Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status just nu

Hej på er och god morgon!
Igår packade jag min resväska och jag känner mig redo inför lördagen! Snart bär det av mot varmare breddgrader. Jag testade bröstpumpen och alltså TUSEN tummar upp! Ni som ammar och vill ha en bröstpump bör investera i Medela Swing. Den är dyr men så så så så bra och jag förstår inte varför jag inte inhandlat den tidigare. Har lidit så mycket med en manuell pump (aaaj!!) och handmjölkat på tok för länge. Får vi fler barn framöver så kommer denna pumpen att användas flitigt.
Annars då?
På shoppingfronten: Jag måste lugna mig lite när det kommer till att handla! Men det finns så mycket fint just nu och jag vill ha a.l.l.t! Köpte två toksöta pyjamaser till Jason på Kappahl och ska visa er sen när dom landar här hemma. Det är en kanin och en räv på dom! Har också inhandlat en ny lampa till hemmet och lite annat smått och gott. Ska visa er allt framöver.
Igår kväll: Satt jag och F och gjorde pompoms till minis rum, drack té och fikade macka. Jason sov gott i sängen under tiden och vi nämnde gång på gång hur sjukt det är att han faktiskt är ett år snart! Och hur galet är det inte att vi har en sådan fin son!? Vi är så tacksamma. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och fick ett bra avslut på kvällen. Vi hade en rätt jobbig förmiddag och tjafsade om onödiga saker. Det hela slutade i ett ännu mer onödigt bråk och båda höjde rösten på varandra. Jason låg och sov i vagnen och mitt i allt kom vi på det och kastade oss ut på balkongen för att se om vi hade väckt honom – vilket vi som tur var INTE hade. Vi bråkar väldigt sällan på det viset och har oftast diskussion istället. Kändes nästan som om vi var tillbaka på gymnasiet igen där bråken vi hade var allt annat än okej, haha. Men ja, det var skönt att rensa luften och det var skönt att avsluta dagen som vänner och krypa ner i sängen tillsammans. Vi har en regel i vårt förhållande och det är att vi inte får somna som ovänner. Man mår inte bra av det! Men alla par bråkar, så är det bara! Men att göra det på en bra nivå, i en god ton och med respekt för varandra är viktigt. Man får jobba sig dit om man inte är där.
Tvätt och städ: Är gjort! Och det känns SÅ skönt. Det var underbart att krypa ner i rena sängkläder igår kväll.
Idag: Ska jag köra en olaplex-behnandling här hemma på mitt hår! Det är så sjukt torrt och slitet och jag hoppas att det ska hjälpa lite iallafall.
Något som betydde för mig: Var att vi hälsade på Fs 100-åriga farmor på sjukhuset igår. Jag fick tårar för att det var tungt att se henne där trots att hon var pigg och glad. Hon sken upp som en sol när hon såg Jason och jag hade svårt att hålla känslorna tillbaka. Tänk att det skiljer hela 99 år mellan dom. Hur olika dom är och i hur olika skeden i livet dom är. Vi köpte iallafall med oss blommor och hennes absoluta favoritchoklad. Vi ska hälsa på henne idag igen.
14302524_10210425383652239_584071599_n
Det blåste SJUKT mycket igår. Vagnen höll på riktigt på att blåsa bort så jag fick hålla i den stenhårt. När jag satt på Icas parkering med Jason i bilen och väntade på F som skulle hämta paket så kändes det nästan som att bilen lyfte! Nej fy! Så himla obehagligt. Tråkigt att man inte kunde njuta av solen igår på grund av den galna blåsten.
14287550_10210425383572237_1577157079_n
Jason klär på sig jackan med pappa F inför en promenad och hundarna är såklart med =)
14269630_10210425383532236_1725500741_n


Hittade denna gamla goding i en låda och den är ju bara för bra! Smörjde in mina torra händer och ben! Så skönt.
14287749_10210425384052249_1978997761_n
När mini somnade ännu en gång på dagen så tog vi fram druvor, mango och naturgodis. När Jason vaknade så åt han massor av mangobitar som vi sparat till honom. Han älskade det!
14269295_10210425383492235_766547692_n
Mums!
14269533_10210425383612238_631392381_n
14269390_10210425383412233_913183315_n
Ute och går med pappsen här hemma! Han kan stå helt själv nu som jag nämnt lite tidigare. Gå gör han dock inte ännu! Men snart så! Kan knappt föreställa mig hur glad och chockad jag kommer att bli när han tar sina första steg =) När tog era barn sina första steg? Berätta gärna!

Kommentarer

  1. Linda

    Min lilla tjej börja gå precis innan hon blev tio månader nu är hon 11 månader och man har fullt upp att hänga med 😅🙈

  2. Miirox

    Alexander började gå på slutet när han va 10 mån, Stephanie 11 mån, för se när Isabelle börjar (hon e 10 mån), tror inte hon kommer börja så tidigt som syskonen, men d gör inget, en mindre att jaga än så länge haha!

  3. S

    En vecka innan ettårsdagen tog han sina första steg själv , men sen dröjde det 1 1/2 månad till innan han började gå på riktigt 🙂

  4. Amelie

    Min son tog sina första steg när han var 11 månader. Han var helt orädd. Släppte tager ännu tidigare. Han kunde ställa sig i soffan och få rakt runt från kanten 😀

  5. Elin

    Min äldsta son tog sina första steg bara någon vecka före han fyllde 1 år och min lilla tjej på 7 månader har precis lärt sig stå utan stöd så nu väntar vi med spänning på hennes första steg! 😄

  6. Matilda

    Vår son( (14 mån) började gå när han var dryga 10 månader. Lillebror föddes för 13 dagar sen så det ska bli roligt och se om han är lika tidig eller om han tar längre tid på sig😃

  7. Hanna

    Kan du inte skriva mer om hundarna? 🙂 Om inte specifikt om hundarna, men mer allmänt om hur dom inkluderas i vardagen. Dom är så fina och söta.

  8. Lisa

    Oj tänk att han är snart ett år 🙂
    Känns ju som igår när du lade ut bilder på en nykläckt bebis 😉
    Usch så tråkigt med bråk & tjafs..
    Jag och min sambo började bråka på IKEA igår, om en jäkla soffa.. 🙁
    Tyvärr är jag inte sån som bara kan glömma bråk bara sådär, inte en som jag får en ursäkt, utan jag kan vara arg/ledsen i flera dagar..

  9. Diana

    helt underbara bilder, men oj vad det blåste 😀
    lägg av vad gott det ser ut med allt godis och frukt, jag som är sååå hungrig (sugen heter det egentligen) på choklad!

  10. Emelie

    Vår lilla Hailey tog sina första steg i mitten av augusti. Då var hon 10,5 månad. Vi blev verkligen chockade! Nu går hon hela tiden! 😍 Hon firar sin ettårsdag i slutet av september. Det här året har gått rekordfort!!

  11. Josefin

    Min mini är lika gammal som Jason. Han tog sina första steg… IDAG! Blev helt paff när han tog några pyttesmå steg för att ta sig till mig. Han blev nog också förvånad för sen när han ville göra det igen så vågade han inte riktigt… Så sjukt att de är så stora redan!

  12. Therese

    Härligt o läsa om min mormor o att ni var hos henne på sjukhuset o hälsade på. Det är extra jobbigt o bo långt ifrån när sådant här händer.
    Ge henne en kram från mig om ni åker dit idag💕Kram från F’s kusin Therese

    1. gabriellajoss

      Hej fina du <3 jaa, förstår att det är jobbigt att bo långt bort. Kramar från dig såklart 🙂 <3 stor kram från oss alla <3

  13. Mimmi

    Vår dotter tog sina första steg på sin kusins ettårskalas 1,5 vecka innan hon blev 10 månader och alla i släkten såg det, vi blev så chokade och glada! Nu är hon 1,5 år och springer rundor och hoppar och har sig <3

  14. Charlotta

    Min son började gå samma dag som min dotter föddes, det är ett år + 5 dagar skillnad mellan dem. Det var en magisk dag för mig, en nyfödd bebis och en stor pojke som börjar gå… Snart börjar han springa! 🙂

  15. Josefin

    Min son är nu 1 år och tog sina första steg när han var 9,5 månader. Tog dock en dryg månad innan han blev stabil. Nu går han hela hela tiden:-)

  16. Linn

    Min dotter var ganska tidig med att gå, men hon har aldrig krypt innan. Hon var 9 månader och nån dag när hon gick helt själv, så hon var ganska tidig som sagt.

  17. Jennie

    Min tjej fyllde 1 den 1 augusti och tog sina första steg i början på juli och bara en dryg vecka efter de första stegen gick hon! Gick helt galet fort och nu springer hon runt här hemma som om hon aldrig gjort annat 😍 krypa finns inte längre 😂

  18. Jannice

    Hoppas du får en härlig resa!! 😀
    Jag och min man har varit tillsammans i 14 år och vi har ALDRIG bråkat eller höjt rösten åt varandra. Kanske någon enstaka gång när vi varit fulla men den gången räknas inte ;]
    Vi kan vara lite irriterade på varandra ibland men då pratar vi igenom det så är allt lugnt igen. Vet inte varför vi aldrig har bråkat men vi har väl inget att bråka om helt enkelt! ;]

    1. gabriellajoss

      Tusen tack <3 Men wow så häftigt! Kul att det finns sådana förhållanden med. Vi har bråkat mycket genom tiderna, hehe. KRAM!

  19. Malin Peltola

    Åh så mysigt!
    Min son är nu 9 mån och han tog sina första steg när han var 8,5 mån! 😯 väldigt tidigt så istället för att vara glad så blev ja orolig att han gick så tidigt 😅 men dom går ju när dom känner sog redo så! Nu springer han nästan här hemma 😄 så mysigt!
    Jason är så sööt!
    Hoppas du får det bra på din resa! Så avis 😉 kram!

  20. Laura

    Mitt lilla Mirakel tog sina första steg när hon var 10 månader 🙂 Nu springer hon fram (snart 13 månader) även om det blir lite vingligt ibland 😉
    Att somna som vänner och alltid pussas godnatt är vår regel, än så länge fungerar det då vi varit tillsammans i 11 år (gifta i snart 10). Bra att rensa luften som du skriver men man ska aldrig lägga sig som ovänner.
    Ha en fin dag!

  21. Ulrika

    Nummer 1 börja ta sina första steg när hon va 9 månader, nummer 2 han tog sina första steg vid 10 månader..och nummer 3 är 8 månader nu, ska bli spännande att se hur hon gör 😉

  22. L

    Sonen tog sina första steg för några veckor sen (typ 3 st i taget) men i lördags släppte det helt och han gick 11 steg på raken och har sedan dess fortsatt att gå, gå och gå! Totalt chockade vart vi! Först igårkväll som jag fällde en tår pga det – han är inte min lilla bebis längre han har blivit sååååå stor (snart 11 månader).

  23. emma (:

    Jag och min mamma stod och spionerade på min son när han var i ett annat rum och gick längs med möblerna där inne, helt plötsligt släppte han en fåtölj och gick ett par steg helt själv till soffan som stod bredvid. Det var nog de första stegen han tog utan att hålla sig i, sen rullade det bara på och han gick helt själv bara ett par dagar efteråt. Då var han ca 11 månader gammal 🙂

  24. Emelie

    Min dotter som nu är 15 månader började gå vid 10,5 månad på tok för tidigt haha hon blev stor så snabbt! Och det blev full fart tidigt också! Hon är överallt och klättrar på precis allt! Snart kommer bebis nr 2 och jag hoppas den inte börjar gå lika tidigt 😉

  25. Sara Nilsson

    Ställde sig samtidigt som hon började krypa (strax före hon var 8 månader) sen kunde hon stå med god balans när hon var 9 månader (utan att hålla i sig) och så stod hon i 1 1/2 månad. Sen plötsligt gick hon som om hon inte gjort annat. Nu är hon 1 år och kan springa 😃

  26. Anna

    Så roligt och inspirerande att följa er! Känner igeb mig så mycket i er vardag då vår som är född 24 oktober! Han tog sina första steg för en vecka sedan, sjukt stolt! Heja er och din blogg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish