Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trevlig helg!

Hej fina ni!

Hoppas att ni mår bra! Vi mår toppen och jag har hängt med fina Sara idag. Vi startade dagen med ett pass bodypump och fikade, pratade och bara myste hemma hos oss. Jason älskar verkligen Sara och dom har fått så himla fin relation. Jätteroligt då Sara är en av mina absolut närmsta och äldsta vänner. Vi har känt varandra sedan vi var små =) Saras mamma hade också stickat ett par sååå fina tjocksockar till honom. Vi är så tacksamma och lyckligt lottade över att få ha så fina människor i våra liv <3

Önskar er en härlig kväll <3 Kram!

15139801_10211156032077993_1021131519_n-1

Jag hade på mig kläder från Bring Sportswear på gymmet idag! Över detta så hade jag ett linne också. Skorna är mina favvisar från Nike.

15134274_10211156032317999_1315184768_n

Toppen är så himla snygg tycker jag!

14971812_10211156032037992_477766460_n

Tycker bodypump är så jäkla tufft på många vis. Inte alls så svettigt men riktigt tungt för kroppen! Jag skakade efter passet, haha. Ska försöka mig på ett träningspass imorgon med. På något vis känner jag att jag har tagit vara på dagen när jag har tränat.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Jessica

    Är du sponsrad av något företag i nuläget?
    Vad brukar du tänka på/ha för ”krav” vid samarbeten med olika företag?
    Hur kan man kontakta dig om man skulle vilja göra det?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag har inga företag som sponsrar mig regelbundet! Eller jo, min frisör gör det! Men annars är det mest lite enstaka inlägg som företag köper av mig. Då skriver jag alltid ”i samarbete med” högst upp i inlägget 🙂 maila fredrika@loppi.se, hon har koll på alla samarbeten 🙂 kram

  2. Profilbild
    Elin

    Lite konstigt fråga kanske, men har du hål i övre el nedre delen på naveln?. Har haft problem att ha i den övre delen så funderar på att testa nedre.:)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har hål i övre delen 🙂 min piercing sitter bara långt ner då den ”sjunkit” med åren av någon anledning 🙂

  3. Profilbild
    Rebecca

    Hej
    Tänkte på en sak.. Jag har själv min dotter sovandes i min säng men Bvc har börjat tjata om att hon ska ligga i en egen säng då dem hävdar att hon kan ramla ner och skada sig jättemycket. Vad är din erfarenhet/åsikt kring detta har sett att Jason sover i er säng! Har detta varit ett problem för er? Hur ställer du dig till frågan?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker att du ska följa ditt hjärta och inte lyssna så mycket på BVC 🙂 Vi ska samsova med Jason så länge det känns bra för oss alla. Vi är inte alls oroliga och ser till att ha stenkoll på honom när han sover. Han grymtar alltid när han vaknar till och skulle de hända så är vi nära till hands. Men oftast så sover han hela nätterna utan problem och utan att vakna. För oss är samsovning så mysigt och ger trygghet och närhet för både oss och honom <3 stå på dig! Och är du orolig så kan man ju alltid lägga ut en madrass på golvet under sängen (vi fick det tipset). Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish