Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

December

Nu går vi snart in i december! Årets sista månad! Vi har mycket roligt inplanerat och det känns som om det är ett måste för att ”överleva” kylan och mörkret. Tänkte dela med mig av några planer:

– Vi ska till Gran Canaria! Vi har dock ångrat oss när det kommer till hotell och plats och har planer på att ringa och omboka med resebolaget, hehe. Återkommer när det är gjort så att ni får veta var vi ska =)

– Julbak med vänner! Alltså detta längtar jag till SÅ mycket. Och det bästa är ju att vi har det inplanerat med flera av våra vänner! Så blir bakning i flera omgångar. Ska inhandla fina glasburkar på IKEA, klippa ut etiketter, knyta fina snören runt! Älskar sådant pyssel. Vi ska baka lussebullar, pepparkakor, knäck, fem-minuters-kola – ja, ni vet!

– ”Lilla julafton” ska vi också fira med vänner. Vi ska bli bortbjudna på middag och mys. Kommer bli så himla kul! Tycker att ”lilla jul” är ett så bra alternativ om man vill fira in julen även med vänner men ska spendera den 24:e ihop med familj och släkt. Då kan man fira in och tjuvstarta redan några dagar i förväg.

– Självaste julafton ser jag fram emot! Vi står för julbordet i år och vi kommer att ha min sida av familjen på besök (Fs reser bort). Jag hade tänkt köra på ett rätt ”traditionellt” julbord men vegetariskt såklart! Älskar julmat och det finns ju faktiskt bra alternativ till allt kött som brukar serveras. Min favvo på julbordet är dock julmusten, hehe. Så har det alltid varit!

– Jag har ett frisörbesök inbokat där jag ska få sätta om mitt löshår och färga igenom det ordentligt. Ska bli ompysslad i flera timmar och jag kan ju inget annat än längta.

– Min nagelteknolog och vän Amanda öppnar en salong och jag ska såklart på invigningen. Så himla stolt jag blir! Hon är så duktig och driven och det känns så roligt att hon har kommit så långt.

– Vi ska såklart dricka massor med varm choklad och té, mysa under en filt i soffan och se film! Det är det bästa som finns på vintern tycker jag.

Bild 2015-11-06 kl. 17.19 #3

En bild från december 2015. Då hade jag en liten pluttis som mest sov på mitt bröst <3

Kommentarer

  1. Joanna

    Hej du fina!
    Jag har nyligen gått med i en fb-grupp med veganmat. Superbra tips för massor av inspiration – och då är jag inte ens helvegetarian. Är en fuskis 🙈 Men hur som; i gruppen är det flera som gör något som heter ”seitan” och mer specifikt det jag vill tipsa om – seitanskinka. Många verkar lyckas med det (ibland efter några försök) och det ska tydligen vara riktigt gott! Man glaserar med senap och hela faderullan. Tänkte att det kanske kan vara en idé till ert julbord. Om ni nu inte redan kände till detta haha. Nåväl, ha en fantastisk dag i Paris!
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! 😀 det är ju så roligt att få sådana tips! Såg det också!! 🙂 <3 måste testa det någon gång innan jul 😀 kram kram och ha en underbar kväll <3

  2. Natalie

    Åh det skulle vara så kul om du kan skriva ett inlägg där du tipsar om vad man kan göra för något kul till ett vegetariskt julbord =) Det här är min första jul som vegan/vegetarian och jag tar gärna emot all tips och inspo som finns!

  3. Warda

    Superbra att h massa roligt inbokat. Brukar tänka samma när det gäller tråk plugg små saker som att kolla på någon serie/fixa naglar/köpa något man önskat sig jag bara ma unnar sig så blir det allt roligare och lite motivation haha 🙂

  4. Arisa

    Vill bara säga hur mysigt detta inlägg var och att jag blev alldeles varm i kroppen! Din beskrivning av att kunna fira ”lilla jul” med flera av era vänner låter helt underbart och är typ det som skulle ingå i mitt drömliv. Att kunna vårda sina relationer och skapa fina, roliga minnen tillsammans är ju det mest värdefulla som finns! Låter väldigt spännande med ett vegetariskt julbord – ser fram emot att se alternativen. Har blivit mer medveten kring vad jag stoppar i mig (bl.a. tack vare din blogg!) så försöker verkligen att suga i mig alla tips/information som finns.

    Hoppas ni har en fantastisk resa i Paris just nu och skickar lite krama från kalla Sverige! 😉

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh så glad jag blir 😀 <3 det är ju så viktigt och kul!! <3 alltså tusen tack!! Blir hur glad som helst. STORA kramar från oss <3<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish