Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Frukost

Jag har kommit in i det där med att gilla gröt. Hade sådana problem med att äta det till frukost tidigare men med rätt tillbehör kan det faktiskt smaka riktigt gott. Glutenfria havregryn har jag också börjat inhandla då min magen gillar dom bättre. Här om dagen åt vi gröten med banan, blåbär och valnötter.

14384128_10210545161206603_1288175615_n

Vad äter du till frukost? =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Milla

    Åh havregrynsgröt är en nygammal favorit för mig med. Köper också glutenfria havregryn och har goibär, linfrö och kanel i när jag kokar gröten. Toppar med Reneé Voltairs mandelsmör (det godaste!), hemgjord blåbärssylt och så havremjölk. Testa!

  2. Profilbild
    Lisa

    Jag äter mest yoghurt eller smoothie..
    Köper såna små yoghurtar eller färdig Innocent smoothie..
    Jag är så trött på morgonen nu så orkar och hinner inte fixa något innan jobbet 😉

  3. Profilbild
    Josephine

    Ett tips om havregryn (i och med att glutenfria är så dyra): vanliga havregryn är glutenfria de också, men tillverkas i samma miljö som produkter med gluten = kan innehålla spår. Så de som inte är allergiska kan lika gärna spara några kronor eller istället välja vanliga fast kanske ekologiska istället. 🙂

  4. Profilbild
    Frida

    Åh gröt är så gott, har alltid tyckt om det (i alla fall havregrynsgröt)! Äter också det på morgonen fast med banan, jordnötssmör, kanel och soyamjölk. Riktigt gott! Kram 🙂

  5. Profilbild
    Lovisa

    Jag/min familj äter ofta Gröt på helger. Nästan alltid med solrosfrön och linfrön, det mättar bättre! Och så brukar vissa i familjen ha yoghurt eftersom vi har ätit de sen vi var små! Så det är ngra tips till Jason och er!
    PS. Älskar din blogg och läser den dagligen !

  6. Profilbild
    Lovisa

    Vad gott det såg ut! Är så dålig på att äta en bra frukost, måste skärpa mig. Tack förresten för inspiration till att äta vegetariskt. Har lagat min första vegetariska ”köttfärssås” och den blev supergod!

  7. Profilbild
    Cecilia

    Prova overnight oats. Som är 1dl yougurt (jag använder soya naturel) 1dl havregryn sen frusna bär ovan på det sedan 1dl yougurt igen. Skall vara i en burk med lock, ställ in i kylskåpet och låt stå över natten sedan rör man bara om på morgonen och äter kall. Mums. Man kan skiva på banan på morgonen eller hälla i olika frön och kokos också.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish