Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra

Fyra saker jag är rädd för:

Jag är fortfarande livrädd för mörkret. Det har hängt med mig genom livet och jag trodde att det skulle bli bättre med åren vilket det inte har blivit. Jag hoppas att det går över lagom till att vi ska bo i hus. Hade varit tråkigt att vara rädd hela tiden om kvällarna om jag är ensam hemma.

Något annat jag är rädd för är döden, Jag är livrädd att förlora någon som jag älskar! Tanken på att jag skulle dö ifrån Jason är också helt orimlig för mig. Får ett sådant obehagligt sug i magen bara jag tänker på det. Jag hatar att livet är så oförutsägbart och att man aldrig kan veta vad som ska hända. Det är viktigt att hålla hårt i dom man älskar.

Jag är rädd för tjuvar och inbrott. Jag är i allmänhet rädd för att vakna på natten och sedan hitta någon i lägenheten. Är alltid jättenoga med att låsa innan vi ska sova. Rycker hellre i dörren en gång för mycket för att dubbelkolla att allt är okej och att vi är trygga.

Speglar har jag lite rädsla för! Jag vet att många andra är livrädda för denna tanke precis som jag, haha… Tänk att tvätta ansiktet och sedan kolla upp i spegeln ovanför handfatet och att se någon bakom sig. FYYY! Tar jag bort sminket lite för sent om kvällarna så skyndar jag mig för att göra det fort och har koll bakom mig. Så töntigt, i know.

Fyra saker jag är stressad över just nu: 

Jasons kalas stressar mig. Hatar att stressa upp mig för onödiga saker. Har varit dålig med planeringen av just denna dag just för att vi ska hålla det ganska litet. Och nu så ångrar jag det som det planeringsfreak jag är, haha. Vi ska köra på en tårta på vattenmelon och ett fruktfat, lite sockerfria muffins + lite smoothies och juice och sedan har jag ju beställt tårta och lite annat smått och gott att äta. Så det blir nog bra! Finns inte så mycket att planera egentligen och vi har ju redan alla dekorationer och sådant.. Aja, ska försöka slappna av lite gällande detta. Finns ju egentligen ingenting att stressa över.

Vi har två blanketter att fylla i och skicka tillbaka och vi har dragit ut på det liiite för länge. En autogiroblankett ska skickas in till Folksam och ett papper gällande vår parkeringsplats ska in till föreningen. Måste köpa kuvert och frimärken typ.. nu!

Dom ska byta filter i våra ventilationer här hemma och jag kommer inte ihåg datumet. Har dessutom slängt lappen. Är rädd att missa det så att vi ska få betala extra för ett till besök. Ska kolla upp vilka datum det var snarast.

Jag ska till frisören imorgon och funderar på hur jag vill ha mitt hår. Har tänkt på det i en vecka nu utan resultat. Det lutar mot att det blir ett besök för klipp och färg imorgon och ett besök för lite löshår i slutet av nästa vecka. Ska bli spännande!

Fyra saker som jag tänker på varje dag: 

Jag funderar hela tiden på vad vi ska äta härnäst, haha. ”Vad ska vi göra för middag?” och ”Vad har vi hemma i kylen egentligen?” ekar ständigt i mitt huvud. Jag älskar mat och att äta så kanske inte är så konstigt egentligen.

Att komma på idéer på blogginlägg är svårt. Det är något jag ständigt funderar över. Jag har ju skrivit om det mesta redan och det händer inte allt för mycket i mitt liv då jag lever ett helt ”vanligt” mammaliv och hänger hemma med mitt barn om dagarna, haha. Men ja, det är en ständig gåta för mig. Hur ska jag leverera och vad ska jag leverera? Vad tycker ni är absolut roligast att läsa om? Kom gärna med tips =)

Jag räknar ofta på hur längesedan hundarna var ute! Har alltid koll på när det är dags för nästa promenad. Något annat som jag alltid gör är att kontrollera deras mat och vattenskål. Det ska alltid finnas färskt vatten och mat tillgängligt.

Den ständiga frågan som (typ) alla tjejer ställer sig: ”Vad ska jag ta på mig idag!?”

Fyra saker som jag gärna äter: 

– Jag tycker om mackor. Kan äta hur många som helst! Gillar att variera ljust och mörkt bröd, hårt och mjukt! Finns så många goda pålägg och det jag ätit mest på det senaste är avokado och körsbärstomater + örtsalt. Sååå got!

– Jag äter mer än gärna frukt och bär (det vet ni nog redan, haha). Tycker om när dom är kalla så förvarar alltid mina i kylskåpet.

– Tacos!

– Jag älskar chips. Väljer chips framför godis eller annat sött alla dagar i veckan.

Fyra saker som händer just nu: 

– F och Jason kollar på Nicke Nyfiken.

– Vi har precis ätit omelett med tomat, gräslök och spenat till middag

– Strax ska vi åka och handla och hämta ut paket…

– Men först ska jag hoppa in i duschen! =)

14012046_10210192681994843_1112528182_n

Jag saknar redan sommaren och att slippa dra på sig tjocka kläder när man är ute.. =)

Kommentarer

  1. Miirox

    Gud vad jag känner igen mej med stressen! HATAR att stressa o jag stressar alltid när vi ska hålla i något. Senast va nu i helgen då vi hade dop för min bebis, lr aa hon fyller ett år nästa mån haha men iaf, hade 75 gäster o a sååå stressad att man knappt njöt! Usch! Tycker d e svårt att slappna av, säg till om du hittar trix till avslappning!
    Kram!

  2. Madde

    Haha tänker också alltid på mat, min sambo kan bli galen på mig när jag frågar efter att vi har ätit lunch eller när han ringer från jobbet ”vad ska vi äta ikväll”. Känner att jag måste ha en plan för vad vi ska äta och om vi måste ta upp något ur frysen.
    Tycker om att läsa allt du skriver om 🙂

  3. Carola

    Jag älskar din blogg!! den är så persolig <3. mysigt att läsa dina tankar omm olika saker, vardagsinlägg och planering. Kram

  4. Lisa

    Jag är också rädd för mörkret, och det där med att dra i dörren för att kolla så den är låst det kan jag göra flera gånger innan jag lägger mig 😉
    Jag hade nog inte klarat av att bo i hus, nu bor jag i lägenhet på andra våningen, det känns liksom tryggare på något sätt?

  5. Cecilia

    Jag tycker vardagsinlägg är skoj. Mycke bilder, lite (lagom) text.

    Veta VAD folk köper då det kommer till mathandling och hur mycket de lägger på mat kan jag tycka är intressant hos barnfamiljer 😂 Likadant med all annan förbrukning.

    Kul att läsa om hur andra lägger upp sina dagar/veckor.

    Själv skriver jag matlista varje vecka samt veckohandlar. Kul att se andras matlistor tex.

  6. Emelie

    Hej, följt dig sedan jag var gravid och lika så var du då, så i över ett år nu. Tycker du har så fantastiskt bra smak och stil i heminredning och kläder. Känns som att du handlar smart och ekonomiskt men ändå med en exklusiv känsla. Vore jättekul ifall du gjorde ett inlägg med julklappstips hehe. Är sugen på att ge såndär ”blomsteräng vas” som kag sett att ni har till min bror som nydligen köpt lägenhet och flyttat hemifrån. Såg att den fanns i olika storlekar och färger. Vilken färg tycker du är finast och vilken storlek är mest användbar?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!! 🙂 <3 vad glad jag blir 🙂 Ska absolut göra ett sådant inlägg framöver. Jag gillar den i silver mest (den nyaste som har kommit) men den i svart har jag ju också och den är ett säkert kort som man aldrig tröttnar på 🙂 jag har den stora i svart och den lilla i silver och tycker att den lilla är mer enkel att fylla upp! Man måste ha jättemycket blommor för att få den stora att se fin ut tycker jag 🙂 kram

  7. Sandra

    Hej! Det vore roligt om du gjorde några ”för ett år sedan idag” ’inlägg, nu när Jason fyller just 1år.. (alltså lite här-och-dr, inte från förlossningen) Alltid roligt att titta tillbaka.. Och kul att se bilder på när Jason var mindre. Tack för en härlig blogg!

  8. Jessica

    Det kunde vart jag som skrev den listan över saker man är rädd för….på pricken alla fyra! Kan tillägga att jag numer bor i hus och ett ord är ÖVERVÅNING! På kvällarna när det är becksvart utanför så håller jag mig på övervåning. Totalt livrädd för mörker! Asså haha är jag verkligen en vuxen kvinna?! Vet inte riktigt ibland 🙂 länge leve sommaren och alla ljusa nätter 😉

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men guuud! Låter precis som något jag hade gjort 😉 Jag håller mig alltid i BARA vardagsrummet eller köket på kvällarna när jag är ensam, haha 😉 KRAM 🙂 och ja, länge leve sommaren!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish