Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Förhoppningar inför 2017

Jag har massor med drömmar, tankar och mål inför nästa år. Eller ja, jag kanske ska kalla det förhoppningar. Jag brukar inte har några nyårslöften men just förhoppningar är rätt kul enligt mig =) Vad har ni för tankar kring nästa år? Finns det något speciellt som ni vill uppnå eller göra? Dela gärna med er <3

– En resa till Grekland med min lilla familj. Denna resa vill jag göra någon gång under sommaren. Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg.

– Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka min mens (har fortfarande inte fått den!?) och att vi får plussa igen. Det har ni nog redan läst ett par gånger men ville inte utesluta den punkten för det, haha.

– Resa med min mamma. Det är något jag har velat göra länge! Åka iväg en vecka bara hon och jag. Det hade varit underbart!

– Jag hoppas på att få ett samtal från tandläkaren om att jag ska få tandställning. Jag står just nu i kö för att få men den är himla lång här i Umeå. Förhoppningsvis så får jag påbörja min resa mot raka tänder nästa år.

– Vi kommer nog inte att bygga hus nästa år men däremot så kommer vi att sätta oss in i det ordentligt. Jag vill börja kika runt på husmodeller och kolla runt på olika alternativ. Det ska bli spännande att börja göra drömmen till verklighet och vi ska ta god tid på oss så att allt verkligen blir precis som vi vill ha det.

– Jag vill fortsätta träna pass på gymmet! Det är något som jag verkligen tycker är KUL och jag är så glad att jag har kommit igång med det.

– Egentid med bara varandra är jag och F rätt så dåliga på! Jag har en förhoppning om att vi ska bli bättre på att gå ut på tu man hand. Middag, bio.. Vad som helst! Bara vi kommer iväg bara vi! =) Vi har flera som gärna ställer upp som barnvakt ett par timmar och som står både oss och Jason nära.

11798437-10207270331457906-862436287-n

Kommentarer

  1. Lisa

    Vilken bra lista.. 🙂
    Hoppas verkligen ni får det efterlängtade plusset nästa år <3 🙂

    Det jag tänker mycket på och hoppas på är att allt kommer gå bra när mitt och sambons gemensamma barn ska födas i Januari..
    Börjar bli lite smått nervös för förlossningen, hur det kommer bli och om det kommer bli lika tufft som när dottern föddes..
    Och så klart hur min och sambons relation kommer påverkas..
    Annars så har jag inga direkta förhoppningar så, tar det lite som det kommer 🙂

  2. Björk

    Du kanske skulle kolla upp om du har pcos, om det inte har med amningen o göra. Jag har det och har varken mens eller ägglossning, vilket betyder att jag får hjälp med att bli gravid. Lycka till, kram.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Får kolla upp det. Tror dock inte att jag har det! Eller hoppas inte det iallafall. Ammar ju så mycket så bör ju vara det som spelar in, kram

      1. Björk

        Det hoppas jag inte heller du har eftersom det är väldigt jobbigt, gått ett år nu med ett missfall i bagaget och fler försök med hjälp av medicin på gång. Håller tummarna för att 2017 är mitt år. Tänkte bara sedan du försökte att bli gravid med Jason och det inte gick så snabbt, inte onormalt med ett års försökande men kanske kan ha varit en ägglossnings rubbning. Bra att veta och kolla upp i alla fall så man inte väntar för länge. Kram på dig

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Jaa, kan tänka mig det 🙁 lider med dig. Håller alla tummar för dig och berätta gärna hur det går längs vägen, kram

  3. annie

    Vad ska du ha för tandställning? jag tog väck min för några år sedan och nu har tänderna börjat flytta lite på sig så ska börja med tandställning på natten snart, mindre kul men hoppas det är värt det.

  4. Jenny

    För oss blev de plus på Stickan så fort jag sluta amma helt. Hade inte fått en riktig mens. Hoppas ni oxå får en plus snart 👍🏻

  5. Carola

    Mina mål och förhoppningar inför 2017 är att jag vill fortsätta stärka min självkänsla, göra saker som jag tycker är roligt, börja på yoga, jag hoppas på att jag får må psykiskt bra. Kram på dig fina du

  6. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

    Jag har alltid gjort såna här listor, började blogga 2004 men i år blir nog första året jag inte gör någon. Helt enkelt för jag fått utmattningssyndrom och det enda jag hoppas på är att bli frisk får detta helvete och komma tillbaka till livet. Känns konstigt egentligen, jag har alltid haft mållistor tidigare och förväntningar men blir kanske så här till slut :/.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish