Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vi trivs bra här

Vi trivs så himla bra här i lägenheten och området. Vi pratade om det senast igår kväll och ingen av oss hade ens kunnat föreställa sig att det skulle bli så bra som det har blivit. Det är så naturnära, lugnt och skönt, massor med barnfamiljer och tyst om nätterna. Vi är så glada att det blev som det blev, även om det inte blev som vi hade tänkt oss från första början. Nu kan vi fortsätta jakten på drömhuset samtidigt som vi äger vårt boende och sparar i det varje månad.
Foto 2016-09-05 15 34 41
Här var vi ute och gick igår!
Foto 2016-09-05 15 26 04
Älskar min fina tröja som jag köpte från nelly.com för några månader sedan. Så fin och skön!
Foto 2016-09-05 11 18 31


Så härligt att vara nära djur och natur =)
Foto 2016-09-05 11 14 02
Jason myste i vagnen och somnade till sist.
Foto 2016-09-05 11 13 24
Underbara väder!
Foto 2016-09-05 15 35 45

Höll handen med min stora kärlek <3
Foto 2016-09-05 14 05 01Foto 2016-09-05 14 03 54
När vi kom hem blev det lunch. Grönsaker med stekt vitkål, ris och två sorters hummus.

Kommentarer

  1. sandy

    Skulle vara kul om ni kunde göre en housetour är så nyfiken hehe om det inte är redan gjort ojag har missat de.
    Älskar din blogg får så mycket inspiration allt från inredning till kläder och mat.

  2. Ylva

    Bor ni i Tomtebo? Tycker mig känna igen strandkanten där? Brukade alltid gå till äventyrslekplatsen där med mina syskonbarn när min syster bodde där. De hann med två lägenheter och ett radhus i fina Tomtebo innan de köpte hus i Holmsund till sist ☺

  3. Lavendel

    Åh vad jag saknar Umeå när jag ser detta, kan inte fatta att det snart är 6! År sedan jag flyttade därifrån! Har lite hemlängtan men ska snart ta en premiärtur upp med vår lilla tjej på 4 veckor! 🙂 så otroligt mysigt!

  4. Sofia

    Vill ge dig stort cred för att du svarar på alla dina kommenterar! Tycker det är så fint av dig att svara på allt även om det inte är en fråga 🙂 tycker det är så irriterande när man läser nån blogg (som inte alls är speciellt stor och inte får jättemycket kommentarer) och så ställer man nån fråga och får inte svar… Vilken flummig kommentar det blev, hehe! Men ville bara få fram att jag tycker du är grym och tycker det är kul att du tar bloggen så seriöst 🙂

    1. gabriellajoss

      Men tusen tack!! <3 håller helt med dig om att det är viktigt att en bloggare svarar på kommentarer. Det är ju läsarna som gör bloggen möjlig, kram <3 🙂

  5. Camilla

    Härligt och höra att ni trivs på nya stället :)! Super viktigt!
    Tänkte höra om du kanske vill skriva (eller du kanske har?) ett inlägg om hur ni introducerade mat till Jason? Har en liten kille här hemma som börjar bli redo för mat, men är så osääääker på hur man ska lägga fram allt. Står ju tusen olika saker på internet och känner mig lite lost! Kanske har någon annan mamma/pappa förslag på hur man ska göra?

    1. gabriellajoss

      Men ellerhur!! 🙂 <3 ja, det kan jag skriva om. Vi har tagit det sakta men säkert och det är väldigt nyligen han fått upp intresset för mat 🙂 innan det smakade han bara lite och sedan ammade vi massor. Men nu äter han stora portioner 🙂 Jättekul! Men ska skriva mer framöver, kram <3

  6. Ida

    Hej!!
    Jag ska precis börja plugga på distans på Umeå universitet. Första träffen i Umeå är snart och det blir det rätt många framöver.
    Jag har aldrig varit i Umeå tidigare. Vore så kul att få lite tips på vart man kan fika/äta, bästa shoppingen och om du har några smultronställen jag inte får missa.
    Tack för en bra blogg 🙂

    1. gabriellajoss

      Men vad roligt! 🙂 <3 ROST och Café göteborg gillar jag 🙂 Och kulturbageriet! Och Nya konditoriet 🙂 Gillar att promenera vid älven (sååå fint) och jaa.. annars har jag inte så mycket mer koll. Tycker inte att det finns allt för mycket här faktiskt. Någon i kommentarsfältet kanske har mer tips? 🙂 kram kram <3

  7. Maria

    Hade varit superkul om du ville kika in på min nya blogg. Har precis startat den så vet inte riktigt hur man gör med allt eller vad jag ska skriva om än men man lär sig väl! Hade varit jätte snällt om du velat lämna feedback eller så! Din blogg är supermysig!

  8. Evelina

    Du är SÅ fin Gabriella. Både inifrån och ut! Din blogg är verkligen bästa feel good bloggen och du ska verkligen ha cred för ditt grymma jobb med dina sociala medier. Nya favoriten <3 Kram!!

  9. Hanna

    Hejsan fina!
    Tänkte bara tipsa om en sida med hus som jag blev helt förälskad i. Typ alla hus är underbara på sitt sätt. Du har säkert redan kikat men ändå, gotenehus.se.
    Skulle vara sååå kul att se några husmodeller som ni är intresserad av, eventuell planlösning och liknande. Så man får en liten hum om vad ni är ute efter. Ett färdigt hus med planlösning eller göra ert eget?
    Så mycket frågor haha!
    Kram på Er!❤️

  10. Betty

    Tycker du om hummusen ? det är ännu godare att göra egen, då kan man ta mer kryddor om man vill. Brukar ha extra spiskummin i min , O jätteenkelt att göra 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish