Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågestund

Har ni några frågor till mig? Eller till F? Något ni vill veta eller funderat kring? Ställ alla frågor här nedan så ska vi försöka svara på så många som möjligt framöver. Vill ni ha svaren i form av en video eller ska vi svara här på bloggen? KRAM! =)

14429177_10210545161246604_624153217_n

Kommentarer

  1. Mia från Skåne

    Jag är ganska ny här…Läst ett par månader nu och tycker du skriver jätte bra och ni verkar vara så mysiga föräldrar! Jason är verkligen jätte söt!
    Hur löser ni det ekonomiskt när ni båda är hemma så pass länge? Bara av nyfikenhet. Har själv 2 barn nu som är 8 och 10 🙂

  2. Marie kylén

    Hej fina Gabbi med familj
    Som jag sagt innan så är jag beroende av din blogg och kanal😊
    Har oxå några frågor
    Vill ni ha syskon till Jason?
    När flyttade ni ifrån Göteborg och varför?
    Köpte ni nytt hus eller bor ni i lgh nu?

    Varma kramar från en göteborgare

  3. C

    Hej! Jag undrar hur ni försörjer er? Lever ni bara på din ”blogg”lön?:) tänkte för ni både är hemma hela tiden och Fjodor inte har något jobb? Om jag inte har fel.

  4. Jasmine

    Jag undrar om du kan berätta hur Jason och Fjodors vecka var när du var på semester. Vad dom gjorde och hur det gick. Var det så ”tufft” som ni hade tänkt innan med tanke på alla matlådor och alla förberedelser?
    Skulle du låta Fjodor åka iväg själv? Och har han någonstans han vill åka med sina vänner? Något planerat?

  5. Emma

    Hej.
    Jag undrar om du kan tipsa om fina gravid kläder. Tycker det är svårt att hitta och du var alltid så fin under din graviditet.
    Mvh emma

  6. Emma

    Vad kostar det att besikta ett hus man vill köpa? Står man för den kostnaden själv? Hört att det kostar några tusen och tänker då att om det visar sig vara jättemycket dolda fel så vill man inte köpa huset så har man lagt ut så mycket pengar på besiktning 🙂 nyfiken då vi snart ska börja leta efter hus.

  7. Maria

    Hej!
    Jag har en fråga angående barn och integritet på nätet. Du visar ju inte Jasons ansikte, men beskriver hans vardag i detalj. Om några år kommer han vara medveten nog att kunna förstå att mkt av hans liv och vardag finns på nätet. Hur tänker du kring det? Det finns flera undersökningar som visar att barn inte är särskilt förtjusta i att deras föräldrar publicerar bilder eller bloggar om dom utan deras medgivande. Vill inte döma dig, utan är mest en fundering allmäny om familjebloggar bara 🙂
    Vad tycker ni andra?
    Ha en härlig och mysig höst Gabriella! Kram

  8. Malin

    Hej! Har nyligen upptäckt din blogg och gillar den extra mycket då jag nu väntar mitt första barn. Satt och läste här precis och kom på att jag undrar hur ni uttalar Jasons namn? Lite svårt att svara på i skrivform kanske men uttalar ni det som på engelska eller mer svenskt uttal (typ yayson)? Tack för en mysig blogg!

  9. Mathilda

    Hej fina du! Har följt dig ett bra tag (fann din blogg ett par månader innan det att du skrev att du var gravid med Jason) och jag måste berömma dig för att du ALLTID lyckas leverera! Du skrev ett par gånger att du kände att du hade bloggtorka men det var inget som man som läsare märkte av, så massor med cred till dig Gabriella! Nu till min fråga, du och Fjodor var ju ett tag inne på att ni ville bli veganer eller att ni alla fall inom en snar framtid ville bli det, hur tänker ni angående det idag? Är ni fortfarande intresserade av att bli det eller är det något som inte längre är aktuellt? Kram!

  10. Louise

    Är du feminist? När började du leva på bloggen? Ditt bästa tips om man själv vill ha bloggen som sitt jobb? Vart vill du resa nästa gång? Har du nån dålig vana? Är du beroende av nått? 😄

  11. Lina

    Hej!
    Har inte följt dig så länge men älskar din blogg!! Har hunnit snappa upp att det tog lite tid för er att bli gravida, så min fråga är, vad gjorde/tänkte ni under tiden ni väntade på ett plus för att distrahera tankarna från bebisar?
    Är nämligen i den sitsen nu och tänker bara på barn 24h om dygnet.. Har du något tips till en med enorm barnlängtan 🙂

  12. Frida

    Hur kommer det sig att ni äter imat istället för annan grädde? Är någon av er allergisk eller vill ni vara lite halv-veganer? 😃 Jag och min sambo är halv-veganer (om det nu finns något som heter så 😛)

  13. Johanna

    1. Har Jason börjat gå själv? Alltså utan att hålla i något.
    2. Undrar varför ni fortfarande mosar maten till Jason? När hade ni tänkt sluta mosa hans mat?
    3. Hur känns det att ert första barn snart fyller 1 år?
    4. Kan du inte göra en uppdatering om jasons utveckling?
    5. Tips på några enkla vego rätter?
    Tack för en superbra blogg! Hoppas ni har en härlig dag 🌸

  14. Jenny

    1. Dina 5 absoluta favoritflicknamn 2. Dina 5 absoluta favoritpojknamn 3. Vilka butiker/webbutiker köper du helst inredning från? 4. Vilka två mjukbrödsorter man kan köpa i butik gillar du bäst? 5. Om du plockar lösviktsgodis till bara dig, vad hamnar i din gottispåse då? 6. Dina absolut tre bästa favoritfrukter du alltid köper hem? 7. Dina tre favoritbär du gärna ser till att ha i kylen/frysen? 8. Fem saker som just nu står på din ”Att-köpa-lista?” 9. Har du någon dold/hemlig talang? 10. Tre prylar du inte klarar dig utan? Tack finaste favoritGabbi, för världens bästa blogg och vloggar! Läser flera gånger om dagen, och den är min absoluta toppfavorit! Ni är helt underbara och jag blir alltid så varm i hjärtat och inspireras så mycket av allt du delar med dig av ❤️ Kramar i massor!!

  15. Gabriella

    Hej gabriella! Tycker du är så vacker med så fina drag! Undrar vart du kommer ifrån ursprungligen och ifall du har ngn koppling till de ”landet” ?:) pratar du de språket isåfall?
    Tack för en underbar blogg!!
    Kram! / gabriella från stockholm

  16. Malin

    Jag tycker det skulle vara roligare att ni svarar i en video än i ett blogginlägg! 🙂
    Vet att ni vill ha en till liten knodd snart men att du inte fått tillbaka din mens ännu i och med att du ammar fortfarande, skulle du kunna tänka dig att sluta amma för att kunna bli gravid snabbare eller tänker ni att det får ta den tid ni tar?
    Tycker det är så mysigt att titta in här på bloggen varje dag, ni verkar vara en så härlig liten familj! <3

  17. Kom på två frågor till :)

    Hej!
    Hur hanterar du och F svartsjuka och/eller andra konflikter som ka uppstå i en relation?
    Och hur hanterar du dagar då du dagar då du mår dåligt/känner dig nere?

    Kram!

  18. Sabina

    Hej vad använder du för ansiktsvård, eller vilket märke/produkt skulle du rekommendera?
    dvs ansiktsrengörning, dag/nattkräm, serum, ansiktsmask etc 🙂

    – och har du något tips på klänningar passande till ett vinterbröllop? som gäst, inte brud 😉
    Ha en fin dag, kram!

  19. Johanna

    Hej fina du! Jag har bara en liten fråga, vilken storlek har Jason på kläder nu? Jag har en bebis som nu är 6 veckor och är nyfiken på hur fort de växer. Har ingen riktig uppfattning om det, förstår att det är olika men spännande att höra 🙂 kram!

  20. Ellinore

    Hej!😊
    Till Gabriella: Jag undrar om du har något tips på den bästa ansiktsmasken för en hy med porer?
    Sen undrar jag också hur det går med husplanerna, finns de kvar eller har ni lagt undan dem just nu?
    till Fjodor: vilken musik tycker du om att lyssna på? och vad spenderar du helst pengar på?
    Tack för en jättebra blogg som räddat upp många tråkiga stunder då jag bara sitter och väntar på bussen till exempel😁❤️ Kram! ❤️

  21. Sofia

    Hej!
    Har några frågor :
    – Hur dog din pappa? Var han sjuk?
    – Skulle inte F börja plugga nu i höst?
    – Hur länge planerar ni att ha Jason hemma? Jag själv var nämligen hemma tills dess att jag var 5 år och önskar att jag kunde få ha mina barn hemma så länge också.
    Tack för en fantastisk blogg och för att du delar med dig av ditt liv ❤

  22. Klara

    Hej! Jag vet inte riktigt om ni/du vill svara på denna frågan. Men om ni inte skulle ha röstat på djurens parti, vilket skulle det då vara? Kram!

  23. Kim Lantz

    Vad känner du är nästa steg i ditt/ert liv? 🙂 Med karriär i fokus, syftar på bloggen, utbildning, jobb – hur tänker ni där?
    Du är en stor inspirationskälla! <3 kram

  24. Caroline

    Jag tror alla andra fick med alla tänkbara frågor, haha! Så jag tackar dig bara för en grym blogg! Skit i skitsnacket och kör ditt race! <3 varma kramar! Ps ska bli kul att läsa svaren på frågorna sen!

    1. Erika

      Hej! Jag väntar mitt första barn om några veckor och funderar på om jag ska beställa lite amningskläder. Använde du dig utav amningslinne/T-shirt eller hur gjorde du första tiden? Kram 😊

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Nej jag använde vanliga kläder hela tiden. Hade så mycket v-ringat så det var lätt att ta fram bröstet <3 kan skriva mer om det framöver, kram 🙂

  25. Julia

    Hej!
    Jag är lite nyfiken ifall ni har några fina bebisnamn på lager? Om Jason fick en syster eller en bror, vad tror du ni döpt dem till då? 😊

  26. My

    Om man inte har en jätte stor bloggen men vill försöka få sponsorer och fler läsare vad är dina bästa tips då? ☺️❤️

    Har ni några planer på att skaffa ett barn till isåfall när har ni tänkt på de, alltså har ni ”planerat” att det inte blir från Jason är 2-3år eller när han är äldre eller redan nu snart? ❤️😊 Underbar blogg & ni verkar vara en helt underbar liten familj och helt underbara personer!!😘

  27. Jennifer

    Hej Gabriella. Vilken fantastisk och fin människa du verkar vara, ni verkar vara så mjuka och gulliga emot varandra och behandla varandra på så fint sätt. Jag tänkte fråga om ni båda alltid velat ha barn ”tidigt”? Jag är 22 år och fyller 23 och min sambo lika så, jag har alltid velat ha barn tidigt, men min sambo vill vänta tills 26. Hade ni gemensamt beslut att försöka eller blev det bara så när ni fick reda på att ni väntade Jason? Tack till en fantastisk härlig och fin blogg, du är grym!

  28. Emma

    Hej! Försöker ni få barn just nu? Har följt er såååå länge, långt innan Jason kom in i bilden. Fortsätt ALLTID med bloggen!!
    Föresten du var JÄTTEfin i klänningen! Passade dig verkligen superbra. Kramisar

  29. Felicia Carlén

    Hej! Jag undrar hur ni gör med Jason när det gäller att sova, håller ni samma rutiner varje dag både på dagen och på kvällen?

  30. Michelle

    Vi ska snart ha barn och jag tycker det är en djungel på vad man ska köpa ifrån Apoteket till en bebis. Alltså salvor, medicin, tvålar och vilken sorts tvättlappar som är bra vid blöjbyten. Kan inte du skriva ner vad ni hade under er första tid och om ni har något bra tips på produkter. Älskar dig blogg!

  31. Sarah

    Hej jag vill bara börja med att säga att du har en så fantastisk blogg! Jag läser den varje dag och älskar hur du delar med dig om ditt liv och din familj på bloggen. Min fråga är faktiskt till Fjordor. Frågan lyder – Hade du några tidigare förhållanden som var seriösa innan du träffade Gabbi elller var hin din första stora kärlek? /Ps. JAg skulle väldigt gärna se en film på när ni svarar på alla frågor! KRAM

  32. Cecilia

    Hur tänker du kring att äta vegetariska halvfabrikat? Vi läser just nu i skolan om miljö och bl.a. om vegetarisk och kött. Vad jag har förstått så är det bättre att äta närproducerat kött än att äta sojabönor från Brasilien (har dock inte riktigt tagit reda på om det är sant). Hur tänker du kring det? // undrande nästan vegetarian

  33. Linn

    Hej Gabriella! Hur tycker du att din och Fs relation har förändrats sedan Jason kom in i era liv? För/nackdelar? Och känner du dig ”fast” i livet nu när du har barn? Missförstå mig rätt! Det finns så många saker jag vill hinna göra i livet så som resa och testa olika jobb. Jag är rädd att ett barn skulle göra saker så komplicerade och att jag då måste ge upp vissa drömmar, även om jag längtar som bara den efter en liten med min pojkvän sen 5 år tillbaka. Känner du av den svåra balansen också? Kram på dig!

  34. Anonym

    Svar i video! 🙂
    1. Hur friade F till dig?
    2. När gifte ni er?
    3. Kan ni visa era bröllopsbilder?
    4. Hur många barn vill ni ha?
    5. Hur länge har ni vart veggo?
    6. Hur många kilon gick du upp under graviditeten?
    7. Fick man tbx sin kropp fort efter graviditeten?
    8, bråkar ni ofta?
    9. Hur löser ni era bråk?
    10. Provocerar ni varnades till vansinne någon gäng bara för att bråka?

  35. Lovisa

    Gärna tips på mat ni äter, främst vad ni äter för att få i er protein. Vill gärna äta vegetariskt så mycket som det går men vill ha tips på vad man kan äta som ändå innehåller bra med protein. Kram! Gärna svar i en videoblogg.

  36. Amanda Eriksson

    Vad kul med frågestund! Jag tycker det skulle vara kul om ni svarade i en video 😄 Här är lite frågor från mig!
    Om ni bara fick äta en maträtt resten i era liv, vilken maträtt skulle ni välja?
    Har ni några namnförslag ifall ni får ett syskon till Jason?
    Hur ser en drömdejt ut enligt er?
    Favorit klädesplagget nu till hösten?

  37. Becka

    Hur såg er relation ut precis innan ni blev tillsammans? Bestämde ni att ni skulle satsa på varandra eller ”dejtade” ni andra samtidigt? 🙂

  38. Sara

    Du har berättat att det tog ganska lång tid för er att bli gravida. Hur hanterade du det? Tycker själv att det är så jobbigt och det är det enda man går runt och tänker på… Kram

  39. Elin

    Jag undrade lite över ert val att vara vegetarianer, om Jason när han blir äldre vill äta kött, hur ni kommer att ställa er till detta. Kommer ni som föräldrar att laga kött till honom men själv fortsätta med vego? Eller kommer ni att servera vego hemma och vill han äta kött utanför hemmet eller laga själv så är det okej? 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish