Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vad gör jag när ingen ser?

Många bloggare som jag följer har skrivit en lista med saker där dom berättar vad dom gör när ingen ser och dom är ensamma hemma nu på senaste. Fick sådan inspiration av det och satte ihop egna punkter! Här kommer min lista med saker som jag gärna gör när jag är ensam:

– Äter gör jag gärna när jag är själv! Jag rotar i skafferierna och i kylen och äter på tok för många mackor, chokladbitar och frukt. Allt som jag kan komma åt som jag inte behöver tillaga.

– Jag tränar på att rapa! Jag kan ju inte rapa ”på beställning” och har alltid tyckt att det verkar så roligt att kunna. F säger att man ska ”svälja luft” men jag förstår inte vad han menar, haha. Så jag tränar på och försöker få fram en rap! Ser nog ganska kul ut!

– Jag står framför spegeln och gör massor med grimaser och konstiga ljud. Försöker att se så ful ut som möjligt, haha. Sedan bryter jag ihop i skratt för att jag tänker på hur roligt det måste se ut utifrån (som tur är så är det ju ingen som ser mig) 😉

– Jag noppar ögonbrynen! Alltså aaaalltid. Kan stå hur länge som helst och rycka bort små strån. För mig är det nästan som terapi.

– Jag ligger i soffan och byter kanal på tvn. Precis som med ögonbryns-noppningen så kan jag göra detta i all evighet.

– Och när det kommer till tvn så har jag ALLTID på tvn när jag är ensam. Det får mig att känna mig mindre..ensam (!?), haha.

– Jag rensar alltid i sådana där lådor och skåp som man inte bryr sig om. Städar gärna ur förrådet! Jag är ett städfreak av rang och njuter av att få städa och dona i lugn och ro.

14470818_10210614568381739_147366826_n

Gårdagens mamma! Myste runt i skönaste brallorna igår =) Mina favoriter just nu!

14483434_10210609985627173_588618832_n

Jag och min mini åt majskrokar i soffan och såg Frost innan lässtund och sovdags.

Kommentarer

  1. Lina

    Tvn är alltid på här hemma när jag är ensam. Helt klart mindre ensam på det viset!
    Även när jag lämnar min lilla valp hemma korta stunder får tvn stå på så han känner sig mindre ensam! 😂👌🏻

  2. Lina

    Hur nattar ni Jason? Har ni någon speciell rutin eller lägger ni bara ner honom och säger godnatt? Gör du och Fjodor likadant? 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish