Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mamma saknar dig..

Alltså tårarna rinner från stund till stund trots att jag har det MAGISKT och SÅ roligt här! Herregud så jag saknar dig Jason. Min älskade, älskade mini. Spelar gång på gång upp scenariot i mitt huvud där jag ser hur jag landar på flygplatsen i Umeå och du och din pappa möter upp mig. Kommer att pussa och krama dig konstant efter det och detta är sista gången jag är ifrån dig på väääldigt länge.

14287586_10210454387217310_45463193_n

MITT ALLT! <3

Kommentarer

  1. Profilbild
    Anne

    Jag fattar inte hur du står ut med att vara borta en hel vecka! Jag förstår att det är otroligt jobbigt (även om resan är rolig såklart). Jag har bara varit ifrån min dotter EN natt (och det var när jag fick missfall och spenderade natten på akuten). Det enda jag kunde tänka på var Stella (fast hon hade det bra hos mormor), saknade henne så otroligt mycket. 🙁 Hon var 9 månader då. Nu ska hon snart bli storasyster, ofantligt kul men samtidigt nervöst såklart (snart dags att lämna henne igen för att åka och föda barn)!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, jag fattar inte heller. Helt sjukt att jag klarade det i en hel vecka. Mitt hjärta blödde hela tiden men lyckades distansera mig ändå på något vis och klara det. KRAM <3

  2. Profilbild
    angelinalove

    Har en fråga till dig. Hur ser du på smink som är testat på djur? Vet att du är en djurvän och det hade vart kul att veta vad du tycker. Ta gärna upp i ett eget inlägg om du vill! Kram på er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker att det är hemskt!! <3 men var mer aktiv inom det förr och valde bort allt som var djurtestat osv. Idag har jag tyvärr en del djurtestat hemma.. KRAM <3

  3. Profilbild
    S

    Kan tänka mig att du saknar din skatt<3
    Idag var jag på tidigt ultraljud och fick se vår andra skatt, ett fint hjärta som slog. Vad varm man blir!
    Jag hoppas du snart plussar, hade varit så kul att följas åt genom ännu en graviditet 🙂

    För nyfikna står de mer om ultraljudet på bloggen <3

    http://WWW.mammaprat.blogg.se

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish