Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Fyndat till mig själv

Fyndade dessa två grejer igår på nätet! Jackan har jag kollat på läääänge (har ingen ordentlig vinterjacka som jag tycker är snygg) och locktången har jag också kikat på men varit för snål för att köpa. Nu när det var 41% rabatt på den så kunde jag inte låta bli att köpa den från eleven.se! Och jackan är köpt från nelly.com för er som undrar =) Fick ge runt 500-lappen för den.

Untitled-1

Fyndade ni något på Black Friday? Om inte till er själva så kanske ni handla julklappar? Känns som om alla gjorde det igår, haha. Vi kommer att ta det lugnt med julklapparna i år. Förra året slog vi på stort men detta år blir det små men personliga klappar. Och inte så himla många heller! Julen är ju trots allt till för att umgås med nära och kära, äta gott.. Ja, ni vet! Ibland känns det som om det blir sådan hets runt köpande istället.

Kommentarer

  1. Lisa

    Jag köpte inget till mig, och julklapparna är vi färdiga med sen Oktober.. 😀
    Mest blir det julklappar till barnen, till sambons föräldrar köper vi nog biobiljetter, och till mina föräldrar funderar vi på typ presentkort på spa då dom har hjälpt oss så mycket med renoveringen hemma så dom är värda något extra tycker jag <3
    Det mysigaste med julen är ju att umgås det håller jag med dig om <3
    Var inne och kollade förra året tror jag det var men då var det inga rabatter alls..
    Men verkar som att man kunde gjort en massa bra fynd i år.. 🙂

  2. Linnea

    Även om det är fejkpäls, varför köper du något som imiterar döda djur när du är så emot äkta päls? Finns ju många snygga jackor som inte ska se så likt ut ett dött djur som möjligt. Rimmar rätt dåligt att du först köper en låtsaspäls och sen skriver om hur ledsamt det är med all äkta päls??

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tycker päls är jättesnyggt men vill inte ha päls från ett djur på mina kläder! Därför bär jag fejkpäls 🙂 kram

  3. Malin

    Jag köpte en sulky till Arvid på jollyroom, en crescent compact xt air 😃 Sambon köpte en ny Fitbit- klocka. Där ser man skillnaden mellan män och kvinnor 😂Vi köper hellre till våra små!

  4. Hannele

    Nej inte ett skit rent ut sagt..fanns inget jag ville ha 😂
    Förra året så fyndade jag en del saker men var tvungen och skicka tillbaka dom då jag inte var dugg nöjd över dom.

    Men så här är det varje gång när man ska handla billigt så finner man inte något kul alls men sen så när allt är över och blir original priser så då hittar jag det jag vill ha😂 nä jag får hålla mig till att mellandagsreorna..då finns det möjligheter att jag finner något mer 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish