Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Renovering av köket

Vår lägenhet är ju ny men vi vill ändå finslipa lite på köket då det är så kallt och opersonligt (enligt oss). Ni kan se hur köket ser ut i denna video – här. Vi vill få in en stor fläkt i rostfritt och få in ett vitt och ”glossigt” kakel. Vi vill också byta bänkskiva och diskho (+ få bort den fula diskbänken helt) och också sätta in spotlights på undersidan av överskåpen. Detta kanske inte kommer att höja värdet på lägenheten (eller ja, man kan ju alltid hoppas) men för vår egna skull vill vi gärna fixa det. Bara för att trivas lite bättre under den tiden vi ska bo här =)

92196934c6458235a49a6b91467bea01

Sådant här kakel tänkte vi köra på! Lånade bilden från hemnet.se. Tycker att det är fint när det inte är svarta fogar mellan dom vita kakelplattorna. Dom får gärna ”bukta ut” lite också (alltså kakelplattorna, haha)

EFL10566DX

Och sådan här fläkt (typ) har vi tänkt oss. Vi tänkte sätta oss in i detta lite mer och kika runt med olika företag nu till våren. Ska också kolla upp exakt kakel, fläkt, bänkskiva, ho osv. Förhoppningsvis har vi det ”nya” köket på plats innan sommaren =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lina

    Åh vänd dig till Electrolux Home Umeå! De kommer hjälpa dig med allt som ni behöver hjälp med. Vi använde oss av dem tidigare i år och är SÅ nöjda! kram.

  2. Profilbild
    Albina

    Hej!
    Har själv barn, och det är verkligen jobbigt när man inte får sova på nätterna. Och självklart synd om barnen när de är sjuka.
    Ni vet själv men undrar varför ni inte åker till VC för koll på lillen?
    För någon vecka sedan så var min 3-åring förkyld men dock ingen feber. Sov jätte bra på nätterna förutom det att han snarkade som en vuxen full/förkyld människa. Åkte till VC med honom en morgon. En sköterska kollade lite snabbt på hans hals och sa då att han var lite röd och svullen men eftersom han inte hade feber så var det ingen halsfluss, men jag som mamma ville att dem skulle ta halsprov på honom eftersom han snarkade så mycket. och ja visst hade man rätt, han hade bakterier i halsen fast han inte hade feber. Fick penicillin.

    Ni vet bäst men eftersom han haft så hög feber så har han nog någon bakterie i sig.

    Vill också säga att ni verkar så fina föräldrar.

    /Albina

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig och tack för omtanken <3 det är ingen fara med Jason och det är bara tänder på gång 🙂 ikväll somnade han som vanligt! Hade vi misstänkt något hade vi såklart tagit kontakt med vården, kram kram och tusen tack för så fina ord!! <3 blir så glad! Och tack återigen för omtanken 🙂 <3 <3

  3. Profilbild
    Sara

    Kommer säkert bli hur fint som helst! Vi håller på och renoverar vårt hus nu. Badrummet ska börja kaklas idag och köket har också börjat komma på plats! Ska bli sååå skönt att flytta in!
    Dessutom fick vi i måndags reda på att vår son ska bli storebror! Vill gärna berätta det eftersom du känns som en kompis på ett härligt sätt., haha. Har bara berättat för en kompis förutom min sambo, det är ju så tidigt fortfarande, typ vecka 5. Längtar tills vi ska berätta för våra familjer! Stor kram! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men underbart!! Så härligt det låter 😀 och alltså STORT grattis!!!! <3 <3 <3 blir typ tårögd här hemma. SÅ fantastiskt för er. <3 Blir avundsjuk, haha 😀 stor kram och stort lycka till med allt. Berätta gärna hur det går längs vägen <3

  4. Profilbild
    M

    Tänk på att du inte alltid får sätta in vilken fläkt som helst i en bostadsrätt. Kolla med föreningen vad ni har för fläktsystem eller ventilation. Lycka till!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaaa det är såå fint 😀 😀 <3 haha i know! Men jag som städar sååå mycket kan lika gärna städa den lite då och då med 😉 men håller med dig om att det är mycket att hålla rent när det kommer till rostfritt!

  5. Profilbild
    Jonna

    Ser ut att bli jättefint! Ni har bra smak 🙂 Förstår verkligen ert tänk, köket tillbringar man väldigt mycket tid i sammanlagt så att man trivs där är verkligen superviktigt 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men verkligen! Tycker också att köket är SÅ viktigt. Speciellt när man som du säger spenderar mycket tid där, kram 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish