Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Good morning

Väskan är packad och hemmet är städat. Jag ska kila förbi Rituals och handla hem ny handtvål och även kika på ett par krukor på IKEA innan det bär av till Tove. F har varit uppe hela natten så att han ska kunna sova bort denna dagen och vara pigg ikväll och inatt när vi ska bila ner till Göteborg. Det tar ju trots allt 12 timmar att sträck-köra och det är ju bra att han är så utvilad som möjligt när det är dags. Skönt för mig att komma hemifrån så att jag slipper tassa runt på tå för att inte väcka honom också. Han hämtar upp mig ikväll när Jason börjar bli trött och när det är läggdags för honom. Och så köper han med någon fräsch mat som vi kan stanna och äta i bilen i natt när vi blir hungriga. Oftast blir det ju MAX-mat när vi är ute på längre sträckor men jag vill ta hand om magen då det blev både pizza och annat gotta igår.

Önskar er en toppen dag så hörs vi lite senare. Stor kram <3

14694806_10210800758796383_591917088_n

Igår kväll blev det pizza och cola med fina vänner. MYS!

14741762_10210800758676380_198249458_n

Älskar dessa två! Älskade, älskade ungar! igår läste vi bok innan läggdags. Så tacksam över att ha så underbara människor i våra liv och att Jason får barndomsvänner på köpet.

Kommentarer

  1. Profilbild
    M

    Jag vill inget annat än att bli mamma, vi har haft 2 graviditeter på ett år nu exakt och 2 missfall i vecka 10 & 11. Allt känns så hopplöst. Jag är så glad för alla i min omgivning som får barn, och samtidigt så ledsen att vi har det svårt. Min sambo vill bara blicka fram och försöker peppa mig varjedag.
    Vi väntar på ett hjärtebarn 💜
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig.. Herregud så tråkigt 🙁 lider med dig och hoppas verkligen att det är er tur snart, kram kram <3

  2. Profilbild
    Jasmine

    Varför flyger ni inte och hyr bil på plats. Eller sover på hotell en natt efter vägen. Måste vara jobbigt för Jason och för Fjodor som måste köra allt själv. Ett tips är att gå en intensivkurs så får du körkortet snabbt! Kramis

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har testat det förr men för oss blir detta alternativ alltid smidigast. Jason sover ju hela vägen och Fjodor klarar sig bra då han sover bort hela dagen innan. Vi ska ju både till Göteborg och Tidaholm nu och till Tidaholm blir det smidigast att ha egen bild då vi även har hundarna med oss och vill kunna stanna längs vägen osv 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish