Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Hur är din relation till Fs familj? Och din egna? Du skriver nästan aldrig om dom. 

Denna fråga är återkommande! Jag har jättebra relation med min egna familj. Vi umgås mer eller mindre i perioder men står varandra nära allihop. Jag och min lillebror har kommit varandra ännu närmre nu under det senaste året och det är jag så himla glad för! Större delen av min familj vill dock inte synas på mina sociala medier och det vill inte Fs heller. Det respekterar jag till 100%! Det är ju flera tusen som är här inne och läser varje dag och alla vill inte vara offentliga. Bara för att jag inte skriver så mycket om dom så betyder det inte att vi har en dålig relation. Tvärtom så är vi väldigt tighta.

Jag såg att du har blivit anmäld och fälld av Reklamombudsmannen. Hur ser du på det? 

Ja, usch.. Hade nästan förträngt det! Detta hände någon gång under förra året. Jag gjorde ett kollage med grejer från ett klädföretag. I detta inlägg länkade jag produkterna och använde mig av adlinks. En ”adlink” (annonslänk) är en länk som gör att man får betalt för antalet klick/försäljning som görs via länken. Jag var rätt ny i bloggvärlden (det är jag fortfarande) och hade ingen koll på vad som gällde. Anmälan kom som en smäll i ansiktet. Jag var höggravid och började gråta av rädsla. Skulle jag bli stämd? Betala höga böter? Vad skulle hända nu? Jag ringde upp och fick prata med en kvinna som arbetade på RO. Hon förklarade hur det fungerade för mig och jag blev genast lugnare. Jag skulle antingen bli fälld eller friad för ”smygreklam” och jag blev fälld. Det kändes tråkigt men samtidigt så får jag skylla mig själv. Jag hade ingen koll på reglerna och det var en ögon-öppnare för mig. Idag har jag läst på och har väldigt bra koll på vad som gäller. Om ett inlägg innehåller ”adlinks” så skriver jag tydligt ut det högst upp i inlägget och om det är ett köpt inlägg så skriver jag ”inlägget är i ett samarbete med” högst upp i inlägget. Det ska tydligt framgå att det är reklam och det är jag medveten om nu! Jag tycker att man ser rätt tydligt när en bloggare gör reklam för något och det är tråkigt hur många som fortfarande inte märker ut reklam tydligt. Läsaren ska kunna se direkt om det är sponsrat eller ej och på så vis välja om han/hon vill ta del av inlägget eller inte. Jag lärde mig verkligen något av det som hände! Så ja,när jag gör reklam så märker jag alltid ut det! Och om jag tipsar om saker/tjänster utan att märka ut det så vet ni att inlägget inte är köpt och inte innehåller annonslänkar.

Hur känns det inför Paris-resan?

Det känns jättebra! Vi är så peppade och imorgon är det dags. Hoppas att ni vill hänga med på vår resa både här på bloggen och på youtube. Vill ni att jag ska länka alla videobloggar här på bloggen förresten? =)11671-10483577-911840285499212-364222196-n11671-10475163-256070914589023-1666405589-n

Kommentarer

  1. Hannele

    Vad hände när du blev fälld? Fick du betala böter eller så? Nyfiken bara 🙂

    Och sedan vart har du köpt kläderna som du har på bilderna? 😍 älskar din smak på kläder alltså!

  2. Evelina Damsjö

    Hej! Vill bara börja med att säga att jag ääälskar både er youtubekanal och att läsa om er vardag här på bloggen!

    Det jag egentligen tänkte fråga är.. den valpen (golden retrievern?) som du la upp en bild på på instagram, är den er eller var det någon släkting till er som hade köpt den? Trodde utifrån ditt inlägg att det var ni som hade fått nytillskott men efter att ha läst en del kommentarer om andra teorier blev jag förvirrad?

    Hur som helst, hälsa hela familjen och jag önskar er all lycka till även om ni är 5 eller 6 i familjen nu! Kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!! 🙂 <3 det är mammas!! Så ja, det är en ny familjemedlem! Den bor dock inte här 🙂 kram kram från oss alla och tusen tack fina du!

  3. Diana

    Men vad rått ändå att någon anmäler dig, varför gör man sånt, oavsett vad som är rätt eller fel gällande den frågan, att en läsare om det nu var det, ens går så långt, varför liksom? sticker det i ögonen eller vad? jädrans vad snabba vissa är med att påpeka fel, negativa saker och liknande men när det kommer till positiva.. ja då är det en annan grej..

    Kram på’re

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish