Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status just nu

Jag tycker om att ha något att längta till. Det ger mig en liten extrakick i vardagen på något vis. Nu längtar jag massor till Parisresan och smider samtidigt ännu mer reseplaner då vi vill komma iväg till varmare breddgrader runt januari/februari nästa år. Har verkligen fått upp intresset för att resa. Vill upptäcka världen med min lilla familj!

Jag äter så himla mycket.. deg! Alltså detta måste få ett stopp då jag verkligen inte mår bra i kroppen av pasta, bröd osv osv. Inte så stora mängder som jag äter just nu iallafall! Men det är ju så gott.. Pasta är verkligen min svaghet när det kommer till mat. För att inte tala om bröd! Kan äta typ 10 mackor utan att blinka och fortfarande vara sugen på en till.

BIKBOK har fått in så himla mycket fint och igår när jag var inne på hemsidan ville jag gå loss ordentligt och shoppa massor! Får dock hejda mig lite då vi har annat som måste betalas innan. Men får vi pengar över denna månad så ska jag unna mig ett par plagg därifrån.

Jason är helt fantastisk och så stor. Han klappar händerna, står mer och mer, kryper jättefort, pratar och gör massor av olika ljud, tycker att det är roligt att borsta tänderna, öppnar och stänger dörrar, lådor och skåpsluckor (vi måste barnsäkra snarast!) och är gladare och mer sprudlande än någonsin. Han är så otroligt medveten nu och det känns galet att vi har en ettåring här hemma snart. Jag kan inte förstå att det är ett helt år sedan han kom till oss snart. Tiden har bara runnit mellan fingrarna. Jag ser så mycket av F i honom och han är så mycket för att undersöka och kolla noga på saker. När vi leker på hans rum kan han fastna för en leksak och inspektera den jättenoga och länge. Han är väldigt ordentlig och noggrann precis som sin pappa, haha.

Jag är kanske helknäpp men jag LÄNGTAR tills julen börjar närma sig! Ska bli så mysigt med julpyssel, att få baka massor, äta julbord och umgås med nära och kära. Julen känns så speciell nu när vi är en liten familj. Året innan Jason kom firade jag och F jul på jobbet och på gymmet.. Vi brydde oss inte om julmys eller sådant. Tänk så livet kan ändras på ett par år 😉

10866622-10205454160174759-469974966-n

GOD JUL FRÅN GYMMET ÅR 2014 =) Och på tal om jul så ska jag börja handla julklappar snart.. Alltid lika jobbigt och stressigt tycker jag. Har ni börjat köpa klappar? =) Eller är ni ute i sista sekunden?

Kommentarer

  1. Lisa

    Vi har inte köpt julklappar ännu, men vi har skrivit ner vad vi vill köpa till alla i familjen 🙂
    Vi ska åka till Ullared/Gekås i Oktober och köpa allt där 😀
    Det är tufft o gå runt där en hel dag, men skönt att bli klar med alla inköp på en gång..
    Vi tar även en övernattning Fredag-Lördag så vi är pigga och utvilade för att gå runt hela Lördagen 😉
    Jag längtar också till julen, baka julgodis och lussekatter, mysa med familjen och tända massa ljus och dricka glögg 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Låter ju jättebra 😀 har faktiskt aldrig varit där men vill åka dit någon dag <3 åååh mys! Förstår dig, känner samma sak 😀 kram

  2. Sara Svensson

    Fr någon månad sedan blev jag vegetarian och undrar om du skulle kunna tipsa om vegetariskt julbord? Älskar julen och vill kunna äta och njuta av all god mat, som då självklart inte ska innehålla kött!
    Du är bäst Gabriella, kram kram. <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      I Göteborg på Liseberg har dom ett SÅ gott vego-julbord 😀 har inga fler tips och är själv på jakt efter ett gott sådant.. Kanske någon i kommentarsfältet har fler tips? KRAM 🙂 <3 du är också bäst <3

  3. Matilda

    Jag har börjat handla julklappar. Kommer nog inte ha så mycket ork till det sen när det närmar sig jul. Gravid med BF 31/10. Kommer nog va för feg för att gå runt i stan bland massa folk i vintertid när bebis bara är ca 1 månad. Passar på att göra allt innan förlossning så vi bara kan vara hemma och mysa sen istället 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish