Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej finisar!

Efter inlägget jag skrev igår så tog jag en liten break från allt som har med sociala medier att göra. Tack till er som kommenterade så bra saker. Jag hoppas att alla förstår att en blogg inte visar ett helt liv och att en vlogg bara visar korta snuttar från en HEL dag. Vloggarna är ju max 20 minuter långa och en dag är ju rätt så många timmar. Ja, ni förstår! Tack för peppen iallafall.

Igår blev jag ompysslad med fina fransar på Fransoteket här i Umeå och dom har så mysiga lokaler. Får så mycket inspiration och vill bara göra om hemma, haha. Jättefint verkligen! Efter att fransarna var klara så mötte jag upp F och vi åkte hem till oss. Tove och hennes barn kom och vi åt gotta och pratade ikapp allt vi har missat sedan sist. En underbar kväll hade vi!

Annars så har Jason börjat sova sämre. Eller ja, han sover bra men vaknar mitt i natten och vill vara vaken i en eller två timmar. Han är på bra humör och riktigt lugn. Vill mest gosa, sitta i famnen och eventuellt se en film. Det stör egentligen inte oss så mycket då vi har möjlighet att sova ut med honom på morgonen men man förlorar en stor del av dagen på så vis. Det är lite tråkigt! Aja, ska inte klaga ännu då det hade kunnat vara värre! Vet ju hur illa det var när tänderna var på gång med sömnen. Nu sover han iallafall till klockan 10.00 på morgonen och vi kan sova med honom! Vi får rida ut även denna period, snart är vi nog tillbaka i vanliga rutiner igen.

Nu inväntar vi fina vänner för brunch. Det blir amerikanska pannkakor med goda tillbehör.

Kram på er och ha en fin dag <3

15129982_10211179101774721_2125025266_n

Jason testkörde sin nya vagn igår. Gick superbra!

15139328_10211179101494714_1402602402_n15135685_10211179101614717_2013743599_n

15135491_10211179102014727_1712155212_n

Hur fint!? Så otroligt fin salong. Myskänsla deluxe!

15151107_10211179101894724_587429362_n

Gårdagens gotta som Tove hade med sig! Och så drack vi varm choklad med massor av grädde. Jag drack med cashewmjölk som helt klart är min nya favorit när det kommer till ”växtmjölk”. Testa! Smakar så gott i allt.

15135578_10211179101854723_1475065269_n

Dexter myste med Tove! Kolla hennes nya naglar. Så jäkla snygga! Jag ska göra nya i eftermiddag och har inte ens bestämt mig för vad jag ska göra ännu! Har ni några idéer?

 

Kommentarer

  1. Emma

    Hehe tänkte höra om du har nå tips mot graviditetsillamående? Är i vecka 7 och mår såååå dåligt och måste samtidigt orka ta hand om en 1 åring <3 vet nämligen att du skrivit tidigare att du också mådde väldigt dåligt då du väntade Jason så hoppas du har något tips 🙂 kram och ha en bra dag <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Mådde såååå dåligt ja! Usch <3 hoppas det går över snart för dig. Jag mådde inte bättre vad jag än gjorde men iskall svag saft gick ner, isglass, suga på en isbit, vattenmelon, salta kex 🙂 <3 stort grattis till graviditeten, kram <3

  2. Ida

    Hej Gabriella. Jag har funderat på den där hund-kommentaren ett tag nu, och jag förstår att du blev ledsen. Det är konstigt av en person att anta att man vet hur era hundar mår och hur ni behandlar dem utifrån det lilla vi läsare får se. Dock tycker jag att det var en fråga som var skrivet på ett snällt sätt, och det var just en fråga, inte en anklagelse. Men jag vet ju att du säger dig vara emot näthat. Du vill gärna inte ha kritik själv. Men tycker du inte att det blir fel då att publicera negativa kommentarer om den personen som skrev frågan? Och hålla med dom negativa kommentarerna och även skriva att du tror att personen är missnöjd med sitt liv, vill ha uppmärksamhet, har ett tråkigt liv osv. DU får alltså frånsäga dig kritik och elakheter från dina läsare, men en person som ”går emot” dig förtjänar elakheter och näthat? Du och dina läsare skriver alltså på olika villkor, eller hur menar du? Det går liksom inte att gömma sig bakom ”det är min blogg och jag godkänner de kommentarer jag vill”. Antingen står du för att näthat och mobbning är fel, eller så vill du bara inte att du själv och människor du tycker om ska bli utsatta för det. Ser du inte själv att det blir fel? Alla kan göra fel, och huvudsaken är att man lär sig och inte gör om.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig av din åsikt! 🙂 <3 förstår absolut hur du tänker men min mening var varken att näthata någon eller mobba någon. Jag lyfte en fråga som denna person valde att skriva öppet på min blogg. Jag svarade på ett respektfullt vis och har inte valt att släppa igenom några glåpord från läsare i kommentarsfältet. Fanns dom som valde att kommentera rätt elaka ord mot personen som skrev kommentaren men dom har jag inte släppt igenom. Däremot så måste alla få ha sin åsikt och kommentera för/emot denna person. Väljer man att kommentera så får man kanske räkna med reaktioner tänker jag. Jag tog illa upp av kommentaren och valde att lyfta den för att räta ut alla frågetecken, kram kram <3

  3. Jessica

    Oj vad jag önskar en till bebis till er <3

    Så fint att ni följer Jason och bemöter hans känslor och behov. Mysigt att se på film och gosa på natten, min lillis har också lite svårt med dygnsrytmen nu när det är så himla mörkt hela tiden. Hur ska man veta när det är natt eller dag?
    Kram <3

  4. Rebecka

    Hej! Jag såg att ni hade bytt barnvagn. Får man fråga hur det kommer sig? Jag och min man är själv på jakt efter en bra barnvagn och har varit inne på en sådan ni hade innan. Då vi väntar vårt första barn så är allt nytt och som en stor djungel. Vad var bra/dåligt med stokke? Och vad är det för märke på er nya vagn? Tack annars för en jättemysig och inspirerande blogg! Läser varje dag:-)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Stokken som vi hade går inte alls i snön! Och vi har ju rejält mycket snö här på vintern 🙂 Så därför behöver vi en vintervagn också. Annars har jag bara bra saker att säga om Stokke-vagnen. Den är underbar! 🙂 Den nya vagnen är en crescent infinity 🙂 Stort lycka till med bebis och tack för fina ord <3

  5. Sheima

    Hej Gabriella!
    jag vet att ni inte har några specifika rutiner för Jason och att ni låter honom bestämma hur ni gör med sömn osv..jättebra och modigt av er tycker jag!

    Men OM du är intresserad så har jag ett litet tips angående det där med att han vaknar mitt i natten och är pigg och glad. Min lille Ludde gjorde likadant och vi kom fram till att han nog sov lite för mycket och för sent på dagen. Så vi försökte begränsa det och det hade faktiskt effekt.
    Nu hade inte jag möjligheten att ha pappan hemma så för min del var det lite bökigt att inte få sova ordentligt..och han led inte av det.
    Tänkte bara delge informationen. Haha.

    Dessutom tycker jag att era hundar verkar väldigt involverade i ert liv. Herregud förstår inte vad man kan anmärka på där!

    Tack för fin blogg och inspirerande inlägg!
    Mvh Sheima

    http://Www.livssheimat.vimedbarn.se
    @sheima88

  6. Linda

    Hej Gabriella,
    Jag har varit tillsammans med min kille i 6 år. Det har varit upp och nedgångar genom förhållande som jag antar att det är i alla förhållanden. Min kille har ändrats mycket sen första året vi var tillsammans då vi både var unga men framförallt han tänkte väldigt mycket på sig själv och satte sig själv i centrum och inte oss.
    Han har nu under de senaste veckorna erkänt för mig att de första åren i vår relation (när jag var 19 och han vad 20) att han pratande om mig på ett dåligt sätt med sina vänner. Han har erkänt att han inte stått upp för mig utan mer av pratat skit om mig med sina vänner och sagt saker om
    mig som inte stämmer. Under en period när vi inte hade det så bra så talade han även om för sina vänner att att tänkte göra slut med mig för att jag bland annat var så tråkig och inte hade några egna vänner (vilket jag har, men inte samma antal som honom).
    När han berättade allt detta för mig så såg jag på honom hur jobbigt det var för honom att erkänna det han har gjort och sagt om mig, och han berättade även hur mycket han ångrar sig och hur han önskad att få det ogjort. Han säger att han älskar mig mer än något annat och att jag är den bästa, finaste och roligaste personen som finns och att han vill dela sitt liv och sin framtid med mig.

    Jag älskar honom, men blir bara så otroligt ledsen när detta kommit fram. Jag vill ju att min parter ska ska vara stolt över mig och lyfta mig till skyarna. Visst kan jag förstå att han växt som människa och blivit mer medveten om livet och om relationer. Men jag har samtidigt så svårt att tro att allt kommer att bli bra och att det inte kommer hända igen.

    Vad tror du Gabriella?
    Kan man ändra sig och vända ifrån omogenhet och bli mer delaktig, mer stolt och respektera den man älskar trots att man tidigare betett sig som en idiot och svikit den man älskar genom lögner och dåliga ord?

    Skulle bli så glad om du läste denna kommentar. Vänder ut och in på mig själv.. jag gillar honom så mycket och vi har det så bra, men jag känner mig så sårad att han en gång i tiden pratat om mig med andra på detta sätt. Jag har sagt till honom att jag skulle uppskatta om han erkände för sina vänner att det han sagt varit fel/lögner och berättat om mig för sina vänner, att det inte stämmer och att han istället erkänner för dom hur han egentligen tycker och känner för mig.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du!! <3 åh, tack för att du delade med dig av detta till mig. Det värmer att du anförtror mig detta. Alltså JA det tror jag! Jag tror att man kan vända på detta men samtidigt så tror jag att det krävs en inre önskan av personen som ska ändra sig att göra detta. Spelar nog ingen roll hur mycket man pushar och tjatar – förändringen måste komma inifrån. Han måste själv förstå att han gör fel och vilja ändra sig. Jag tycker att du ska stå på sig och våga ställa krav! Du är värd det bästa! Kom ihåg det. Så ställ krav och förklara dina känslor och hur du mår till punkt och pricka. Kommunikation är ju det viktigaste som finns så se till att han verkligen FÖRSTÅR dig. STOR kram och önskar dig stort lycka till. <3

  7. Lisa

    Tror inte det är jättebra att låta honom se film mitt i natten, bättre att vänja honom att natt är natt och inte tända, gå upp och börja ”leka” då kommer han få in den ”vanan”. Och han pratar väl inte så att han VILL se film är ju er tolkning.

    När det gäller kommentaren om hundarna förstod jag den inte alls! Tycker du skriver mycket om dom så hur nån kan tro att dom på något sätt missköts är en gåta!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för omtanken <3 alla gör ju olika med sina barn och vi har valt att göra såhär. Stor kram och tusen tack för peppen <3

  8. Rebecca

    Hur kan du va så small och fin och äta så mycket gott! Helt galet!
    PS finns alltid människor som måste trycka ner andra för att må bra själva! Låt ej dem ta din energi, det är tragisk och synd om dessa människor. ”Vänd andra kinden till” DS
    Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish