Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min första

Min första kärlek: Det är helt klart F som är min första riktiga kärlek! Men jag har varit förälskad i sååå många olika killar innan vi möttes så det är inte klokt, haha. Jag har alltid haft lätt för att bli förälskad ”på ytan” men det blir oftast inte mer känslor än så.

Min första kyss: Det var på en klassresa till Tärnaby eller Hemavan när jag gick i fyran. Vi körde sanning eller konsekvens och jag fick pussa min klasskompis Axel.

Den första boken jag läste: Kommer faktiskt inte ihåg.. Började läsa nä jag var runt fyra år men dom böckerna som jag faktiskt MINNS att jag läste var Harry Potter-böckerna. Dom låg mig varmt om hjärtat.

Mitt första MVG: Har alltid varit bra på svenska i skolan så det var på ett svenskaprov. Minns det som igår! Det var stort att kamma hem högsta betyg på något.

Min första pojkvän: Jag var 12 år och han hette Simon och var ett år äldre än mig. Han var världens snällaste och en hockeykille. Vi sov över hos varandra och tältade (!!) i trädgården, haha.. Känns som om det var en evighet sedan nu när jag ser tillbaka.

Första gången jag förlorade någon: Jag förlorade min pappa 2003. Det är det jag ser tillbaka på som första gången. Innan det har jag inte förlorat någon som betytt så mycket för mig.

Mitt första smink: Jag fick ett läppglans i fyran från märket ”Viva la diva” (tror jag att det hette) och det använde jag varje dag. Det var där min kärlek för läpprodukter började. Jag har än idag läppglans VARJE dag =)

Min första lön: Min första riktiga lön fick jag när jag delade ut reklam som 13åring. Mycket pengar var det inte men på den tiden betydde ett par hundralappar mycket.

Min första sport: Jag har gjort allt möjligt genom åren då min mamma låtit oss barn prova på det mesta. Det ska jag helt klart ta vidare till mina barn! Så himla bra vis att finna sina favoritsporter eller aktiviteter på. Men ja, det jag fastnade för på riktigt var dans. Och dansa började jag göra väldigt tidigt i livet.

Min första resa: Den första resan jag vet att jag har varit på är Gran Canaria när jag var runt året. Har massor med fina bilder därifrån. Var där med mamma och pappa. Tycker att det är roligt att Jasons första utomlandsresa också gick till just Gran Canaria.

14429456_10210542918550538_1328606952_n 14388779_10210542918830545_769753342_n

Två bilder från sista dagen på Fuerteventura =) Nästa resa lär också bli till någon av Kanarieöarna nu i vinter med hela familjen!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Millie

    Älskar gran canaria, de är perfekt ställe att åka med barn och man får de varmt å skönt 🙂
    Vi ska dit i januari 2 veckor 🙂 så de är perfekt under vintern kram<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag var ju så liten så sex fanns inte på kartan då haha 🙂 Var ju mer som att sova över hos en vän + att vi pussades lite oskyldigt typ.. Kram

  2. Profilbild
    Gabriella

    måste bara berätta. Jag heter också Gabriella och killen som jag pussa första gången hette också Axel. Det är lite läskigt när man läser de, 🙂 haha men kul!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish