Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Rädda Barnen – Egen insamling

Inlägget är i samarbete med Rädda Barnen.

Detta inlägg är ett otroligt viktigt inlägg! Jag hoppas verkligen att ni tar er tid att läsa igenom hela och jag hoppas också att vi alla kan hjälpas åt och bidra. Tillsammans är vi starka! I detta fall stämmer det verkligen in att ”ingen kan göra allt men alla kan göra något”.

December är den månad när flest människor vill göra en insats för de som kämpar för överlevnad. Jag har startat en egen insamling hos Rädda Barnen och jag hoppas att du vill dra ditt strå till stacken och bidra med något till den. Du kan utöver detta också starta en egen insamling och på så vis hjälpa till ännu mer. Min förhoppning är att vi ska kunna ge både matpaket och klädpaket till barn i nöd.

För mig handlar julen om att ge och detta är ett perfekt tillfälle att stanna upp i julklapps-stressen och tänka på dom som kanske inte ens har en bråkdel av det vi har. Vi har tur som får julklappar, god mat på bordet, umgås med nära och kära, se Kalle Anka på TV.. Ja, ni vet! Alla har inte den möjligheten. Det minsta vi kan göra är att bidra med något för att människor som inte ens har en bråkdel av det vi har ska få något i magen. Det tror jag att vi alla är överens. om.

Jag vet att ni som följer mig har ett hjärta av GULD och jag hoppas att vi kan få ihop 50.000:- tillsammans före nyår. Ge årets viktigaste julklapp HÄR! (direktlänk till min insamling). Varenda krona gör skillnad! Ni kan också starta en egen insamling genom att klicka här. Vi kan mätta magar och rädda liv tillsammans. Det är fantastiskt tycker jag!

Kika också in mina bloggkollegor Ulrika Forsbergs insamling HÄR och Claudia Conchas insamling HÄR!

Skärmavbild 2016-11-24 kl. 02.11.27

Här ser ni dom olika paketen som man kan ge bort på Rädda barnens hemsida. Glöm inte bort att skänka en slant HÄR så att vi kan bidra med dessa olika paket tillsammans.

Här nedan kan ni se en video som vi spelade in för några dagar sedan. Jag får så himla ont i hjärtat när jag tänker på alla barn som får gå och lägga sig hungriga och kämpa för sin överlevnad varje dag. Ingen ska behöva växa upp på det viset.

Kommentarer

  1. Emilia

    Alltså ÅH vad bra!! Har haft lite panik vad jag ska ge mamma för hon önskar sig absolut ingenting och det känns onödigt att köpa någonting bara för att köpa något liksom.. Men det här GÖR ju faktiskt något för någon, så ska nog ta och köpa något av paketen ”åt” henne. 🙂 Då får hon ju dessutom ”ingenting” precis som hon vill. 😉

  2. Isabelle

    Älskar att se hur Fjodor verkligen engagerar sig i ditt jobb! Så kul att se att han verkligen ansträner sig, är insatt och är med! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting