Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En liten lista

Saknar du någon just nu?

Saknar så många! Familjemedlemmar och vänner. Känns som om livet går i ett och man hinner inte träffa alla så ofta som man vill.

Har du ett par rosa string?

Haha jaaa, flera par faktiskt! Jag hade en period när jag shoppade H&Ms rea-trosor. Ni vet dom där för 30:-/styck. Då köpte jag på mig en del.

Vem var den senaste du pussade?

Min bebis <3

Vad gjorde du inatt?

Jag sov faktiskt! SÅ.HIMLA.SKÖNT! Var välbehövligt då vi haft så många jobbiga nätter.

Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid?

Ja, självklart! Och dom hade blivit så himla glada för vår skull =) När jag fick reda på att jag var gravid förra året så var det första jag gjorde att mmsa en bild till min mamma.

Klackskor eller sneakers?

Jag älskar ju skor med klack men tyvärr så bär jag det inte allt för ofta längre.. När jag och F träffades (när jag gick gymnasiet) så hade jag klackskor varje dag. Jag har en stor samling med Jeffrey Campbell-skor i kartonger i förrådet =)

Kjol/klänning eller jeans?

Jag gillar inte alls jeans så säger klänning/kjol! Känns dock som om man aldrig får läge att bära klänningar och kjolar mer än på sommaren och utomlands.

Äkta hårfärg?

Min riktiga hårfärg har jag inte fått se på så många år mer än när jag får utväxt. Ibland får jag infall att spara ut mitt ljusa hår (ja, jag har ljust hår, haha) för att se hur jag ser ut ”egentligen..”

Nuvarande hårfärg?

Balayage i bruna/blonda toner.

Tror du på kärleken?

Ja, det gör jag verkligen! Men jag tror också på att man måste jobba och kämpa för kärleken i perioder.

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?

Ja det har jag! Men jag var så ”liten” då så vet inte om jag ska räkna med det. Men ja, jag har gråtit hela nätter över killar när jag var typ 13/14, haha..

Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?

Min F är min bästa vän så ja! Och vi var faktiskt bästa vänner när jag blev kär i honom också =)

Telefonkontakt eller face to face?

Det beror på vad det gäller. Vissa saker tycker jag är lättare att ta över telefon och andra vill jag gärna ta ansikte mot ansikte. Det beror också på vem det är jag ska prata med.

Har du någonsin gått på bio ensam?

Nej, faktiskt inte. Och jag hade nog inte vågat göra det för att jag hade brytt mig för mycket om vad omgivningen hade tyckt, haha..  Men varför bry sig egentligen? Så onödigt. Gå på bio själv ska jag skriva upp på min ”att göra”lista. Känns som något man bör göra någon gång i livet!

Är du glad?

Ja oftast!

Har du någonsin blivit jagad av polisen?

Nej! Dom har aldrig jagat mig.

Tror du på spöken?

Ja, det gör jag. Men jag tror inte att dom är onda och kan skada oss. Jag är rätt knäpp och tror på allt ”övernaturligt”. Andar och sådant.. Eller ja, jag tror att det finns något ”mer” än vi människor som vi inte kan se. Vad det är vet jag dock inte. Högre makter typ.

Kan du låta bli att prata i fyra timmar?

Ja, det tror jag! Om jag sover.. Annars inte.

15139591_10211141381271732_1409682305_n

Jag, F och Zelda i december förra året =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Camilla

    Jag går ibland på bio själv. Tycker det är så skönt. Man kan ju iallafall inte sitta och prata med någon under själva filmen. Jag har aldrig känt mig ”dum” och ingen har kollat konstigt på mig. 😁 Prova! 🤗

  2. Profilbild
    Jennifer

    Hej!
    Detta hör inte till självaste inlägget utan videon du gjorde i samarbete med Microsoft. Om jag lagt över alla bilderna i ONEdrive kan jag då radera dem på telefonen men fortfarande komma åt dem på driven?🙈 Är så oteknisk att det är pinsamt och vill inte att de ska vara ”sammankopplat” och jag råkar ta bort alla bilder å så ser jag dem aldrig mer😂

    Tack för världens bästa blogg och instagramkonto! Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det ska fungera! Det gick bra för mig iallafall 🙂 Prova med en bild och se? Jag ska kolla upp med Microsoft också! 🙂 Kram kram och tack för så underbara ord fina du <3<3

  3. Profilbild
    Tove Evensen

    Hej Gabriella! 🙂 Förutom att älska din blogg så har jag ett ”dilemma”.
    Jag och min fästman (som är 19 år) planerar att gifta oss, men vi vill gifta oss borgligt & utan gäster, just för att vi gör det för VÅRAN skull & ingen annans skull.
    Och jag har för mig att ni också gjorde det?
    (Eller så har jag helt fel) hur gjorde ni? Hur fick ni familjen till att förstå? 🙂
    Vi vill bara ha vi två & våran dotter med.
    Fortsätt med ditt grymma bloggande och att alltid sprida så positiv energi som möjligt! kram! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du!! 🙂 men tusen tack för så fina ord! 🙂 vad underbart, så spännande! Vi gifte oss i kyrkan men vi gifte oss bara vi två! Hade vittne och präst (vittnet var någon som jobbade i kyrkan) 🙂 Vi ångrar oss inte en sekund och har planer på att ha ett stort ”bröllop” när vi har råd och firar ex. 10 år som gifta 🙂 <3 Vår familj förstod! Dom ordnade en liten "fest" efteråt där alla firade oss i efterhand men dom förstod att vi ville ha vigseln bara för oss! Så förklara bara era känslor, alla är ju olika och det är ju inget fel med det. Jag tror dom kommer att förstå <3 stor kram fina du och tusen tack för så snälla ord <3

  4. Profilbild
    petra

    Du som tycker om skönhers produkter osv. Undrar om du provat isabella löwegrips prudukter från LCC. och vad du tycker im dem isåfall? Bra blogg för övrigt. Fortsätt vara fantastisk.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Äskar deras deo! Den är så bra 🙂 och inpackningen med! Pumpen slutade dock fungera efter ett tag.. Kram kram <3 och tack för fina ord <3

  5. Profilbild
    Louise

    Hej.
    Jag måste bara säga att era videosar på youtube har blivit så mycket bättre. Jag tyckte ljudet var lite jobbigt i somras men de har blivit så mycket bättre och ja älskar verkligen era videosar. 🙂 ja önskar nästan att ni la ut videosar oftare. 🙂

  6. Profilbild
    Johanna

    Gå på bio helt själv är faktiskt något jag funderat på 🙂 Jag har stort behov av att få vara ensam ibland, men sen vi fick barn har jag nog inte varit det en enda gång. Så biofilm med en stor godispåse vore något! Fast iofs så är man ju vid andra människor då också, så det kanske mest vore tragiskt egentligen hehe.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men kör på det! 🙂 inte alls tragiskt ju! Man måste ju få vara lite själv ibland och det är ju en kul grej att göra, kram <3

  7. Profilbild
    Lisa

    Men åh Gabriella kan du inte leta upp någon bild där du visar ditt ljusa hår? Hade aldrig kunnat gissa att det var din naturliga hårfärg

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish