Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ännu ett sent godmorgon

Hej fina!

Det blir ännu ett sent godmorgon från min sida! Ber om ursäkt för det men Jason kommer alltid i första hand. Hoppas att ni förstår <3 Han har varit så otroligt mammig nu när han har mått dåligt. Jag har haft honom i famnen i princip hela tiden nu under tandsprickningen! Det verkar vända nu iallafall och vi hoppas verkligen att vi går mot det bättre. Nätterna har varit katastrof men nu på morgonen är han inte lika gnällig. Jag är riktigt trött och påsarna under ögonen är ett faktum! Hoppas på att få sova inatt.

Önskar er en härlig dag! Lite senare kommer ni att få läsa om både lite hårvård och hudvård här inne =) Kramar <3

15139413_10211126699944708_865746903_n

En liten hjälpreda imorse, haha. Medan jag sminkar sig så får han gå igenom mitt smink (såklart under uppsikt). Förstår att han tycker att det är roligt att känna och klämma på. Så mycket färger och former.

15134259_10211126700024710_271739808_n

Jag har en necessär med oanvänt och oöppnat smink och det är detta han brukar få ”leka” med =)

15058676_10211126703544798_1006914918_n

Igår kväll somnade vi sent då han hade så himla ont och var ledsen. Blev lite mat framför en film innan läggdags! Jason ville inte alls äta men lite kalla gröna ärtor gick hem. Jag och F åt ris med kikärtor, ärtor och broccoli i en sås med curry och sambal.

Kommentarer

  1. Elin

    Hej Gabriella! Vet att du beställer en del från lush och tänkte bara fråga om du kommer in på deras hemsida just nu. Jag har nämligen försökt utan resultat flera dagar nu så undrar om det är något fel på min webbläsare eller något större..Kram på er!

  2. Sara

    Hej Gabriella
    Jag minns att du har skrivit tidigare om att det är riktigt kallt hemma hos er men varför är Jason ofta utan kläder hemma? Menar inget illa

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 han blir inte kall då han rör sig så mycket hela tiden! Han har dock oftast kläder på sig hemma nu för tiden. På bilden var vi ju nyvakna och han satt på golvvärmen i badrummet 😀 kram

  3. Lisa

    Tycker inte du ska känna att du behöver be om ursäkt. Det är ju inget 8-17-jobb du har där du ska ”vara på plats” 8 varje morgon med ett inlägg. Och det känns väldigt självklart att Jason kommer först, annars hade du ju varit nåt som inte stämde!
    Hoppas han mår bättre snart!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla du <3 jag tror att det vänder nu! Han är piggare och gladare. Gnäller lite men är allmänt gladare. Kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish