa istället för dun, i både täcken o jackor, som är lika varmt & snyggt men inga djur har behövt lida för de.
  Sen har jag också regagerat på en av dina Paris vloggar där jag såg att Jason hade äkta UGG, vilket han även kommer växa ur. Där får, får lida, utan bedövning skär dom av delar från deras rumpor och låter fåret gå iväg, för o ta ullen. Dom bryr sig inte om fåren.
  Skulle rekommendera dig till att följa djurens rätt på instagram och/eller Facebook (om du inte redan gör de) där du får se så mycket.
  Tips också att kolla på videos om dun, skinn & UGG, sen avgör om du fortfarande vill stötta dessa industrier.
  Jag hoppas du förstår att jag inte menar något illa. Som sagt jag är själv långt ifrån perfekt då jag äter kött, mejeriprodukter & använder djurtestat smink, o de står jag för.
  Tycker egentligen inget är rätt, men de e olika för alla, men jag själv anser att de e så mycket lättare att avstå från djurplågande industrier inom kläder än mat. För de finns så mycket andra snygga & varma alternativ än de djuren behövt lida för.
  Förstå mig rätt.
  Ber om ursäkt för min långa kommentar och menar åter igen inget illa, men ville tipsa om att de finns så mycket andra alternativ och att kolla på videos osv o bestäm sedan om du ska stötta de ena industrierna men inte dom andra.
  Men stor eloge till dig som är vegetarian och äter väldigt mycket veganskt!

 8. E

  Vad tråkigt att höra att du får påhopp. Jag förstår att det kan smärta. En vän till mig sa en gång att ”när man pekar finger på någon, så pekar tre fingrar tillbaka på en själv (långfinger, ringfinger och lillfinger)”. D.v.s. kritik mot en annan människa säger mer om den som säger det än den som kritiken riktas mot.

  Jag sänder dig värme och omtanke.

 9. Carro

  Du ska veta att du är utan tvekan den som har inspirerat mig till att äta SÅ mycket mindre kött! Efter att ha legat hemma och kollat på din youtube-kanal så blev jag så jäkla taggad… det slutade med att jag åkte till Ica, tog en självscanner och plockade på mig allt från grönsaker till ICAs ”stora vita bönor” :’D Så även om du får stå ut med tröttsamma personer som dom i detta inlägget så ska du veta att du inspirerar väldigt många bara genom att finnas för oss i sociala medier 🙂 Och för det vill jag säga tack! <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men ååh så glad jag blir 😀 <3 så härligt! Betyder jättemycket för mig. STOR kram fina du och TACK till dig!!<3

 10. Katrin

  Tycker ni är jätteduktiga som gör det NI kan, Det är verkligen så individuellt vad man klarar av 🙂 Dock innebär vegetarian att man inte äter några animaliska produkter alls, inte mjölk eller ost heller alltså. Så egentligen är ni lakto-ovo 🙂
  Tycker om din vlogg jättemycket, din är den enda jag läser! Kram på er

 11. Josefine

  Håller med dig helt! Man kan säkert alltid göra lite mer/bättre men så går INTE att tänka. Jag tycker istället att man ska tänka på allt bra man gör, du äter tex ALDRIG kött, hur grymt är inte de? Kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Precis! <3 det lilla gör ju så stor skillnad i det stora hela. Därför är det fint om alla VILL göra det dom kan <3 kram

  2. Emma

   Så tråkigt att du blir påhoppad.. Jag blir så arg och ledsen! Man gör vad man kan för djurens bästa men man kan inte göra allt. Varför får man inte förespråka djurens rättigheter om man inte är hel vegan?? Tycker du och F är jätte duktiga som drar ert stå i stacken! ❤️ Det är tack vare ER som jag blivit vegetarian (lakto-ovo) stor kram ❤️

 12. Evelina

  Men så typiskt att folk måste hoppa på dig. Jag håller med dig. Man får väl göra som man vill. Vad man äter osv är ju upp till den enskilda personen. Och som du säger, man blir inte inspirerad att göra en förändring eller prova nått nytt om det kommer från påhopp och elaka sägningar! Nej påhopp är aldrig okej!
  Är man vegan. vegitarian eller köttätare får man vara det. De är ju upp till en själv.
  Jag åt mycket kött förut men sen jag började följa din blogg för 6 månader sen så har vi infört en vegetarisk dag i veckan hemma hos oss. Fick så myckt inspiration från dina recept! och jag äter faktiskt mer vegitariskt nu själv än förr och jag mår MYCKET bättre av det. Fick veta att jag har risk för en tarmsjukdom som gör att jag ska försöka äta mindre kött pga fettet i kött osv det var något att fettet i kött är mer tung smällt än fett som finns i typ avocado. Och då har jag använt mig av dina recept. Det jag ville säga är att stå på dig och försök att inte ta åt dig. Och fortsätt med att skriva om dina maträtter o sånt du äter. De ger inspiration!! Många Kramar

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men vad roligt!!! Så glad jag blir att du börjat äta mer vegetariskt 🙂 <3 så härligt! Och tack för att du delade med dig! Så är det ju verkligen. Stor kram <3

 13. Cecilia

  Håller helt med dig och jag har mer eller mindre också nästan slutat med mjölkprodukter. Använder endast lite mjölk i kaffet. Nu till min fråga. Hur gör ni med Jason och er själva för att få i er kalk som finns i mjölk och mejeriprodukter? Bvc påpekar ju att barn ska dricka mjölk, äta ost och mejeriprodukter för att få i sig kalk. Hur gör ni för att Jason ska få i sig kalken? Har funderat en hel del då jag inte vet vad jag kan ge min 20 månaders för alternativ. Tacksam för tips. Kramar

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh vad härligt! 🙂 Har inte ens tänkt på det. Just mjölk har varken jag eller F druckit som barn då våra föräldrar aldrig serverade det och vi ville inte heller ha det i förskolan/på skolan. Vi äter ju ost! Så där finns det. Och broccoli finns det ju i också. Och grönkål! Kikärtor och vissa bönor (gröna tror jag) sägs också innehålla en del. 🙂 stor kram <3

   1. Caroline

    Vår tjej är mjölkproteinallergiker och vår dietist menar på stt det kan vara bra stt ge kalciumtillskott ifall barnet inte får i sig mjölk 🙂 tydligen är kalciumbehovet ganska stort hos barn. Ifall man ger växtnaserade drycker skulle man också välja de icke-ekologiska, eftersom dessa inte får berikas. Känns ju lite sådär men :/ så ett tips kanske kan vara smoothies på icke-ekologisk växtmjöllk?

   2. Caroline

    Vår tjej är mjölkproteinallergiker och vår dietist menar på stt det kan vara bra stt ge kalciumtillskott ifall barnet inte får i sig mjölk 🙂 tydligen är kalciumbehovet ganska stort hos barn. Ifall man ger växtnaserade drycker skulle man också välja de icke-ekologiska, eftersom dessa inte får berikas. Känns ju lite sådär men :/ så ett tips kanske kan vara smoothies på icke-ekologisk växtmjöllk?

   3. Emilia

    Hej! Då jag är vegan, mamma och dessutom har utbildning i specialkost och näringslära så ser jag mig som väldigt påläst om bland annat det här och vill bara säga att berikade vegetabiliska drycker, exempelvis Alpros produkter, innehåller lika mycket kalcium som komjölk. Komjölk innehåller dock något mer D-vitamin som främjar kalciumupptaget men detta är marginellt, speciellt med tanke på att små barn får D-vitamindroppar.

 14. sara

  hej!
  vilket passande tema på inlägget då jag undrar en sak inom den kategorin!:D vilken typ av fransar använder du när du gör fransförlängning? jag tycker tyvärr mink är det bästa men har försökt använda syntet fransar, dock så tycker jag dessa är typ hårda, och skaver lite de första dagarna, men samtidigt tycker jag inte de är värt att använda mink då jag vet hur hemskt det är för dom små djuren som inte kan hjälpa att dom nu inte bara fallit offer för vi vill ha deras päls på kroppen utan nu även i ansiktet. så jag tänkte bara kolla hur du gör då du alltid så fina fransar:)

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag har bara gått till salonger där dom använder syntetfransar 🙂 <3 tycker inte att dom brukar kännas så hårda.. Kolla med @emelieidamarie vad hon använder. Vet att hon sa sist vad hon hade för volymfransar men kommer inte ihåg. Ska inte vara mink iallafall, kram <3

 15. Louisa

  Håller helt med dig! Att vara vegan passar inte alla och så är det bara. Spelar ingen roll om du är vegetarian, fexiterian, äter kött en gång i veckan osv. Allt är bättre än att äta kött och bara man bidrar med nånting så är det bra, spelar ingen roll hur mycket eller lite! Så fel att folk ska hoppa på dig, hoppas dom slutar me de! Kram❤️

 16. Sy

  Vad ledsen jag blir att du blivit påhoppad. Är själv vegan och det är alltid jobbigt att se andra veganer bete sig så mot ickeveganer. Det spelar ingen roll att man är frustrerad, det är bara själviskt att bete sig så då som du skriver; de allra flesta förändrar sig inte på grund av hårda ord. Det enda påhoppen leder till är tillfällig tillfredsställelse hos påhopparen. Med andra ord; själviskt… Jag tror det är väldigt olika hur snabbt personer kan förändra sin livsstil. För vissa går det över en natt, för andra månader, för andra år. Eller aldrig. Om man som du pressar sig själv så otroligt hårt så tror jag aldrig det kan hålla i längden. Jag tror man måste vara glad, stolt och bekväm över sitt beslut, inte stressad och ha ångest över det, annars orkar man inte helt enkelt. Bara lite tankar från min sida, ger kanske inte så mycket till världen haha. Härligt beslut att skippa kött ändå, måste jag säga. 🙂 Du blev vegetarian långt innan jag själv blev det, alla (nästan) har vi varit blandkostare någon gång 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh, tack för att du delade med dig <3 tror precis som du att det kan gå över en natt för någon medan det kan ta längre tid för andra 🙂 <3 stor kram

 17. Micaela

  Antar att denna kommentar inte kommer få komma med men vad jag tror det handlar om är att du ibland uttrycker sådant förakt för till exempel pälsindustrin men stödjer (alltså använder) skinnindustrin som är precis lika hemsk. Det blir ju dubbelmoral. Ingen hade ens lyft på ögonbrynen om du var vegetarian och inte lyfte fram det som något du gör för djuren. Det är toppen att du gör vad du kan dock men du låter ytters opåläst när du uttrycker förakt hör halva djurindustrin och stödjer den andra halvan. Ser ingen skillnad på djur som dödas för päls och djur som dödas för smink/skinn eller mat.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Fast jag har fått sådana kommentarer huuur många gånger som helst. Under flera års tid. Oftast handlar det om ”dubbelmoralen” att tycka synd om kor som blir kött men äta mjölkprodukter. Den industrin är ju också fruktansvärd men ändå äter jag mjölkprodukter ibland.. Har vänner som tycker att köttindustrin är vidrig men ändå väljer dom att äta kött (som inte alltid är producerat på ”snällare” vis). Jag tror att vi alla har ett hjärta och vill väl och då kan det lätt bli lite ”dubbelmoral” ibland just för att man inte kan göra ALLT rätt själv men samtidigt tycker synd om djuren som hamnar illa. Hoppas du förstår mina tankar 🙂 kram

   1. Micaela

    Det förstår jag absolut och jag håller med om att bara göra ett val som ”vegomåndag” är att bidra och gör man allt man kan/vill så är det fantastiskt. Men det som upprört mig är att du ofta skrivit om och uttryckt förakt för vissa delar av industrin medan du använder (och betalar dyra pengar för) andra, om du inte hade gjort det hade det inte funnits något för mig och säkert många andra att bli upprörda över, då hade du liksom bara varit en vegetarian som sällan äter mejeriprodukter om du förstår vad jag menar 😊 Det här är dock väldigt PK av mig, jag vet väl det men du är ändå en offentlig person och det du skriver når ut till många olika personer och åsikter.

 18. Amanda

  Själv är jag varken vegetarian eller vegan men försöker att äta mindre kött och mejeriprodukter. Lagar mat till andra så det är svårt att endast laga vegetariskt/veganskt men jag försöker så gott jag kan 🙂
  Tror att det är mycket tack vare dig att jag har fått upp ögonen för vegetarisk mat. Du lägger ju alltid upp bilder på så god mat! Kramar <3

 19. Michelle

  Jag håller med dig att det aldrig är okej att människor beter sig elakt emot en! Det finns ett bättre sätt att förmedla ett budskap. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka, i dina paris vloggar tog du upp ett antal gånger hur ont det kändes för dig att se hur mycket päls som fanns där. Men skinn är exakt samma sak? Tänker att det är en väldigt ” lätt ” sak att strunta i att köpa. Kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Ja, så kanske det är.. Jag ser ju inte päls och skinn som samma sak. Skinn blir ju mer än biprodukt från köttindustrin medan päls är något som oftast slits av små djur medan dom fortfarande lever. Något som egentligen är totalt onödigt då dessa djur inte ska användas till mat utan bara slängs bort.. Kram

 20. Hanna

  Hej fina ❤ inte ska du behöva försvara dig för vad du äter! Om du är vegetarian eller vegan är ju helt upp till dig! Finns ju många vegetarianer som äter fisk tex å det är ju oxå upp till dem! Alla människor måste ju få välja själva utan att behöva försvara sig!
  Jag är inte själv vegeterian, men jag jag älskar verkligen vegetarisk mat och önskar att jag åt det oftare! På jobbet brukar jag göra det faktiskt, då jag inte äter fläskkött, då blir det oftast veg😍

  Strunta du i alla dumma onödiga kommentarer fr människor som har tråkigt!
  Du får göra precis som du vill det är helt upp till dig! Det finns inga måsten!
  💟💟💟

 21. Camilla

  Håller helt med dig och påhopp är aldrig okej!

  Som du sa så blir man ju inte inspirerad att jag göra en förändring om man blir påprackad något.
  DU däremot har inspirerat mig att äta mer vegetariskt och veganskt, vilket jag gör nu. Det hade aldrig hänt om någon sa till mig att jag är en hemsk människa för att jag äter kött.
  Stor kram till dig!

 22. Linn

  Men kan det inte bero på att ni kallar er för veganer när ni igentligen är vegeterianer? Är ju en stor skillnad. Men självklart är det inte okej att hoppa på folk!

 23. Trebarnsmamma

  Jag har funderat mycket på detta för det känns som du var mer för djurens rättigheter förr och det var dels pga det jag valde att följa dig. Sen när jag såg att du köpt uggs till Jason så blev jag riktigt frågande med tanke på djurplågeriet som ligger bakom. Jag är själv inte fullfjädrad vegan men äter vegetariskt och undviker det som jag uppenbart vet ligger djurplågeri bakom. Som tex djurtestade produkter, päls och industriägg.

 24. Maria

  Men herregud kan inte folk bry sig om annat?! Har dom inget liv än att hoppa på folk/dig? Gör de du känner och vad du mår bäst av och framför allt ät vad du vill oavsett vad man är , Gabriella <3 förstår att det kan vara jobbigt när man har en stor blogg och så många som läser men om dom inte tycker om det du gör,äter osv så behöver dom inte heller följa dig! Kram för en fin blogg och kram till dig va stark!

 25. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

  Håller med dig, jag håller på att släppa köttätande eller ja animalätande men jag vet att jag inte kan sluta med något bums jag fungerar inte så. Jag äter kanske animalier 1 gång i veckan max numera från att för ett år sedan äta det varje dag mer eller mindre. Skulle aldrig komma på tanken att kritisera andra människors val i livet. Tycker man ska följa sitt hjärta. Jag har plastbantat hela hemmet och inte använt eller köpt plast sedan 2014, Använder tygkassar när jag handlar, är medlem i Djurens rätt och marinfadder. Jag köper inte djurtestat och heller inte parabener. Men jag är långt ifrån perfekt för det, gud heller jag gör massor med fel tex äter kött. Men tänker att alla måste ju få göra som man vill.

 26. Minna

  Håller verkligen med dig! Har också varit vegetarian i 11 år som Julia bland kommentarerna 😃 och försöker äta mycket veganskt men ibland orkar man inte helt och lite ost gör väl inget när typ alla andra äter kött :/ tycker också man får göra som man vill! Kram!

 27. Cecilia

  Det är så onödigt när människor tvunget måste ut med varenda tanke som åker genom skallen. Har man inget snällt att säga kan man väl bara vara tyst? Hur andra lever sitt liv måste väl står för dem? Som du skriver, var och en bör göra det som funkar bäst för dem!
  Fortsätt inspirera så som du gör, är övertygad om att de flesta av oss som läser tycker om det du skriver och dina recept, med eller utan en ostbit eller en klick vispgrädde! Kram!

 28. Nina

  Men jösses! Man tror ju inte att det är sant gällande påhoppen. Inte klokt ju! Jag äter också vegetariskt, många ggr veganskt men inte alltid. Alla gör som de vill. Jag önskar att fler äter växtbaserad mat både för djur och naturs skull men man kan ju inte ge andra skuldkänslor för att de inte gör som man vill. You go girl, Bry dig inte om kommentarerna. Kram på dig!

 29. Julia

  Åh jag håller med till till fullo! Jag är också vegetarian och har varit i 11(!!!) år. Ändå får jag höra att jag borde bli vegan och att jag inte tänker på djuren osv. Säg det till dem som äter kött istället?! Men framförallt låt alla göra som dom vill! Att vara vegetarian hjälper väl djuren 1000gr bättre än att äta kött. Att dom inte förstår det och måste hoppa på oss hela tiden? Så ledsamt. Vi gör ju vårt bästa vilket veganerna borde lyfta och vara stolta över istället eftersom vi hjälper till. Usch jag blir så arg på sådana veganer som sitter och diskuterar med mig som vegetarian men inte säger ett ord till de som äter kött 🙁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting