Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Prickar på väggarna

14328851_10210453103625221_1394790834_n
Jag köpte dessa för ett tag sedan och nu landade dom i brevlådan. Jag har redan grå sedan tidigare men ville få in lite mer färg. Detta är inte sponsrat och jag har betalat för dessa själv. Ville bara skriva det så att ingen tror annat.
14269486_10210453103705223_1288818167_n
Upp med dom på väggen! Rummet blev så himla fint och jag bara älskar pastellfärger när det kommer till barnrum. Ska visa er slutresultatet med alla prickar framöver så håll utkik =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Cajsa

    När du lägger såna stickers på tapet, är dem lätta att ta bort igen? Har några fula hål i väggen (satt tavlor och tv där innan) så skulle gärna vilja täcka dom sista hålen med några stickers. Men då jag hyr min kusins bostadsrätt så vill jag kunna plocka bort dem sedan utan att tapeten förstörs 🙂

  2. Profilbild
    Jasmine

    Hej! Jasons rum blir superfint, men har länge undrat lite hur ni tänker kring att barn mår bäst och stimuleras mest av att ha färgglatt runtomkring sig? Vore kul om du kanske kunde skriva ett inlägg om tankarna bakom ert val. Har hört mycket från båda sidor av myntet, vore kul att höra er också. Kram!

    1. Profilbild
      gabriellajoss

      Hej! Han ser ju färg överallt dagligen. På sina leksaker, sin mat, sina böcker, utomhus.. Ja, det finns färg på dom flesta ställena. Så det är ingen fara alls. När han blir tillräckligt gammal för att bestämma hur hans rum ska se ut så får han göra det 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish