Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett helt vaket dygn

Alltså herregud hörrni.. Tiden räckte inte riktigt till igår. Vi hade besök igår kväll och dessutom så sov Jason oroligt och vaknade typ en gång i halvtimmen efter att vi hade lagt honom. Jag hade tänkt sätta mig ned och arbeta med ett samarbete (ni kommer att få veta mer om det snart) men jag fick aldrig riktigt tiden till det. Klockan var helt plötsligt midnatt och jag hade massor kvar att göra. Min tanke och plan var att snabba på det hela och göra allt fort på en timme för att sedan lägga mig och sova men icket. Efter två timmars jobb förstod jag att det var rätt kört med sömnen. Jag väckte F och frågade hur stor risk det var att vi försov oss till flyget nu på morgonen om jag gick och la mig där och då (klockan var redan 03.00 då) och han trodde att risken var rätt stor just för att vi har sovit så dåligt dom senaste dagarna. Är vi trötta så kan vi sova igenom alla larmsignaler i världen, haha. Jag erbjöd mig då att sitta uppe tills morgonen just för att vi inte ska missa flyget. Det går ju så himla tidigt! Och det hade varit tråkigt att missa en hel resa för en natts sömn. Den får jag ta igen sen!

Nej fy.. Är så o t r o l i g t trött idag. Vet inte hur jag ska orka med en flygresa med mellanlandning med en ettåring! Men förhoppningsvis så går det bra och vi kan göra en riktigt tidig kväll när vi väl är i Paris. Vi hörs när vi har landat vänner! Kram kram <3

15208011_10211197850003415_833481429_n

Gårdagens fika! Så gott =)

14971958_10211197849963414_2113053529_n

Fick utväxten färgad igår. Så himla välbehövligt! Skriver mer om det och visar bilder om ett par dagar =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish