Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En speciell känsla

Det är en speciell känsla att bila genom Sverige och ha hela familjen med sig. Vetskapen om att man har allt man behöver i bilen och att man skulle kunna slå sig ned och starta ett liv precis var som helst. Testa något nytt och göra något nytt. Nu vet jag att vi har en lägenhet hemma i Umeå men jag leker alltid med tanken att flytta och prova något annat. Finns så många fina ställen här i Sverige som jag skulle vilja bo på.

Jag kommer ihåg när vi flyttade till Göteborg. Då hade vi ju absolut inget kvar i Umeå mer än vänner och familj. Ingen lägenhet att komma hem till och inga prylar heller för den delen. Vi hade kunnat stanna precis var som helst längs vägen och påbörja ett nytt liv men valde just Göteborg ändå trots allt. Men det är så häftigt! En speciell känsla att uppleva och ett pirr i kroppen. Och varje gång vi bilar långt så får jag den känslan igen. ”Tänk om vi bodde i denna stad” eller ”Ska vi inte flytta till Stockholm ändå och testa livet där?”.

Vi trivs bra i Umeå just nu och det känns som det bästa beslutet för oss som familj. Kan dock inte låta bli att drömma om fina Göteborg ändå. ”Det känns som att komma hem” sa F igår när vi rullade in i staden på morgonen och det gjorde det verkligen.

14801236_10210832762516456_634252370_n

Kommentarer

  1. Katja

    Jag håller med, får också den känslan när jag reser nånstans. Att egentligen skulle vi kunna bo varsomhelst. Vi hade också en sån förväntan den gången vi tog flyttbilen med våra då tre barn och två katter och flyttade till Umeå. Härlig känsla. Välkommen tillbaka till Göteborg, båda städer har sina för-och nackdelar.

  2. Sus

    Jag är så nyfiken på hur ni löser allt runt hundarna i erat liv. 🙂 Hundar är ju ofta något som folk upplever kommer ivägen när man skaffar barn, ska resa etc. Lite frågor jag funderar på är var befann sig hundarna när ni var på spa? När ni förut jobbade? Är det tufft att vara hemma själv med Jason och hundarna, jag tänker på promenaderna, allt få ihop allt? 🙂

      1. Sus

        Fint svar, det var skönt att läsa 🙂 tycker det är så vanligt att folk gör sig av med sina djur när de får barn, eller bara klagar på hur jobbigt det är. Självklart funkar det inte för alla att ha kvar sina djur efter man skaffat barn om djuren blir för stressade eller liknande, det respekterar jag helt, men vissa tar för lätt på djurägandet ibland…

  3. Lisa

    Jag är alldeles för hemmakär för att kunna flytta 😉
    Tycker det känns tryggt att ha nära till mina föräldrar och min syster och dotterns kusiner 🙂
    Jag har bara flyttat 2 gånger sen jag var 19 år, min nuvarande lägenhet har jag bott i sen Juni 2006..
    Så tanken att flytta bara till en ny lägenhet känns jobbig haha
    Men jag tycker ni är modiga som valde att flytta ner till Göteborg 🙂

  4. Hondjuret

    Göteborg är nog Sveriges vackraste stad, utan tvekan. Vi flyttade för 4 år sedan och Gbg känns fortfarande som Hem och det är nog inte alls omöjligt att det kan bli en flytt tillbaka 🙂
    Men ha det nu bäst i den vackraste av städer!

  5. Jannicke

    Göterborg är en himla fin stad.
    Där har jag velat pröva att bo flera gånger =)
    Men när vi fick barn så kändes det bäst och tryggast att bo i samma stad som nära och kära =)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish