Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

FOTO-lista

Vad använder du när du tar dina bilder? Min mobil! Jag har ju några olika kameror här hemma men dom kommer aldrig till användning trots att bildkvaliteten blir SÅ mycket bättre med dom. Tänker alltid att jag ska bli bättre på att fota med kamera men glömmer alltid bort att ta med en när jag lämnar hemmet..

Bästa stället att fota på? I vackra miljöer såklart! Och mer ljus bakgrund! Dagsljus ska det också vara.

Sämsta stället att fota på? I mörker och med mörk bakgrund. Då fotar jag hellre inte alls.

Bästa effekten? På instagram? Valencia, haha =)

Visa en gammal bild du fortfarande är riktigt nöjd med!

11671-10534890-785924778132069-689693786-n

Denna bild tycker jag fortfarande om!  Från 2014 tror jag. Är oftast så kritisk när det kommer till bilder och efter ett par månader kan jag tänka ”hur tänkte jag när jag la upp den där bilden på instagram??”. Sedan kan det vara tvärtom ibland och jag kan kolla på en bild jag inte har lagt upp som jag tyckte var ful precis efter att jag hade tagit den. 

Jag älskar att fota… MAT! Jag tycker om att fota färgglada tallrikar med mycket gotta på.

Jag gillar mindre att fota.. Mig själv, hehe. Trivs inte alls framför kameran.. Och så glömmer jag oftast bort att ta bilder på mig själv. Tycker att det är mer kul att fota Jason och lite vardagsglimtar.

En funktion du saknar på din kamera? En dagsljuseffekt som gör att man kan få fint ljus även i mörker.

Dina bästa tips för de bästa resultaten?! Torka alltid av kameralinsen på tröjan innan du börjar fota och ta massor med bilder ur olika vinklar för att sedan kunna välja ut det bästa fotot. Fota helst i dagsljus och redigera inte bilden för mycket.

Kommentarer

  1. Jungfrumamma

    Vet inte om det blev en tom kommentar nu… råkade Klicka på skicka knappen innan jag skrivit 😄. Hur som helst. Håller med om det här med dagsljus. Jag fotar också bara med telefonen och det blir så grumligt i inomhusljus. Och jag har världens sämsta telefon. Jobbigt nu när det är höst. Mörkret faller ju så snabbt och mycket svårt att hinna med att ta fina bilder.

  2. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

    För några år sedan fotade jag grymt mycket med systemkamera, har gått någr kurser tidigare när jag mäklade men nu har kameran och de fina objektiven stått på hyllan i ganska precis ett år! Plockade fram all utrustning idag och nu har jag BESTÄMT mig för att börja fota mer! Man glömmer så fort hur man gör med inställningar och sånt när man inte använder kameran. Så nu jäklar, nu ska jag ha med mig kameran så ofta jag bara kan! 😉

  3. Rebecka

    Tycker det är synd att bilderna alltid blir så fula när det är lite mörkt. Så frustrerande när man jobbar hela dagen sen är det mörkt när man kommer hem. Blir en sån liten lucka att kunna fotografera! Tycker dina bilder med fruktfat är jättefina 🙂

  4. Veronica

    Alltså din blogg är verkligen så inspirerande. Läser den dagligen, flera gånger om dagen 🙂 SÅ bra verkligen.
    En liten fråga bara. Har du en iphone 6+? Det är nämligen så att jag ska snart beställa en Iphone 7. Men jag vet ej vilken jag ska ha om jag ska ha en vanlig eller en plus. Jag är så osäker :/ Jag har länge sagt att nästa mobil efter 6:an ska bli en plus, just för att jag vill testa nåt nytt 🙂
    Men hur är plus? Om du nu har en, är den aldelles för stor eller vänjer man sig? 🙂
    Ha en fin helg.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      MEN TACK!! <3 Jaa, det har jag! Älskar plus! Man får så stor skärm och ser allt så mycket bättre än på en "vanlig" 🙂 är så nöjd med min! Stor kram och detsamma

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish