Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Antingen eller

Storstad eller landet? 
Jag gillar både och! Allt beror på vad jag är ute efter och vad jag känner i stunden. Ibland längtar jag ut till landet eller skogen och ibland skulle jag helst av allt springa runt på stan, fika och umgås med vänner. Måste jag välja ett alternativ väljer jag dock ändå storstad. Jag gillar när det händer saker runt omkring.
The Body Shop eller Lush? 
Även här gillar jag båda märkena, haha.. Men måste jag välja ett av dom så väljer jag nog LUSH. Jag upplever deras produkter som lite ”renare” och färska. Säkert bara något jag inbillat mig men ändå! Min favoritprodukt från dom är masken ”mask of magnaminty”. Hyn känns renare på bara några minuter. Har ni inte testat så gör det!
Hamburgare eller pizza? 
Jag väljer nog pizza här! Älskar både hemmagjord och sådan man kan köpa på restaurang eller ta med sig hem. Mums!
Att aldrig ha sex eller att aldrig pussas? 
Guuud vad svårt! Jag skulle nog säga att aldrig pussas trots allt. Sex är viktigt i ett förhållande tycker jag. Det är i och för sig pussar med.. Vad hade du valt? =)
BIKBOK eller H&M? 
Jag gillar kläderna från BIKBOK mer än dom från H&M men då H&M har bredare utbud och allt från underkläder till barnkläder och inredning så säger jag att jag gillar H&M mer.
Snapchat eller instagram? 
Jag är fortfarande inte helt såld på snap så säger instagram alla dagar i veckan. Försöker dock hålla mig aktiv på snapchat iallafall och vissa dagar uppdaterar jag faktiskt riktigt flitigt medan jag helt missar det andra dagar. Ni kan följa mig där om ni vill! Jag heter ”gabriellajoss”.
Marmor eller mässing? 
Tillsammans är dom ju SÅ fina! Älskar kombinationen av marmor och mässing trots att jag är en ”silvermänniska” och enbart har silverdetaljer i hemmet. Måste jag välja antingen eller så blir det dock marmor. Har verkligen fallit för den trenden och vill ha det typ.. överallt, haha.
En enorm dubbelhaka eller en jättehängig rumpa? 
Haha.. Jag skulle nog välja en jätteghängig rumpa trots allt..
Kärlek utan sex eller sex utan kärlek? 
Kärlek utan sex!
Havet eller poolen? 
Har jag Jason med så säger jag POOLEN! Men är jag ensam eller i enbart vuxet sällskap så gillar jag havet mer. Poolen upplever jag dock så mycket smidigare när man har en liten med sig. Annars ska sand och sten och allt som finns på stranden in i munnen.
Nyår eller midsommar? 
Jag gillar ju sommaren mer så säger midsommar här utan att tveka!
Morgon eller kväll?
Jag gillar kvällarna och speciellt nu på hösten.
Skräckfilm eller romantisk komedi? 
Helt klart romantisk komedi! Jag klarar inte ens av att se en skräckfilm och sitter bara och håller för ögonen hela tiden, haha. Kommer ihåg när jag och F såg en skräckis på bio (Insidious) och jag missade heeeela filmen för att jag var så rädd och bara gömde mig i mina händer. Är så sjukt larvig med sådant men får fortfarande mardrömmar av läskiga filmer.
Matblogg eller reseblogg? 
Guud vad svårt! Säger nog matblogg ändå då jag verkligen älskar mat, haha. Iallafall om det är en vegetarisk matblogg =)
14159274_10210339379342185_1828145157_n
Lilla familjen hos glassbonden denna sommar =)

Kommentarer

  1. Lisa

    Jag kan inte heller se skräckfilmer, om jag av en händelse skulle våga se en så håller jag för ansiktet när det är för läskigt och somnar med lampan tänd haha
    Hm jag hade nog valt pussar iallafall i den perioden jag är i nu, får ont vid sex nu när jag är gravid så vill inte just nu..

    1. gabriellajoss

      Absolut! Det kan jag göra framöver 🙂 googla ”gabriella joss lush” så har jag nog bloggat om det lite förr med, kram

  2. Jenny

    Åh har sett Insidious för kanske två år sedan och kan säga att jag fortfarande tänker på den ibland och blir rädd, hemsk film haha;) Kram!

      1. Lindah

        Jag håller med angående skräck. Jag klarar verkligen inte det och vågar knappt sova efter. Får mardrömmar jag bara hör musiken till skräckfilmer. Min sambo ÄLSKAR skräckfilmer och försöker alltid muta med allt möjligt, men jag vägrar 😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish