Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Libero Babybuzz

Inlägget är i ett samarbete med Libero.

Det är underbart att bo I Umeå men ibland så önskar jag att jag kunde klona mig och bo lite i Stockholm där många av dom roliga event som jag har förmånen att bli bjuden på sker! Jag blev inbjuden på Liberos event på Rum För barn på Kulturhuset. Jag skulle få veta mer om babybuzz och det är något jag fick höra om när jag var gravid. Då var produkten under utveckling. BabyBuzz är ett gravidarmband för två. Med ett litet tryck på sitt armband kan den gravida mamman skicka en vibration – en buzz – till sin partners armband när barnet sparkar, buffar eller gör sig påmint på något annat sätt.

Det här med babybuzz verkar vara en jätteintressant grej tycker jag! Hade gärna provat det någon graviditet framöver. Det här med anknytning är så viktigt och kan man få sin partner ännu mer engagerad och delaktig i sin aktivitet så ger jag tummen upp för det. Förutom att jag gillar produkten så känns det sympatiskt att den är gratis och att man kan låna den för att sedan ge den vidare – känns miljövänligt och helt rätt i tiden

Synd att den inte fanns helt färdig när jag var preggo! Men kanske nästa gång =) Läs mer om babybuzz HÄR.

libero-babybuzz-share

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Läs under länken 🙂 man får vara mer delaktig som pappa/partner och ”vara med” när barnet rör sig 🙂 kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish