Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skönhetsfrågor

Vilken produkt skulle du ta med dig om ditt hus brann? Min ögonfransböjare! Tycker att jag ser ut som en helt ny människa när jag böjer mina fransar.
Vilken makeup-artist skulle du vilja gjorde en makeover på dig? Åh, vet faktiskt inte. Har inte så bra koll på vilka som finns om jag ska vara ärlig. Någon som tar fram det finaste i mig och mina drag.
Vilken kändis tycker folk att du liknar? Ingen aning!
Om du skulle kunna skapa en egen magisk skönhets produkt – vad skulle det vara för en? En som man kan trolla bort finnar med på riktigt. En produkt som man bara kan dutta lite med och vips är finnen borta, haha.
Vad är ditt bästa skönhetstips? Kokosolja är kanske inte ett tips men det är något som går att använda till precis allt på kroppen.. typ. Så det är något alla bör ha hemma! Smörja in torr hy, använda som inpackning, nagelolja osv.
Hur många skönhetsprodukter använder du på morgonen? Max 10.
Vilket läppstift/läppglans är i din väska just nu? Jag har hur många som helst i väskan. Lägger alltid ner ett när jag ska iväg men tar aldrig upp dom. Resultatet är typ 20 olika glans och stift, haha. Men jag älskar att ha något på läpparna så det är kul att kunna variera. Är det något jag är beroende av i sminkväg så är det just läpprodukter.
Vilket är ditt absoluta favorit nagellack? Jag gillar rött när det kommer till tånaglar! Annars tycker jag om ljusa toner i rosa/beiga
Favoritmascara just nu? Den nya från Max Factor! Ska visa senare =) Har använt den i någon vecka nu och är så nöjd.
Mitt senaste köp inom skönhet? Jag köpte rakhyvlar, haha. Räknas det som något inom skönhet? Annars så var det nog hårfärg.
Vilken skönhetsprodukt rekommenderar du alltid? Jag älskar läppglans som ger läpparna lite ”plut” och o-plump från Smashbox är min stora favvo. Älskar!
Kan du gå utanför dörren osminkad? Jag jobbar fortfarande på det. Det är ju en självklarhet att man SKA göra. Men jag har svårt för det då jag fortfarande är osäker på mig själv på många plan. Sminket gör att jag trivs lite bättre med mig själv. Jag går dock runt osminkad ute ibland men känner mig rätt obekväm med det bland folk. Men sakta men säkert.. En vacker dag ska jag känna mig 100% trygg och bekväm utan smink.
14256650_10210453795642521_2031972732_n
Mitt favvoläppglans! Känner mig så fin när jag har det på läpparna.

Kommentarer

  1. Siri

    Hur tänkte du kring djurtestat kosmetika? 🙂
    Tråkigt att läsa att du inte gillar att visa dig utan smink 🙁 men det kommer med tiden!

  2. Ellie

    Jag förstår det där med att vara osäker med att gå utan smink ute. Förut så kunde jag inte gå till ica 3 minuter från mitt hem utan smink. Det har jag dock sakta men säkert vant mig av vid. Det är lite vingligt i början, men man ska inte bry sig! Idag kan jag bli arg på det faktum att man ska behöva känna så som kvinna! Jag har nog aldrig sett på en annan kvinna och tänkt att hon borde sminka sig, utan bara tänkt att gud vad skönt att inte behöva sminka sig, och så har jag känt mig larvig som själv känt att jag måste 🙂 Hoppas du når dit snart, för det är så himla energikrävande och onödigt.

    1. gabriellajoss

      Jaa, det är ju så! <3 Kan tänka mig det! Hemskt att man ska behöva tänka så och hoppas också på att nå dit snart, kram

  3. Frida

    Det som hjälpte mig att kunna gå ut osminkad (maaaassa ångest i början dock men nu älskar jag det) var att tänka ”Gud vad fräsch jag känner mig, mitt ansikte är sååå reeent och huden andas och aaaah så fresh”. Haha, verkar säkert jätteskumt men fick det att funka för mig! Nu känner jag mig fin när jag går ut med smink, och fräsch när jag går ut utan 🙂

    1. gabriellajoss

      Sjukt bra tänkt! 🙂 jaa, man känner sig ju renare och fräschare i ansiktet utan massa kladd 🙂 ska tänka så jag med! KRAM <3

  4. Linnea

    Hej Gabriella och tack för en bra blogg!
    Jag undrar hur du ser på djurtestat smink? Använder du det/inte och isåfall varför? Kom att tänka på det eftersom du ofta tar upp ämnen som omfattar animaliska produkter när det kommer till mat men har aldrig sett att du tagit upp djurtesting! 🙂

    1. gabriellajoss

      Hej hej! tack för fina ord <3 jag har en del djurtestade produkter (tror jag) och är inte så insatt i sådant. Var mer aktiv förr och tänkte på precis allt jag köpte men det föll bort då jag började må så dåligt och distanserade mig helt från sådant istället. Men ja, det är FRUKTANSVÄRT.. Inget man vill bidra till direkt så bör börja fundera kring vad jag handlar igen. Stor kram <3 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish