Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hoppas på en bättre resa hem!

Nu är det snart dags att åka hem till Umeå och herregud så jag längtar efter mina killar! Jag hoppas att flygresan hem går bättre än den hit. Mina misslyckanden på väg hit:

– Missade nästan flyget! Dom ropade upp mig och en till flera gånger och vi hann precis bägge två. Det roliga var att den andra tjejen som var sen hade platsen bredvid mig på flyget. Vi konstaterade att det var tur att vi var två stycken och inte ensamma i att vara sena, haha.

– Jag spillde ut té över hela mig.. Varm sådan.

– Glömde att jag hade en väska att hämta ut och när jag kom på det så fick jag PANIK. Som tur är fanns den kvar på rullbandet trots att det hade gått så lång tid.

– Hade sprängfyllda tuttar som gjorde SÅ ont. Lyckades pumpa ut till slut iallafall.

12305608-10208078458300572-1029215573-n

Snart är jag hemma med mitt hjärta igen! Här är två bilder från när han var mini =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish