Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gottedag

Hej finisar och god morgon!

Mår ni bra? Vi mår toppen och hade en sådan fin dag igår med lite för mycket gotta och massor av mys. Adi och Tove sov över här och det är alltid lika roligt. Vi fikade på stan och sedan köpte vi hem grejer till fruktfat. En kvällspromenad blev det också och jag trivs verkligen sååå bra i vårt nya område. Det växer för varje dag i mina ögon och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bygga hus här i närheten. Finns ett sådant fint villaområde inte alls långt från där vi bor just nu och jag och F bestämde faktiskt att vi ska ta en sväng där och promenera för att känna på om det kan vara något för oss. Vi ska såklart inte ta några beslut nu men en tanke har helt klart väckts och det är roligt.

Jag funderar förresten på att boka en weekend till Paris eller London. Vill så gärna komma iväg hela familjen! Vet dock inte om det är så roligt att åka dit nu när det börjar bli lite kallare ute. Vad säger ni? Har ni erfarenhet av någon fin stad att resa till nu på hösten? Tipsa gärna!

Och annars så har Jasons eksem blivit bättre. Vet ni var jag gjorde? Jag la bröstmjölk på dom. Fick så mycket tips av er om det + att det har funkat tidigare mot allt från nästäppa till förkylning och det fungerade faktiskt även på eksemen. Det ser redan mycket bättre ut i ansiktet och det är jag så glad för. Ska fortsätta ett par dagar till och se om det fortsätter se bättre ut. Hoppas det! =)

Kram på er och ha en jättebra dag! Vi hörs av under dagen såklart <3

14429111_10210563739151040_747167916_n

Gårdagens goda fika!

14408898_10210563739631052_207127826_n

Och kvällens gottefat! Det är ju så himla mysigt att tända ljus och bara mysa i soffan nu när det börjar bli mörkt ute.

14407739_10210563738911034_2047095649_n

Körde på en grön topp igår som jag fyndade på rea för ett tag sedan. Tycker att denna gröna färg är så höstig!

Kommentarer

  1. Bella

    Angående resa till London med barn, tunnelbanan var i mitt tycke inte anpassat för barnvagn var nog bara en station som hade hiss. De vi såg som hade barn hade hopfällbar paraplyvagn och bar upp barnet. Allt går ju att lösa om man vill ☺

  2. Sara

    Sydeuropa är ju inte nödvändigtvis så kallt än. Rom eller Barcelona kanske. Men det är inte så tokigt att åka på hösten över huvud taget. I storstäder där man vill checka av sevärdheter och shoppa vill man inte ha för varmt. Vi har haft ”otur” att vara i tex Paris och New York med värmebölja. Sen dess blir det aldrig storstäder på sommaren, haha.
    London gillar jag annars för övrigt! Många sevärdheter inom lagom avstånd. Paris är väldigt utbrett.
    Hoppas ni kommer iväg om ni vill det. Finns inget bättre än att uppleva saker tillsammans! <3 Stor kram!

  3. Sara

    Åk till London i december, precis dagarna innan julafton. Mysigaste som finns! Har varit där 2 år i rad samma tid på året och det finns inget mysigare än att gå runt där när det är julpyntat deluxe överallt i hela staden + ett måste är att gå på största julmarknaden ”Winter Wonderland” i Hyde Park!! 😊🎅🏼🎄❄️

      1. Sara

        Gör det, ni kommer inte ångra er!! 🙂 Det är inte alls kallt där vid den tiden heller tycker jag, när vi har varit där båda gångerna har det varit som vårväder här hemma! Så det är absolut inte vinter och massor av tjocka kläder som här hemma 😄

  4. Nike

    Har aldrig varit i Paris, men min erfarenhet av London andra europeiska storstäder, som tex Berlin, är att det är så mycket härligare att åka när det är varmare och ljusare. Kyla i storstadsmiljö är riktigt jobbigt tycker jag. Hyn och håret blir fnasigt, torrt och förstört (kommer alltid hem med tråkiga torrpartier i ansiktet) och det är inte lika härligt att strosa runt när man fryser. När man reser vill man ju kunna maxa njutet, och blir det mörkt tidigt på eftermiddagen/kvällen försvinner värdefull tid, tycker jag!
    Men än så länge är det ju bara September, så det är nog ingen fara än. 🙂

  5. Becca

    Tipsar gärna om södra Frankrike eller Spanien-lugnt och vackert i Palma! Varit där två år i början av oktober med fint väder-ca 26grader. Ett tips är boka paketresa via Expedia och välj hotell Gran melia Victoria-såå fint och bra service.. Detta året blir det Barcelona för mig om ett par veckor, kramar Becca

  6. Ellen

    Barcelona! Där bor jag med min 15 månaders, det är en toppen stad och väldigt barnvänligt plus som svensk sommar är dret nu fram till slutet av Oktober typ, sen mild ”vinter” med mycket sol.

  7. Lisa

    Jag gillar dina inlägg när du frågar hur dina läsare mår eller vad dom ska göra under dagen 🙂

    Just nu jobbar jag, slutar kl 18..
    Ska hem efter det och laga mat och ha lite egentid då min sambo har pass på gymmet i några timmar..
    Vi saknar ju varandra men ibland kan det vara skönt att ha lite tid för sig själv.. 🙂
    Hade en natt och morgon med massa konstiga drömmar, drömde att min sambo var jätte taskig och kall.. 😛
    Drömmer mycket konstiga saker nu när jag är gravid..
    Så är så trött på morgnarna nu..
    Hade du det så också?

    Den fikan såg ju bara för god ut, jag hade inte tackat nej till den 😉
    Ha en underbar dag..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad kul 😀 glad jag blir <3 Duktiga du! Tack för att du delade med dig. Jaa, jag drömde mycket som gravid och sov lite oroligt! Jaa så gott 😀 kram och sov gott!

  8. Inez

    Jag va i London under förra höstlovet. Det var ca 17-18 grader då och perfekt shoppingväder. Skulle verkligen rekommendera London, härlig stad med mycket att göra och besöka :)<3

  9. Kim

    London är perfa på hösten! Mysigaste staden faktiskt och så otroligt fint! Har varit där alla årstider och det är alltid grymt 🙂

  10. Rahel

    Jag var i London förra året i Oktober och det var jätte fint väder faktist! Ni får också komma till zurich, jobbar i et hotel här 😉 kram💕

  11. Elin

    Vi var på en weekend i Rom i oktober förra året, helt underbart. Enligt dom som bor i Rom är oktober den finaste månaden! Runt 17 grader på dagen och lite kyligare på kvällen, ofta soligt. Maten är underbar och vi bodde lite utanför Rom i Trastevere, makalöst vackert! 🙂

  12. Ellinor

    Åk till Italien!
    Jag var i Venedig och Treviso förra året i oktober, vädret är 20 grader och helt perfekt. Supergod mat och jättemycket att se. Tipset är att hyra bil för att åka upp mot bergen och kika på vingårdar och hitta små underbara restauranger. Billig att äta i Italien, självklart betydligt billigare om man åker utanför storstäder men i Venedig är priserna ändå inte lika dyra som i Sverige.

  13. Nathalie

    Vi var iväg till Berlin när min son var exakt ett år. Det var i november. Jätte härligt var det! Var lite nervösa då en city weekend är en helt annan resa än en solsemester. Men vi sightsade, åkte buss, t-bana och promenerade massor! Alla var välkomnande med barnvagn och det gick super. Bokade ett lite finare hotel med stor inomhus pool som vi badade i varje kväll alla tre. Så kul tyckte han!
    Det är ju lite varmare i Paris än i Sverige nu på hösten. London är väl ungefär samma klimat. Men båda resmålen är super härliga! Älskar dock Paris mer. Annars skulle jag rekommendera ROM! sååååå vacker stad.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig 😀 låter ju helt underbart fina du! 🙂 Vi bokade paris nu men är så sugen på att resa resa resa ööööverallt typ 😀 så mycket fina platser att se ju! KRAM <3

  14. Sandra

    Angående att resa när det blir kallare. Jag älskar att resa året om och tycker att det är super mysigt att resa till städer under november december när det är juldekorationer och julmarknader. Förra året i december åkte jag och min pojkvän till Prag och det var himla mysigt att gå omkring och dricka glüe Wein Och värma sig vid en brasa vid något torg. London och Paris är ju med trevligt på vintern. Jag gillar att se städer under olika årstider och upplever därför gärna samma stad flera gånger:)

  15. Mimi

    Jag var i Paris förra året i början av oktober – UNDERBART. Det är varmt i Paris då alltså funt 17-20 grader 👌🏻😇 Paris är ett måste! Sååå romantiskt, dock måste jag säga att det är inte mkt barn där men det finns. Själv var jag gravid på resan.

  16. Julia

    Hej! Förra december var jag i London och Barcelona, båda va helt magiska trots att de va lite kallare. London är verkligen fint på hösten/vintern.
    Det va de ju såklart i Barcelona också! Blev förälskad i den staden 😍
    Jag har dock hört att den ska vara fint i Paris under höst och vinter också! Är själv sugen på att boka en resa dit med min sambo 😍
    Kram på er! 💕

  17. Julia

    London är underbart på hösten (om man slipper regn 😜) var själv där i november för några år sedan! 15 grader och sol, hemma i Västsverige var det -3 och snö 😂 Plus att det är så mysigt när dem har julpyntat!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish