Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Resten av veckan

Hej fina vänner!

Hur mår ni? Jag har haft ont i halsen flera dagar i rad nu. Det känns av på morgonen när jag vaknar och på kvällen. Mot kvällarna gör det så ont att svälja att jag knappt får ner en kopp te. Under dagtid märks det ingenting alls! Så störande att vara halvsjuk.. Och så började jag blöda näsblod igår från ingenstans. Hoppas verkligen att jag slipper bli sämre och att det går över snart! Delar med mig av veckans planer och önskar er en underbar dag <3

– Idag ska jag möta upp fina Kajsa och umgås med barnen. Vi ska ta en fika på stan och bara hänga ett par timmar. Ska bli så trevligt!

– På onsdag får vi besök av våra vänner och deras två söner. Vi ska busa på äventyrslekparken vid vårt hus och äta tacos till middag. Mys!

– Lite senare i veckan så ska jag få en nyansering i håret. Det har börjat skifta i alldeles för varma toner då det ligger en avfärgning i grunden. För varje tvätt blir håret liiiite mer gult. Nu ska det bort och jag ska få bli lite kallare i längderna igen. Annars trivs jag så otroligt bra med löshåret som är i nu. Det är lagom långt och lika tjockt hela vägen ut i topparna. Känner på mig att jag kommer att bli lite smått beroende av att ha i lite ”extrahår” nu när jag fått en så bra upplevelse av det hela.

– F skaffade gymkort på samma ställe som jag igår och drog på ett pass ”total training” mot kvällen. Jag är själv sugen på att köra det passet och om min hals ger med sig så ska jag göra det nu i veckan.

– Förutom att ordna håret hos frisören så vill jag göra mina fransar. Bollar en tid med min fransteknolog just och hoppas att vi hittar någon som funkar för oss båda snart. Jag har inte så mycket för mig om dagarna men ändå är det alltid något som inte klaffar, haha.

– Jag och Tove måste få till en date nu i veckan. Har så mycket att prata om som vanligt och saknar henne såå! Känns tomt när vi inte umgåtts på ett par dagar.

Annars så har jag och F gjort ett schema för Paris nu! Vi har planerat in vad vi ska göra vilka dagar och det ska bli roligt att se om vi lyckas hålla det vi bestämt. Det är så mycket vi vill hinna med på så kort tid men det ska nog gå! Kändes bra att skriva ner allt och fylla dagarna så att vi inte står som två frågetecken när vi väl landar där, haha. Vi tänkte filma vloggar varje dag när vi är där så att ni får hänga med oss i videoformat. =)

14914849_10211041283049339_216343423_n14958794_10211041283009338_1863914693_n

Igår hade vi min mormor och lillebror över på middag! Vi bjöd på broccolipaj och åt lite gotta till efterrätt.

14958305_10211041282889335_1259387965_n

Jason premiäråkte i sin nya pulka igår. Han skrattade huuur mycket som helst när jag drog runt honom, haha! Den lyckan <3

14962873_10211041283089340_1171495521_n

Jag var på jakt efter en kaktus igår men det slutade med att jag köpte en helt annan växt då det inte fanns någon i rätt storlek för krukan jag hade..

Kommentarer

  1. Sandra

    Jag vill jättegärna läsa listan på vad ni har planerat att göra, om du vill dela med dig. Eller om du hellre vill dela med dig av en lista på vad ni faktiskt hann göra då det inte alltid blir 100% som man planerat hehe. Ha det bäst!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Grahamsfullkornsmjöl och smör som vi blandat till en deg (vi höftade lite så har inga mått) och sedan blandade vi iMat från Oatly med ägg (ett ägg per dl imat). Vi har tre ägg och tre dl imat. Stekte broccoli och två olika sorters paprika och blandade med mjölk/äggblandningen. Salt, peppar, persilja kryddade vi med. Förgrädda pajskalet ( i tio minuter) och häll sedan i blandningen med grönsakerna. På med ost och in i ugnen 🙂 Jätte-enkelt och såå gott 😀 Ugnen hade vi på 200 grader hela tiden 🙂 kram

  2. Linn

    Hej fina du!
    Vad använde du för recept på matpajen? Har du några andra bra recept på matpaj gärna veganska/vegetariska/glutenfria eller så.
    Ta hand om er <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Grahamsfullkornsmjöl och smör som vi blandat till en deg (vi höftade lite så har inga mått) och sedan blandade vi iMat från Oatly med ägg (ett ägg per dl imat). Vi har tre ägg och tre dl imat. Stekte broccoli och två olika sorters paprika och blandade med mjölk/äggblandningen. Salt, peppar, persilja kryddade vi med. Förgrädda pajskalet ( i tio minuter) och häll sedan i blandningen med grönsakerna. På med ost och in i ugnen 🙂 Jätte-enkelt och såå gott 😀 Ugnen hade vi på 200 grader hela tiden 🙂 kram och detsamma <3

  3. Caroline

    Hej! Så avis på dig som alltid har håret fixat och fint! Det känns som att du ofta är hos frisören 🙂 hur ofta går du dit? Och hur mycket pengar lägger du på sådana saker varje månad – alltså fixa håret, naglar, fransar, andra behandlingar osv.. kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack!! <3 <3 jag får ju mycket behandlingar "gratis" via samarbeten (då står det "inlägget är i samarbete med" högst upp i inlägget) men mycket betalar jag också för 🙂 så kanske runt 1000-1500:- på naglar och fransar och så i månaden 🙂 kram kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish