Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nästa vecka..

Har så mycket kul att se fram emot till veckan som kommer! Här nedan kan ni se varför:

– Jag har massor med ”fix” på schemat. Jag älskar ju att gå på behandlingar och sådant och har både hår, naglar och fransar inbokat. Lite vardagslyx i detta grå och tråkiga väder. Så skönt att få bli lite bortskämd!

– Vi ska åka till PARIIIIIS! Äntligen! Jag har ju längtat så himla mycket efter denna resa och det ska bli så härligt att få upptäcka lite ihop med min lilla familj. Vi har skrivit lite ”dagsscheman” som vi ska försöka hålla oss till för att hinna med så mycket som möjligt under dom få dagarna vi har där. Har en känsla av att tiden kommer att rinna mellan fingrarna (som den alltid gör när man reser, haha).

– På tisdag kommer fina vänner över på pannkaksfrulle. Jag tänkte försöka ge mig på amerikanska pannkakor med saffran! Tror att det kan bli himla bra. Och lite juligt sådär =)

– Jag har FYRA roliga samarbeten att ta tag i. Ska spela in youtube-filmer, fota till inlägg och förbereda inför detta.

– En stor beställning med allt från julklappar och barnkläder är på väg till oss. Beställde lite allt möjligt i fredags. När paketen är uthämtade ska vi slå in julklappar =) Hoppas dom kommer innan vi reser iväg.

Har ni något kul inplanerat under veckan som kommer? 

15139742_10211156180521704_1261166272_n

Jason fick sitta vid ratten (på låtsas) för några dagar sedan. Han är väldigt intresserad av bilens alla knappar och spakar =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lisa

    Jobba och jobba 😉 det är väl mina planer för veckan haha..
    Fast ser framemot imorgon då vi får vår tvättmaskin/torktumlare levererad och rörmokaren kommer och ska installera den 😀
    Och så ska vi sätta upp en duschhörna med..
    Ska bli skönt att inte behöva tänka på att boka tid i tvättstugan varje Fredag eller Lördag, man blir ju rätt låst då..
    Hoppas ni får en underbar resa till Paris <3

  2. Profilbild
    Petra

    Ska ni bo inne i Paris? Tänk på att barnvagn kan vara lite jobbigt om ni tänkt åka tunnelbana, då det inte alltid finns hiss. Ta med er bärselen, blir så mycket smidigare att ta sig fram plus en lätt resevagn typ Babyzen yoyo el liknande.
    Vädret här just nu är regnigt och ruggigt. Tycker det är en råare kyla här än i Sverige.
    Tyvärr så känner jag inte till några bra matställen med vegetarisk mat, men det ska finnas en hel del i Paris.
    Hoppas att ni kommer tycka om staden 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa relativt centralt iallafall tror jag 🙂 Tack för tips! Vi ska försöka gå så mycket som möjligt! Får ta mer paraply och bra skor, haha 🙂 kram kram <3

  3. Profilbild
    Natalie

    Min sambo var absolut inte oengagerad i vårt barn men han var väldigt osäker i början och rädd för att göra fel, så det blev automatiskt jag som gjorde det mesta och fick nästan be honom om att hjälpa till. Så fort han blev ensam med vår son så vad han ju tvungen att göra allt som jag annars gjorde, han blev mer självsäker å rutinen kom snabbt. Jag, började med att kanske köra och handla å göra lite andra ärenden ensam så att de skulle få lite mer tid tillsammans och för att min sambo skulle lära sig mer om hur man måste få tull en rutin när man är ensam. Efter ett par veckor så var han.världens bästa pappa. Har man en tjurig man så hade jag nog stålsatt mig och sagt ”varsågod, nu tar du hand om ditt barn.i några timmar, jag kör iväg ett tag å stänger av mobilen”

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig <3 och jättebra skrivet i slutet! Tror också att det är en bra taktik! Och tror precis som du skriver att många pappor kanske inte riktigt vågar ta plats och i många fall att mamman kanske inte tillåter det också, kram <3

  4. Profilbild
    Agneta

    Vi var till Paris 2008, jag var gravid. Ljuvlig stad på alla sätt å vis. Alla var sååå trevliga trots att man hört annat om fransmän. Kom ihåg att ta med bekväma skor, ett måste. Jag gick i löparskor:) Fransyskorna gick i klackar, förstår inte hur de orkade:).
    Vill absolut dit igen! Ha bästa resan!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så underbart 😀 har också hört dåligt om dom! Att dom är otrevliga typ 😛 Men hoppas på motsatsen! := Tack för tips fina du, stor kram <3

  5. Profilbild
    Anna

    Jag undrar om era hundar får så lite kärlek som ni visar i vloggarna? T.ex. i en vlogg från er förra lägenhet när Fjodor satt på golvet och la all fokus på Jason, som hade krupit iväg. Fjodor kunde inte släppa blicken från Jason för att kolla på Dexter som med sin leksak försökte, försökte att få hans uppmärksamhet. Det var som att han inte existerade. Jag vet inte om detta är bara för att ni filmar, att ni inte har lika mycket tid att lägga på hundarna då ni håller i en kamera. Samtidigt förstår jag att all fokus inte kan hamna på hundarna längre som innan Jasons tid. Men fortfarande är det något jag tycker är sorgligt. Det skär i hjärtat att bara se dom tassa omkring och söka er uppmärksamhet hela tiden utan att få. Utav alla era vloggar har jag sett högt 4 stycken där någon av dig och Fjodor klappar någon av hundarna. Undrar som sagt om detta sker dagligen, för det känns hemskt. Varje djur förtjänar kärlek.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vilken otroligt tråkig kommentar. Jag får helt allvarligt en klump i magen av att läsa detta. Vi ÄLSKAR våra hundar och dom är som barn för oss. Jag tycker inte att man kan dra en slutsats av ett par vloggar hur vi behandlar våra djur. Dom är allt för oss! Självklart får dom mindre uppmärksamhet sedan Jason kom (och det har jag också skrivit flera gånger på bloggen + att det är något jag har dåligt samvete för) men dom får det dom behöver och den närhet dom behöver. Dom gosar alltid i soffan med oss när Jason har lagt sig, dom sover i sängen, vi är ute med dom ofta och mycket, dom äter bra foder, får hundgodis ibland, vi tvättar dom, klipper deras klor och päls.. Dom mår alltid bra och är mätta, rena och glada. Dom får kärlek och trygghet varje dag. Jag tycker att du ska tänka om och sluta basera verklighet på ett gäng videobloggar. Även om man ser snuttar ur vårt liv så är inte det hela vårt liv. Vi bråkar också ibland, går på toa, byter blöja på Jason, duschar, har sex.. Men det är inget vi filmar! Så tänk om! Jag tog illa vid mig av din kommentar men valde ändå att svara på den. Jag hoppas att du fick svar på din fråga.

  6. Profilbild
    Frida

    Åh, älskar också att bli ompysslad och att gå på behandlingar! Ska faktiskt också till frisören i veckan. Sen har jag bokat in fotvårdsbehandling för att unna mig själv lite lyx efter att ha klarat av skolan förra veckan! Hur skön är inte fotmassagen liksom?! 😉 Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish