Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Barnsäkra hemmet

Inlägget är i ett samarbete med Trygg Hansa

På fredag får vi besök av Alexandra, barnens försäkringsexpert från Trygg Hansa. Hon ska hjälpa oss att barnsäkra hemmet! Vi ser fram emot det massor då Jason verkligen är inne i den åldern nu när han vill öppna skåp och hyllor. Han tycker om att undersöka det mesta vilket så klart är roligt och positivt! Det kan dock vara skönt att veta att han inte kommer åt diskmedel, eluttag eller annat som kan vara farligt för honom.

Jag tänkte kolla med er om ni har några frågor gällande barnsäkerhet. I så fall ska jag ta dom med Alexandra på fredag och sedan återkoppla till er i form av ett blogginlägg. Vad tror ni om det? Så ställ alla era frågor och dela även er oro gällande ämnet. Det kan vara allt ifrån diskmedel under hon, trilla i trappor, heta plattor osv. Så får ni svar någon gång nästa vecka här på bloggen =) Kram!

14483495_10210637057623956_864262597_n

En nyfiken liten kille!

Kommentarer

  1. josefine

    Hej! Undrar lite hur de gick för er när Jason var mindre, amningen, hade du svårt med vad du kunde äta? Jag har en liten tjej på 5v och hon får så ont i magen av mycket.. kram på dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej jag kunde äta allt utan problem <3 så tråkigt 🙁 duktig du är som fortsätter amma iallafall. Och stort grattis till fina tjejen!! <3 <3 kram kram

  2. Sus

    Såg att nån kommenterat längre ner om varför ni inte blir veganer. Jag förstår att det känns jobbigt att bli vegan med ett lite barn. Därför vill jag tipsa om boken ”grön mat för gravida och barnfamiljer” som mina veganvänner med barn säger är jättebra om man vill läsa in sig! Vill också tipsa om FB-gruppen Vegoparents, en svensk grupp för människor med barn som vill äta mer veganskt. Hoppas du vill kika på mina tips, jag tror att det med tålamod och vilja går att bli vegan (det kanske tar ett år eller mer!) trots småbarn med allt vad det innebär 🙂

  3. Krista

    Undrar om eluttag verkligen är så farliga. Är ju svårt och trögt att trycka in en kontakt, hur ska mjuka barnfingrar kunna trycka in sig till den farliga elen. Finns det statistik på såna olyckor?

    1. Kajsa

      Är ingen expert men man kan ju faktiskt stoppa in grejer i uttaget. Har hört att barn stoppat i saxar och grejer i uttaget och det känns ju inte supersäkert, haha 🙂

      1. Hanna W

        Jag skulle också vilja gå barn HLR- hade varit så bra om du kunde ha det på olika orter som man kunde anmäla sig till- och gärna ta upp säkerhetsgrejor på kurserna.

  4. Josefin

    Jag undrar över hur det är med sticksäkra eluttag. Bör man ha skydd i ändå eller kan man vara lugn när dom är där i och pillar?

  5. E

    Vår son är 10 mån o ammar fortfarande en del, framförallt nttetid. Förstod det som att jason också gör/gjorde det när du åkte iväg utomlands. Näst helg ska jag iväg. Det jag egentligen undrar är om ni på ngt sätt vande jason innan för att F skulle kunna ta nätterna?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Mysigt <3 Nej vi förberedde ingenting inför min resa! Det var jobbigt för F första natten men alla nätter efter det sov Jason hela natten <3 stor kram <3

      1. E

        Åh vad skönt att höra, tack för ditt svar! Vad gjorde de den första natten när han var ledsen? Vi brukar vara ”hårda” med att inte leka nattetid för att det ska vara tråkigt att var vaken då. Men tänker om han är ledsen kanske man får bryta det genom att leka? Hur gjorde f? Tack för en bra blogg!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Han klev upp med honom och lekte när han vaknade och var ledsen. Vi är inte så ”hårda” med sådant men förstår absolut ert tänk 🙂 Men ja, dom lekte en stund eller såg på film en stund och sedan gick dom och la sig igen och somnade ihop.När han vaknade var han så ledsen att han behövde ”komma upp” innan han kunde somna om. Kram kram och tack för fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish