Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ännu lite mer nytt

Jag beställde ju lite från H&M till Jason för ett tag sedan och jag har även köpt lite nytt från ZARA åt honom. Han växer ju verkligen så att det knakar och det mesta vi har hemma är i storlek 80 vilket snart är på tok för litet. 86 passar men det har vi inte allt för mycket i! Allt nytt jag inhandlar är i storlek 92 så förhoppningsvis kan han ha det ett tag nu =)

Untitled-1

Militärbyxorna har han ju haft tidigare men redan växt ur och dom svarta byxorna såg ju bara för sköna ut! Zara har rätt små storlekar enligt mig så jag tog 98 istället för 92 på allt. Mössan tog jag 2-4 år på då 12-24 månader (som vi köpte sist) var på gränsen för litet. Tokigt att det kan skilja SÅ mycket på storlekar och storlekar i olika butiker. 

Kommentarer

  1. Jennifer

    Jag jobbar på Zara och kan bekräfta att storlekarna är små gentemot de flesta andra butiker. Du är inte ensam om den upplevelsen haha 🙂 Gäller för både barn, dam o herrkläder och har o göra med att det är en spansk kedja. Kram!

  2. Therese

    Jag håller verkligen med dig! Vi gjorde en STOR beställning från Zara för några månader sen och ALLT var på gränsen till för litet. Suck.. Men man lär sig av sina misstag. Nu beställer jag också 1-2 storlekar över det jag tänkt från början. 🙂

  3. Sara

    Jag tycker det skiljer även inom samma butiker! Så svårt att veta vilken storlek man ska köpa ibland. Vi har en låda i garderoben här hemma där vi förvarar kläder som ännu är för stora och med jämna mellanrum för man ta fram och prova kläderna där för när något i en storlek passar så är det en del som fortfarande är för stort i storleken mindre. Ibland har han nästan hunnit växa ur kläderna innan man tar fram dom för det står att de ska vara så mycket större!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen verkligen! SÅÅ störande.. Har varit med om samma. Vissa grejer från H&M är för små och andra alldeles för stora! Fast det är samma storlek.. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish