Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När man får ett roligt meddelande

14961544_10211049539175737_935269355_n

Fick ett så roligt meddelande på insta-direkt av fina Julia som fotade Jason inför hans ettårsdag! Nu är äntligen fotoprodukterna som vi beställde klara och vi får dom på posten inom kort. Längtar så! Ska visa er när dom landar här hemma =) Blev en stor tavla och ett fotoalbum som man kan vika upp (ni ser en sneakpeak på bilden ovan).

Kommentarer

  1. Memories By Julia

    Hej Jennie! Vad kul att ni tyckte bilderna var fina som ni hämtade hos oss igår!😊 Vad glad jag blir!
    Vill bara vara övertydlig o berätta varför ni fått vänta på er leverans medans G & F får deras grejer snabbt. Så det inte blir några missförstånd. Ni hade er inbokade bildvisning i början av september, 3 veckor efter er fotografering. Med våra långväga gäster (exempelvis G & F) har vi bildvisningar samma dag eftersom dom inte har möjlighet att besöka oss två gånger, och då börjar produktionen av produkterna samma dag som fotograferingen. I ert fall började produktionen 3 nästan 4 veckor efter fotograferingen genomfördes.
    Era produkter blev redo för leverans 8 veckor efter bildvisningen. Det vi har som vår absoluta deadline och jag vill bara vara övertydlig med att olika produkter tar olika lång tid att tillverka eftersom det är ett handarbete som VI gör själva. Det är inga maskiner som gör grejerna o det är tyvärr det som tar tid. Men vi vill inte göra något halvdant utan verkligen lämna ifrån oss grejer som har kvalité som vi står för ❤️ Gabriella & Fjodor hade tur som beställde grejer som vi hade som lagervara, och likaså jobbar vi många timmar övertid varje vecka nu i november & december för att hinna producera klart allt innan jul så nu har vi kortat ned vår produktionstid med 4 veckor tack vare detta 😊

    Hoppas att ni ska bli nöjda med era produkter när ni får hem dem Gabriella. Kram

  2. Jennie

    Åh vad fort ni fick era bilder! Vi va ju hos Julia i mitten på augusti och vi var och hämtade hem våra bilder i förrgår 😅 men underbart fina var dom iallafall 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish