Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Stickers till Jasons rum

14454585_10210609985587172_1172243075_n

Hur fina!? Det var dessa jag nämnde i ett inlägg för någon dag sedan. Köpte dom för 49:- på LIDL! Vilket kap! Ska visa er sen hur fint dom sitter på väggen i hans rum.

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej Gabriella! Tack för en supermysig blogg ☺️
    Jag skulle vilja ha din åsikt om en sak. Det är så att jag är gravid och överväger att behålla trots att det inte är planerat och vi egentligen ville vänta till nästa år. Jag är i en fast relation sen över 3 år tillbaka och vi blir snart 26. Jag har även barn sen innan som är 8 och längtar efter syskon! Mitt problem är att jag ej har en fast anställning på mitt jobb och jag studerar även just nu men hinner färdigt innan bebis anländer. Han som jag lever med har svårt att se hur vi skulle klara oss ekonomiskt med en bebis 😁 Han har fast jobb bör tilläggas. Jag känner starkt att vi skulle klara detta om vi bara vill! Men får ändå panik över ekonomin 😔 Jag skulle bara vilja ha någons åsikt om detta.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      BEHÅLL om du vill!! Om du känner att det är det rätta i ditt hjärta så kommer du att ångra dig hela livet om du inte behåller. Så följ ditt hjärta och din magkänsla. Allt annat löser sig med tiden. <3 Ett barn behöver bara kärlek, tak över huvudet och engagerade föräldrar. Så ni kommer att klara er, kram kram <3

  2. Cecilia

    Hej, jätte fina 😍 är dom svåra att få bort från väggen? Förstör dom tex. tapeten om dom ska monteras bort vid något tillfälle? Hade jätte gärna köpt men vill ju inte förstöra tapet

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish