Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I olika situationer

I klädbutiken? Jag kommer sällan ut ur en butik tomhänt. Om jag vet att jag inte har råd just där och då så undviker jag hellre att gå in över huvud taget. Det finns ju alltid för mycket fint som man vill ha till sig själv eller till sitt barn! Så känner jag iallafall. Och hittar jag något som jag bara MÅSTE ha så kan jag inte sluta tänka på det sen om jag inte köper det, haha..

På flygplan? Om jag flyger med Jason så är jag kallsvettig av rädsla kring att något ska hända. Han är mitt allt och bara tanken på att något skulle hända honom ger mig ångestattacker.. Jag håller mig dock lugn utåt för hans skull! När jag flög hem från Fuerteventura så flög jag själv och planet skakade massor. Folk började göra ljud som ”woooo” och några skrek rakt ut. Jag fick panik och var helt säker på att vi skulle krascha och jag skulle dö. Efter en liten stund så släppte paniken lite och jag kom på att Jason inte var med på planet och att inget skulle hända honom iallafall. Då blev jag lugn, haha.. Så mycket värderar jag mitt egna liv om man jämför med hans.. Så länge han mår bra och inte heller befinner sig i en utsatt position så är jag lugn. Det är märkliga känslor man kan få när man blir mamma. Ens egna liv är helt plötsligt inte det viktigaste längre.

På restaurang? Det bästa jag vet är att äta någon form av vegoburgare med pommes! Eller pasta. Jag läser alltid igenom menyn först men det slutar alltid med samma val. Jag tycker om att lyxa och äter alltid efterrätt även om jag är proppmätt. Det är något speciellt med att sitta på restaurang och jag mår bra av ett restaurangbesök då och då.

På nattklubben? Jag går ju aldrig på nattklubb längre.. Och har typ aldrig gjort heller.

På bio? Vi går så sällan på bio nu för tiden! Men jag är den som bara går på bio när jag hittar en film som känns värd att se på bio. Annars stannar jag hellre hemma i soffan där man får lägga upp benen på soffbordet och prata hur högt man vill under tiden, haha.. Jag är nog inte så mycket för bio.

På morgonen? Jag var pigg på morgonen när jag var yngre. Nu är jag helt tvärtom. Har svårt att ta mig upp och sover gärna till nio iallafall. Tur att jag har F som gärna går upp med Jason på morgonen och ordnar frukost (så tacksamt!!). Älskar att få vakna till doften av äggröra, pannkakor eller nybakat bröd med pålägg. På kvällarna är det ombytta roller och jag fixar och donar medan han gärna lägger sig i soffan och snarkar ett tag innan läggdags, haha.

På kvällen? Jag är pigg och rastlös. Vill gärna göra något efter 19.00 när Jason har somnat för natten. Hittar på små projekt och börjat städa, pyssla och rensa. Älskar det! F tycker att jag är helt knäpp! Han går med på att städa i ordning innan man ska sova för att vakna till ett rent hem men att rensa i förrådet klockan 22.00 känns orimligt i hans värld 😉

På träff med vänner? Jag pratar mycket och håller samtalet igång!

På familjemiddagen? Pratar mycket! Det är med familjen jag är som bekvämast så alla möjliga ämnen kommer på tal och det blir mycket skratt.

10846896-10205374779550293-363717354-n

En bild på mig från 2014, haha =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish