Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra, tre och två

Fyra härliga: 

– Jag älskar morgonljuset jag möts av när jag kliver upp på morgonen. Vårt ljusinsläpp här hemma är helt fantastiskt och jag blir glad av att smyga ut i vardagsrummet.

– Att Jason har börjat gå lite smått är så galet. Jag har inte riktigt smält det och det känns som om han genast blir SÅ stor när han ställer sig sådär och tar ett par steg. Från bebis till barn på typ några sekunder. Jag är en galet stolt mamma!

– Igår somnade Jason i Fs famn när vi var på väg ut till bilen. Det var så fint att se hur trygg han var i pappas famn och att han lyckades slumra till där en stund. Han har fått så bra rutiner på sin sömn och han bjuder på att vi får sova hela nätter, tar sedan en nap på förmiddagen och är vaken hela eftermiddagen + kvällen tills det är dags att somna för natten igen.

– Att ta av sig bh:n efter en lång dag är så underskattad. Det är typ den bästa känslan i världen och igår var det lite extra skönt då jag hade haft den på i typ 14 timmar. Men det är lika skönt varje kväll och jag tror att aaaaalla vi kvinnor känner igen oss i det =) Vill slå ett extra slag för den känslan idag – för den är ju så härlig!

14741627_10210775792612244_1454564461_n

Såhär ser det ut på morgonen när det inte hunnit bli jätteljust men ändå skiner in litegrann.

14658406_10210775792412239_280635861_n

Sova i pappas famn <3

Tre goda: 

– Jag hittade falafel med rödbetor i på ICA igår =) Var tvungen att köpa dom och prova såklart. Tumme upp! Gott och uppskattas av både stora och små här hemma. Vi åt dom med ris.

– Jag och Tove dukade upp gotta och jag hade köpt butterkaka! Den hade massor med blåbär i sig dessutom. Mums! Älskar butterkaka och har gjort det sedan jag var liten. Var dock längesedan jag åt det så det satt lite extra bra igår.

– Alltså satsumas, satsumas, satsumas! Jag kan äta hur många som helst. Är så himla beroende och jag har sagt det förr men kommer att säga det igen. Köpte fyra kilo igår när vi handlade. Det går åt fort här hemma. Tur att dom hade extrapris! =)

14657785_10210775792452240_111561180_n

14694628_10210775792652245_1052325297_n

Såå gott =)

Två tankar: 

– Jag och min bror har kommit varandra riktigt nära på senaste. Jag tycker att det är jättekul och jag värderar vår relation högt. Vi har varit tighta som yngre men gled ifrån varandra lite under tonåren. Nu när vi båda är lite äldre så har vi börjat prata om allt mellan himmel och jord igen och ser efter vår relation på ett helt nytt vis. Den känns viktig och prioriterad och det är kul. Jag hoppas att vi ska vara nära vänner genom hela livet. Syskon är den finaste gåvan man kan ha.

– Igår kände sig F lite nere. Jag har ju som ni kanske vet mått lite dåligt på senaste (läs mer här) och nu kände även han den känslan. Jag frågade varför och fick svaret att det är ”för att det är så mörkt” och ja, det är det verkligen! Det blir mörkt redan klockan 16.00 hos oss och det är så tråkigt. Mysigt är det ju också men dagarna blir genast så mycket kortare. Vi konstaterade att man knappt vill hitta på något utanför hemmet och att man bara vill mysa in sig i soffan och dricka té typ. Nu inväntar vi en lång vinter men vilken tur att vi har så mycket roligt att se fram emot =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lisa

    Ja att ha syskon är underbart <3
    Jag har en syster som är 4 år äldre och en bror som är 3 år yngre..
    Vi bråkade och tjafsade en hel del när vi var yngre, men nu har jag bra relationer med båda 🙂
    Mest med syrran då hon bor nära, men min bror som bor i Malmö pratar jag med då och då i telefon..
    Är väldigt tacksam för mina syskon <3

  2. Profilbild
    Nina

    Hej! Ville bara tipsa om att införskaffa lite spel 🙂 tv-spel och/eller brädspel (ex. Ticket to ride). Tycker det gör de mörka kvällarna så mycket roligare 🙂 och så kan man bjuda hem andra till en spelkväll (även på en vardagskväll) 🙂 Jag brukar bjuda hem folk på bakning ibland också 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är samma som vi har idag! Vi har bara byggt ihop den annorlunda i denna lägenhet 🙂 vi köpte lite olika delar på MIOs rea och sedan ställde vi dom bara på varandra 🙂 kommer inte ihåg vad dom hette eller så tyvärr. Byggde dom inte med något speciellt utan gick att bara ställa dom på varandra hur som helst, kram

  3. Profilbild
    Liv

    Hej, vad fina ni är! Skulle inte du kunna skriva om de bästa matställena i GBG? Typ där de har bäst råkosttallrik, pizza osv

    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, vi har så dålig koll på det! Men någon i kommentarsfältet kanske har några favvoställen som dom kan dela med sig utav? 🙂 KRAM

  4. Profilbild
    Cecilia

    Hej, tycker att ni är en sån fin familj! Tidigare så har jag inte kunnat föreställa mig att personer i min ålder skulle kunna vara bra föräldrar men ni bevisar motsatsen. Du nämnde i ett tidigare inlägg att Fjodor kan finska och du ryska. Skulle inte du kunna berätta lite mer om ert ursprung som låter väldigt intressant?

    Kram! xx

    P.S. Blir det ett vlogg vecka snart?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!! 🙂 <3 blir så galet glad!:) jo det kan vi berätta mer om framöver, kram kram <3 och ja, det blir det!!

  5. Profilbild
    Cecilia

    Såklart du är stolt över din fina pojke ❤️ Fattar inte att han redan är ett år snart! Har följt dig sedan några månader in i er graviditet
    .
    Haha jag trivs bäst i bh för efter tre barn hjälper det inte att jag gjorde en bröstförstoring mellan barn 1 & 2, de är mer långa än fylliga nu och jag avskyr när de lixom klapprar mot magen 😂

    Hösten är verkligen en jobbig tid psykiskt. Mörkret är mysigt men det är nog lite det här med att man vet att det är så länge innan ljuset kommer åter som gör att man dippar. I varje fall jag 😊

    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det är helt sjukt!! 🙂 <3 åh förstår dig! Vill också göra brösten men ska göra det när jag är "klar" på barnfronten 🙂 <3 jaa, det är ju så! Det går lite upp och ner med måendet! Kram <3

  6. Profilbild
    Mikaela

    Hej! Vill tipsa om bh utan bygel. Finns jättemånga snygga och sexiga, tex finns det fina på cubus. Flera vänner sa innan att det aldrig går tillbaka och när jag väl bytt känner jag samma. Vet inte hur man kunde utsätta sig så många år för bygelbh. Det ska dessutom öka risk för bröstcancer. Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Man kan köpa på typ bauhaus tror jag 🙂 hennes kille tog med det från jobbet men går och köpa för billig peng här och där 🙂 tack och stor kram!

  7. Profilbild
    sanna

    Hej! Först vill jag börja med att säga att det alltid är så härligt att kika in här på din blogg. Alltid kul att få läsa dina inlägg. Och tycker verkligen du är en så jordnära och härlig tjej!

    Jag har en bebis på 6 veckor, min första och det är helt underbart. Jag helammar och tänkte bara hur du gör om du ska iväg själv, nu är Jason lite äldre så han äter vanlig mat på dagarna har jag förstått men hur gjorde du förut? Sen tänkte jag göra nagelförlängning också men har varit lite rädd för att råka riva henne vi blöjbyte osv. Har du upplevt det som några problem?

    Kram på dig och det är så tacksamt att du svarar. ❤❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack fina du!! 🙂 <3 <3 Jag har aldrig upplevt problem med naglarma men då har jag haft naglar i sex år året om. Dom är en del av mig och jag kan knapp hantera mina händer utan dom, haha.. 🙂 Jag brukade se till att han var proppmätt och trött när vi skulle iväg så att han sov så länge som möjligt. Och när han vaknade så ammade jag oavsett var jag var! 🙂 på stan, på affären.. Var obekvämt men det viktigaste är ju att bebis får mat och mår bra. Jag har blivit mer avslappnad i min amning med tidens gång och att amma offentligt är idag inte minsta lilla problem för mig. Men då var jag lite mer försiktig och gick undan lite. Ammade i provrum, i bilen osv 🙂 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish