Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En vanlig arbetsdag

Jag har fått frågan om hur jag styr upp en vanlig dag med mina sociala kanaler. Det är en dröm att kunna leva på det man älskar men det är också en utmaning och tufft många gånger! Vissa dagar får jag jobba mycket och andra dagar kan jag välja att bara sitta vid datorn några timmar. Det tar mer tid än vad man tror att hålla igång allt!

Jag har ju nämnt förr att nästan alla mina inlägg är tidsinställda. När Jason har somnat på kvällen så kommer min dator fram. Jag sätter mig i soffan med en kopp té eller något att äta och börjar brainstorma. Försöker hitta inspiration till ämnen att skriva om. Vissa dagar är det lätt medan det ibland kan kännas omöjligt. Många dagar ser ju rätt lika ut och då kan det vara otroligt svårt att ha något att komma med. Man får göra sitt bästa! Jag brukar tidsinställa mellan ett-tre inlägg till dagen efter. Har jag en videoblogg att klippa ihop så gör jag det också. Det är oftast videobloggarna som tar längst tid! Jag kan sitta och klippa i flera timmar. Jag svarar också på mail under kvällen och redigerar bilder.

På morgonen skriver jag det dagliga ”morgoninlägget”. Resten av dagen försöker jag att hänga med Jason men jobb finns det alltid gott om och mobilen är alltid med. Ibland väntar samtal och mail finns det ständigt gott om att svara på. Jag försöker ta mina stunder att pilla med mobilen när jag går på toa eller under Jasons sovstund mitt på dagen, haha. Jag är väldigt mån om att inte förlora så mycket tid med mini. Det händer så mycket med honom nu och jag vill inte riskera att missa något.

Vissa kvällar sitter jag vid datorn mellan 19.00-02.00 medan jag andra kvällar blir klar redan vid 21.00. Det är väldigt olika. Som bloggare är man alltid ledig samtidigt som man aldrig är ledig. Det är ett spännande och roligt jobb och jag är glad att jag har fått möjligheten att hålla på med det jag gör. Jag ser fram emot många år ihop med er och det är kul att utvecklas och testa andra kanaler som ex. youtube. Jag har verkligen fastnat för det rörliga och det känns verkligen som ”framtiden” för oss som vill jobba med sociala medier.

Hoppas att ni som undrade fick svar på era frågor, kram <3

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Något år till kanske 🙂 men jag vill göra något annat inom ett par år också. Och såklart ha kvar bloggen på sidan av! 🙂

  1. Sheima

    Hej Gabriella! Så kul att se er i Paris! Roligt att ni är ute och reser med Jason! Vi ska själv ut och backpacka i Sydostasien med våra två små i februari- april så det är roligt att se andra som också reser med barnen.

    Era vloggar är så roliga att titta på!

    Jag försöker själv lära mig om Youtube inför den stundande resan men har hakat fast mig vid en sak och undrar om du vill hjälpa mig. Jag vill veta hur man gör snabbspolning. På videoredigeringsprogrammet i Youtube finns bara slow motion men jag har sett att du och andra har gjort snabbspolning. Använder ni andra program, Så nyfiken!

    Tack för en fin blogg!
    Ha en fin resa!

    http://Www.livssheimat.vimedbarn.se
    @sheima8o

  2. M

    Hej! Jag ska köpa julklapp till ett par (ca 30 år) som bor i Umeå. Jag har aldrig varit i Umeå, men tänkte köpa något presentkort på restaurang/upplevelse för dom tillsammans. Har du något tips på något bra i Umeå? Kram 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish