Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En tillbakablick på vårt liv

Detta får bli del tre av gamla bilder. Vill ni se dom tidigare bilderna så kan ni bara skrolla ner lite här på bloggen för att finna inläggen =)

IMG0103

Haha alltså herregud så mycket bilder jag tog på mig själv med webcamen. Här var jag 15 år.

IMG0093IMG0169

IMG0157IMG0129

Väldigt självgod tjej, hej =)

IMG0219

Puss på mitt hjärta! Haha så liten Fjodor var! För mig är det så nostalgiskt att få kolla igenom dessa bilder. Här bodde vi i vår första lägenhet. 20 kvm var den på. Och vi brydde oss inte om något förutom att få vara tillsammans och älska varandra.

DSC_0860

Liten Gabriella =) Där i hörnet kan ni se en liten glimt av en tavla som F målade på oss. Den finns tyvärr inte kvar idag.

DSC_0568

Jag och baby =)

DSC_0672

DSC07702 (2)

Massa pussar och gos på skolan. Det var så man klarade dagarna, haha.

DSC_0269

I love u

DSC03934

Första bilden jag tog på Fjodor med min mobilkamera. ”Se sexig ut” sa jag och skrattade. Detta var resultatet haha 😉

DSC_0936

En av många grillkvällar som vi hade. Jag kommer ihåg att det var standard för oss att grilla på sommaren. Vi köpte engångsgrillar och lagade maten precis utanför vår lägenhet. Hade ofta över folk som käkade med oss och njöt av sommaren. Det var en fin tid som jag ser tillbaka på med glädje.

DSC_0273 (2)DSC_0275

Ännu mer pussar och kramar i skolan =) Vi var så små! Det är svårt att förstå att vi blev vi redan 2010. Ni vet dom högmidjade brallorna jag ofta bär än idag? Det är dom ni skådar på dom två bilderna här ovan, hehe. Köpte dom i början av 2011 och dom har hängt med sedan dess.

IMG0037

Snusk!

DSC_0821

Denna självlysande klänning och jag har många roliga minnen ihop. Jag hade den på en skolavslutning! Så kul! Idag hade jag nog aldrig inhandlat ett sådant skrikigt plagg. Tiderna förändras..

IMG0034

IMG0033

Tittut på dig älskling =)

Kommentarer

  1. ,Ida

    Å, får flashbacks till när jag träffade min man 2009. Vi var då 17, skulle fylla 18 år. Och kunde inte slita oss ifrån varandra hehe. Har också en hel del bilder på Webcam och dåliga mobilkort. Nu ett antal år senare är kärleken djupare men fortfarande får jag de där nykära pirret ibland. Tänk att han är min äkta make och far till min son. Det är ren och skär lycka!

    Så roligt att se och läsa din blogg, har hängt med länge och väl, främst på instagram. Tack för att du delar med dig så mycket av ditt liv, du verkar vara en jätte go tjej. En riktig toppen mamma och fru! 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha åååh fint <3 det är fantastiskt att ha varit med varandra så länge och ha delat så mycket ihop. Det är verkligen helt underbart!! <3 så kul att vi känner samma sak, för jag känner precis som du 😀 <3 Och tusen tack för så fina ord! Betyder SÅ mycket för mig!! <3 Stor kram! Och detsamma 🙂

  2. Lina

    Men alltså, wow! Vilken talang F är när det kommer till att måla! Jättefin talva på er två, synd att den inte är kvar än idag.

  3. Therese

    Hej! Skulle vilja fråga dig vad ni köpte för storlek på barnkläder när ni väntade Jason? 🙂 minns att du köpte en brun gosig overall som han hade som nyfödd, vilken storlek köpte du på den?

  4. Amanda

    Vad roligt att ha så många gamla minnen förevigade! 🙂

    Jag skall snart ha mitt första barn och blir tokig på det här med amningskläder. Har inte alls trivts som gravid och har känt mig otillräcklig i stort sätt hela graviditeten. Så efter graviditeten så vill jag kunna börja klä mig finare igen men känns som amningen förhindrar det till en viss del. Du har en jätte fin stil och skulle bli jätte glad om jag fick ta del av dina bästa tips!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, et är kul 🙂 förstår det! Tusen tack för så snälla ord. Jag använde mig bara av ”vanliga” kläder fast med bra vringning så att bröstet enkelt kunde plockas fram. Kan skriva ett inlägg och tipsa om kläder framöver, kram kram <3

  5. Emma

    Hej Gabriella!
    du var lite av min mat-guru under min övergångsperiod till vegetarian för ca ett och ett halvt år sen och har efter det apat efter dina recept då jag tycker de flesta är fantastiska när man själv saknar inspiration.

    Nu är det så att jag (och säkert många andra) står inför ett problem nu när kylan och vintern smyger sig på. Jag vill inte använda jackor som är fodrade med dun/fjädrar. Inte heller skor som är av fårskinn eller liknande. Ull har jag inga problem med då jag anser att fårens ull kommer till stor användning när dem själva har överflöd av det på sina kroppar. Så nu undrar jag hur du ser på skinn/dun/fjädrar i vinterkläder och skor? Vad väljer du istället?
    Behöver verkligen tips och rådgivning med valet av jacka då jag frenetiskt letat runt på Google utan större framgång… känns som att detta inte är lika uppmärksammat som tex. att inte äta kött medans ankorna verkligen lider när deras fjädrar tas bort från huden. Vill verkligen inte bidra till detta och hoppas att du har svar som kan hjälpa mig!
    Kramar, Emma

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!! 🙂 blir så glad <3 <3 jag har samma problem! Jag har en del i skinn och med dun i men letar efter annat då det som du skrivet inte känns bra att köpa. Tänkte skriva ett inlägg om det nu inför vintern och söka efter tips och råd själv! 🙂 Och tipsa om lite smått som jag har koll på är bra och funkar! 🙂 så håll utkik inom närmsta veckorna så kommer det ett inlägg 🙂 <3 håller verkligen med dig i det du skriver fina du! Så fint att du bryr dig om djuren <3 <3 kramar

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish