Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jag känner mig redo

Igår var jag på bra humör hela dagen. Lite öm i magen men annars mådde jag toppen. Jag känner mig redo att komma ut och göra saker igen. Ta det lugnt men ändå umgås. Idag kommer Tove och barnen hit och bara hänger och det ska bli så himla trevligt. Bara prata av sig och fika lite. Har fått tydliga instruktioner om att inte äta för mycket raffinerat socker och har försökt skippa det helt dom senaste dagarna. En bulle fick jag dock äta lite här och var så det ska jag nog göra idag. Fet mat (typ pommes och pizza) och liknande ska också skippas helt tills vidare. Det blir inga problem för min del då jag föredrar fräschare mat före fet trots att det också är sjuuukt gott många gånger.

Aja.. Hur mår ni? Vad gör ni idag? Utöver att få besök så ska jag iväg och fixa fransarna i eftermiddag. Ska också lista mig hos en annan vårdcentral idag dit jag ska gå fortsättningsvis för att kolla magen och annars blir det bara lugnt. Hoppas på lite sol så att vi kan ta lugna promenader och njuta av det lite småkyliga vädret. Jag har lite hatkärlek till kylan här uppe i norr. Det är jobbigt med så kallt men samtidigt är det något särskilt med kyla i kombination med sol. Det är härligt och uppfriskande. Man blir pigg!

Önskar er en jättefin dag! Kram kram <3

14686392_10210762914970311_2036972360_n14658321_10210762915210317_108969448_n

Jag och min älskade bebbe igår! Jag frågar alltid om han är ”mammas bebbe” och han blir så himla glad då, haha =)

14643056_10210762915010312_1637473435_n

Det bjöds på vegofärssås igår igen. Alltså som ni kanske vet så äter vi detta en gång i veckan här hemma. Jag har ju knappt ätit någon riktig mat på fleeeera dagar så min första önskan på matig mat var just detta. Och herregud så gott det smakade. Har nog aldrig njutit så mycket av köttfärssås som jag gjorde igår. Hade massor med parmesan på och ruccola till också.

14643074_10210762914930310_1133025063_n

Och Fs rakapparat har sagt adjö och hejdå! Så han rakade sig med rakhyvel och blev genast sååå ung och annorlunda i ansiktet. Kände inte igenom honom! Var som att vakna upp med en ny man imorse, hehe.

Kommentarer

  1. Lisa

    Skönt att du mår bättre 🙂

    Jag ska jobba en stund till, sen ska jag (om jag orkar) åka till färgaffären och kolla efter färg för att måla om i sovrummet..
    Sen efter det försöka komma på något jag kan laga till middag, har varken matlust eller inspiration nu för tiden, men äta måste man ju ändå 😉

  2. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv-

    Skönt att du mår bättre! De här ”anfallen” låter precis som det jag fick i början av graviditeten med Oliver, alltså magkatarr.. Jag fick hög feber, kallsvettades, yrade, kräktes, det rann ur andra änden (fräsch info…) och det hela kom som i skov av brutala attacker. Jag trodde jag skulle dö och under anfallen låg jag och kastade mig och skrek och grät, kunde knappt andas så ont gjorde det. Sen kunde jag må bra i flera timmar, så kom det ett skov igen. Åkte in och ut på akuten men de lyckades inte komma på vad det var. Provade olika läkare och till slut konstaterades magkatarr. Fick medicin och direkt efter första tabletten lugnade magen sig. Precis som du åt jag en strikt kost under flera månader för att magen skulle få läka: ingen stark mat, ingen fet mat, inget socker, inget för surt osv. Och käkade losec under tiden tills jag försiktigt trappade ned på den och till slut slutade helt. Nu är det två år sen och jag har inte fått tillbaka katarren, även om jag kan känna av den av för mycket stress, dålig kost eller alkohol. Men då är det bara att sköta kosten och tagga ned, så blir magen normal igen 🙂 Hoppas det löser sig för dig!

  3. Razha

    Såå roligt att du mår bättre hoppas du blir full frisk snarast vi är många som saknade dig här på bloggen å vart oroliga för dig❤️
    Åh snälla jag undrar vart kommer Js mössa ifrån? Den är såååå fin är helt kär i den. Ta hand om dig å din lille familj hoppas ni mår bäst

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish