Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Gårdagens mat

14256726_10210425383092225_205875786_n
Till frukost blev det havregrynsgröt med nektarin och banan, kanel och lite flytande honung. Jason åt havregröt med mosad banan.
14269418_10210425383332231_381089406_n
Till lunch gjorde jag en snabb bönröra med ris som vi åt med hummus och babyspenat. Supergott! Stekte massor med tomater ihop med zucchini, champinjoner och paprika och lät steka rätt länge ihop i olja. Saltade, pepprade och hade i kryddmixen ”franska örter” =) Hällde i vita bönor när allt var klart och serverade sedan.
14249119_10210425384012248_619133289_n


Till middag stekte jag portabelloburgare som vi åt med kräm på fetaost och soltorkade tomater. Mixade lite turkisk yoghurt med ett paket fetaost och svartpeppar, olivolja och soltorkade tomater. Lite basilika och persilja hade jag också i! Serverade burgaren med sallad och färskpotatis som jag gjort i ugn. Strödde över färska örter. Mums!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lisa

    Sitter på bussen hem från jobbet och det bara vattnar sig i munnen på mig. Ska ta och göra dina recept en dag. Älskar vegetariskt trots att jag äter kött.

  2. Profilbild
    Emilia

    Vad är det för hummus? Är den köpt eller hemmagjord? Blev SÅ sugen nu men har ingen mixer hemma så tips på god köpt hummus skulle verkligen uppskattas! 😍 Kram!

  3. Profilbild
    Rebecka

    Hej fina du! Jag har förstått att ni längtar efter att plusa och bli gravida igen och jag är i samla situation. Jag vet också att du hade stora problem med illamående under din första graviditet och det va likadant med mig. Jag är jätterädd att när jag väl blir gravid igen kommer må lika illa så att jag inte ska orka/kunna ta hand om min 1,5 åring så mycket som jag vill.. Hur tänker du kring det om du skulle hamna i den situationen? Tack för en jättebra och trevligt blogg, kram!

    1. Profilbild
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 det är hemskt att må så dåligt 🙁 har förstått att det kan variera mycket från graviditet till graviditet så hoppas på det bästa. Annars får F vara hemma och backa upp! Om det skulle bli så dåligt som sist. Så nej, är inte så orolig då jag vet att han och hans pappa har en så pass nära relation och vi har möjligheten att ha honom hemma om vi behöver. Däremot så hade ju samvetet kring att inte orka leka och busa varit jobbigt 🙁 får dåligt samvete när jag har feber och är sängliggandes för att jag inte orkar leka som vanligt.. Så jo, det hade nog blivit rätt jobbigt med dom egna känslorna. Man får jobba på det. Men förstår dina tankar.. Det där illamåendet kan verkligen vara HEMSKT 🙁 stor kram <3 och tack för fina ord. Berätta gärna när ni plussar, så spännande!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish