Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningShopping

New in

Jag har länge haft en önskan om nya soffkuddar till soffan men inte riktigt tagit tag i det. Det känns som om mina vita kuddar med volanger inte riktigt passar in i vårt hem längre och jag vill ha något lite mörkare i soffan. La en liten beställning på H&M Home och den lär landa här hemma lagom tills att vi kommer hem från vår resa.

Skärmavbild 2016-11-24 kl. 03.02.10

Hur fint!? =) Lite kuddar gör så stor skillnad. Alla utom en av kuddarna jag har just nu har en storlek som H&M inte hade inne så fick köpa nya innerkuddar också.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hehe nej! Vi har köpt tre kuddar som är 50*50 och tre kuddfodral till dessa. Sen har vi en 40*40 kudde hemma redan så köpte bara fodral till den, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish