Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

6 sanningar

– Jag startar alltid vattenkranen när jag ska kissa. VARFÖR GÖR MAN SÅ!? Vet att jag är långt ifrån ensam om det, haha. Alla vet ju vad man gör på toa? Men ändå så gör man det. Och varför är det så hemskt om det låter när man kissar? Tror att det är en gammal vana jag har kvar sedan typ.. högstadiet? Då var det ju jätteskämmigt att kissa ”högt”.
– Jag böjer alltid fransarna efter att jag har lagt på mascara. Eller ja, först böjer jag dom och sedan lägger jag på lite, lite mascara. Efter det böjer jag dom mer och lägger på mer mascara. Man ska ju inte göra så då dom kan gå av men jag får verkligen snygg effekt när jag gör det. Brukar alltid tänka att ”det är sista gången jag gör så idag” men fortsätter ändå dag efter dag, hehe.
– När jag var yngre så läste jag JÄTTEmycket böcker. Sedan dog det intresset i samband med att tiden inte räckte till under gymnasiet. Ibland kan jag nästan sakna känslan av en bra bok. En bok att längta efter och vilja läsa mer ur. Måste ta tag i läsningen igen känner jag.
– När jag åt kött så var bacon det godaste jag visste. Jag kan fortfarande sakna smaken av det ibland. Skulle dock inte kunna äta det idag.
– Och på tal om äta kött.. När vi hade flyttat så åkte vi till MAX och med oss hade vi min lillebror som hade hjälpt oss med flytten. Han äter kött! Vi köpte mat och jag råkade ta fel burgare och ta en stoooor tugga av den. Både nötkött och bacon fick jag smaka på! För er som äter kött är väl inte detta en big deal (såklart, hehe) men ni som äter vegetariskt vet nog paniken som uppstår om ni varit med om samma. Jag skrek rakt ut och sa ”tänk att jag åt kött nyss” minst 100 gånger i rad. Min lillebror skrattade ihjäl sig åt mig och F likaså.
– När jag var påväg till Fuerteventura så satt jag på Arlanda i Stockholm i ELVA timmar. Hade bokat flyg från Umeå till Stockholm på morgonen och turen mot Köpenhamn (och sedan vidare till Fuerte) gick inte förrän på kvällen. Så ja.. Jag satt och bloggade och fikade.. Tiden gick ändå rätt snabbt men nästa gång bokar jag resan tidigare än vad jag gjorde denna gång för att hamna på ett flyg i mer lämplig tid, haha.
14329081_10210453889284862_336595116_n
Drack bland annat en tooookgod chai latte på sojamjölk. Tror att det var den godaste jag någonsin druckit faktiskt. Mums!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Maria

    Hej om du inte har testat den förut så rekommenderar jag verkligen loreals mascara som heter telescop den guldiga!! Den är verkligen grym för mina ögonfransar, jag har turen att inte behöva böja mina fransar och har aldrig gjort.. Har långa naturligt:-) testa den och kolla va du tycker om den!
    Kram

  2. Profilbild
    L

    Jag har satt på kranen enda sedan jag var liten eftersom jag vägrade kissa. Men när jag hörde ”porlet” så kissade jag & det sitter i än :p

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish