Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status:

Jag kan: Sova hela dagarna! Är så otroligt trött då vi varit igång så mycket senaste tiden. Resor hit och dit och kul projekt på gång hela tiden. Men det tar mycket energi!
Jag vill: Ha sommar! Är redan leds på kyla och mörker. Kikade igenom bilder från midsommar igår och herregud så jag längtar tillbaka!
Jag borde: Lära mig att sova i tid. Vet att jag tjatar om det men jag går och lägger mig på tok för sent och det känns av ordentligt. Tror att det är en rätt vanlig fälla när man är småbarnsförälder. Man vill ha den där egentiden när barnet har lagt sig och sitter uppe lite för länge.
Jag skulle: Vilja ha färska snittblommor hemma varje dag. Tyvärr så är det ju lite för dyrt! Men det piggar ju upp så himla mycket.
Jag gillar: Att kunna styra mitt egna schema. Det är guld för mig!
Jag älskar: Allt som händer med Jasons utveckling just nu. Det går verkligen undan. Som jag redan nämnt så går han typ hela tiden nu, säger enstaka ord, pussas, kramas, pekar på saker, kan kommunicera på ett helt nytt plan… Det är så spännande att få hänga med i hans liv. Jag är stolt över att vara hans mamma.
Jag måste: Boka in mig på pedikyr! Alltså ni ska se mina fötter. Dom är som sandpapper typ. Och så får jag lätt sprickor i hälarna. AJ!
Jag behöver: En solsemester. Är lite ledsen över att vi fick flytta fram den men känner samtidigt att det blev bäst så. Blev lite för mycket här och nu då det kom upp lite andra oväntade resor.
Jag får: Ångest över att vi flyttade från Göteborg ibland. Speciellt när jag kikar på sommarbilder därifrån! Umeå är ju också fint men Göteborg har mitt hjärta.
Jag kan inte: få nog av: Bonde söker Fru och andra liknande program. Hade jag haft tid hade jag kunnat se repriser av programmet om och om igen, haha.
Jag undrar: Hur livet kommer att se ut om 10 år. Jag är inne i en period där jag funderar mycket just nu. Tänker verkligen igenom ALLT. Blir typ galen på mig själv.
Jag längtar till: Jag längtar faktiskt till jul! Det ska bli mysigt. Och så längtar jag efter att få sådär riktigt mycket snö så att vi kan åka pulka, bygga snögubbe och vara ute mycket. Vi har som sagt fått lite snö här i Umeå och jag hoppas att den får ligga kvar denna gång.

IMG_0207

Med bebbe i magen och superhöggravid =)

Kommentarer

  1. Flisan

    Hej! Kan du inte ha en bloppis? Tröjan på bilder letar jag som en galning efter och vill så gärna köpa ifall den skulle komma ut. Kramar💕

  2. josefine

    Va kul att du är bonde fan! Då har du sänder sett min man på tv han var med i bonde 2014 😉 har en fråga..
    Vi har en liten underbar tjej på 2 månader! Hon har så ont i magen vissa dagar, hade Jason det och gick de över? Hur gjorde du i början när du ammade med mat mm för hans mage? Så nyfiken! Massa kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ellerhur 😀 <3 vad roligt! Vi gjorde faktiskt ingenting. Jag åt lök en gång (gillar inte lök så mycket så undviker det gärna) och DÅ fick han ont i magen. Men annars så var det inte ens något jag tänkte på, kram kram <3

  3. Jannicke-Mamma Till 3

    Den där fällan med att sitta uppe lite för länge har vi också hamnat i 🙊 men som småbarnsförälder så är lite egentid guldvärt😊
    Hoppas att ni kommer iväg på lite välförtjänt solsemester inom en snar framtid☺

  4. O

    Om du älskar Göteborg, varför inte flytta tillbaka då? Vill ni inte bo mitt i stan så kan ni ju bosätta er strax utanför där det finns bra skolor/förskolor och bra kollektivtrafik <3

  5. Evelina

    Läste genom din lista o kan skriva under med ett JA på det mesta. I Vindeln har vi lite mer snö än i Umeå men INTE stor skillnad. Vi kan inte åka pulka eller så än. Känner att sommar igen skulle vara ganska bra! Stor kram 😜

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish