Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Från min webcam

Bild 2016-03-09 kl. 12.44 #2 Bild 2016-03-09 kl. 12.43 Bild 2016-03-09 kl. 12.45 #6


Fann dessa på min dator igår kväll och det är ju så kul att se tillbaka. Var så aktiv i början av året att fota med ”photo booth” på datorn men nu är det programmet som bortglömt. Måste helt klart bli bättre på att ta sådana här bilder, så kul att ha kvar, haha! =) F har massor på sin dator med.

Kommentarer

  1. Evelina

    Hej Gabriella!
    Tack för inlägget om din arbetsdag! de var verkligen inspirerande och lärorikt att få läsa hur en dag kan vara. Jag fick verkligen svar på min fråga och inspiration till mina egna funderingar 😊 Så tack för hjälpen. Du hjälpte mig att fundera kring steget att ta min dröm ett steg längre. Kram

  2. Lindah

    Fina ni. Jag vill bara berätta att jag kollar eran vlogg nu och man blir så himla glad av att se er. Fjodor är verkligen supergullig mot dig.. Hoppas ni har haft det toppen i Paris 😍 Vi var i Paris förra året och där blev våran son till som nu den 4e blir 8 månader..
    Paris är en stad jag verkligen vill tillbaka till.
    Skulle så gärna vilja ta med mig familjen till Disneyland. ☺

    Kram fina ni

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh vad kul!! 😀 glada vi blir! Ja han är världens bästa <3 Vad härligt, det är så fint där! Samma här 🙂 Det får vi göra nästa gång, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish