Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre frågor och tre svar

Hur redigerar du dina bilder? 
Denna fråga är ju ständigt återkommande och jag blir så glad över att ni tycker om mina bilder. Jag redigerar enbart i instagrams egna inställningar. Justerar ljusstyrka och kontrast och lägger på filtret ”valencia” =) Klart!
Vilket är det bästa jobbet du har haft förutom att blogga? Det roligaste där du trivts som bäst? 
Det var nog när jag jobbade på SAPPA i Göteborg. Bästa arbetsplatsen med bästa kollegorna. Jag satt i kundservice och hade hand om allt från fakturafrågor till teknisk support.
Vad sa era föräldrar om att ni flyttade ihop så tidigt?
Dom stöttade oss i det. Jag hade aldrig klarat det om jag inte hade haft mina föräldrar i ryggen. Jag kände mig trygg och jag kände mig också tacksam över att dom litade på mig och min förmåga att ta vuxenansvar. Är glad över att dom gav oss chansen att stå på egna ben tidigt. Jag kommer att göra detsamma för mina barn i framtiden om dom har en sådan önskan. Jag tror på att man ska ge sina barn vingar och stötta dom i ALLA deras drömmar och visioner. Och om det inte går vägen så kommer jag att finnas där och låta dom falla tillbaka på mig. Hem kommer dom alltid att kunna komma. Oavsett vad. Kommer att berätta för dom att det värsta som kan hända är att man misslyckas. Mer än så är det inte. Då får man ta ett steg tillbaka och börja om från noll. Man ska alltid våga satsa på det man tror på. Det kommer man långt på och livet är för kort för att man ska göra något annat.
11671-7sc-2816gj2
En jättegammal bild på oss =) Tror denna är från 2013.

Kommentarer

  1. Ronja

    Hej Gabriella! Jag måste bara fråga dig om du fick något missfall innan Jason blev till? Jag plussade för en vecka sen men fick missfall en vecka efter, ett väldigt tidigt missfall. Är väldigt ledsen. Men vi ger inte upp! Hoppas på bebis snart 🙂

    1. gabriellajoss

      Nej, fick inga missfall som tur var <3 Nej men hjärtat 🙁 <3 hoppas att du mår bra! Så hemskt att behöva gå igenom en sådan sak. Stor kram och berätta gärna när du plussar igen <3 Lycka till 🙂

  2. Linnette

    Vad bra du anpassar dig med bilder på Jason!! Alltså, du blottar honom inte utan lägger ut lagom med ”ansiktsbilder” och man får ändå se honom i varenda inlägg, trots att han många gånger tittar bort osv. Riktigt bra kombinerat =)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish