Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Steg för steg

Det börjar ta sig här hemma men vi har ändå en lång väg kvar tills vi är helt klara. Jag får ingen ro i kroppen när det är grejer överallt och idag ska vi göra ett riktigt ryck och försöka få det sista på plats. Ska såklart visa er alla rum osv sedan i sin helhet =)
Varje gång vi flyttar så påminns jag om varför jag HATAR att flytta. Vi har ju flyttat en del under dom senaste åren och tyvärr så vet jag redan nu att vi kommer att flytta inom dom närmsta åren igen när vi funnit/byggt vårt drömhus. Men ja.. När man flyttar så är man i princip nära skilsmässa! Okej, skämt å sido! Men ni förstår nog vad jag menar! 😉 Man är sååå stressad och har 100 projekt igång samtidigt. Man ska rodda med barn, flyttkartonger, hundar, matlagning, försöka hitta saker bland alla kartonger, springa på toa, tvätta, städa, ha koll så att bebis inte stoppar något olämpligt i munnen, ringa samtal, skruva upp hyllor, hänga upp gardiner, handla.. Ja, listan kan göras lång! Puuh! Klaga ska jag dock inte göra då vi har möjlighet att vara hemma ihop och fixa allt tillsammans men det ÄR påfrestande för relationen just här och nu. Man blir mer lättirriterad och känner sig trött samtidigt som man bara vill bli klar med allt och få ordning. Sedan prioriterar jag och F lite olika. Han skulle absolut få upp gardinerna igår (vilket såklart är det som ska prioriteras så att man inte ser in genom våra fönster) medan jag ville få upp hyllorna i Jasons rum. Jag blev inte lite sur på honom när han sa att vi får ta det någon dag framöver och att annat är viktigare.. Jag som vill inreda barnrummet NUUU! Haha.. Ja ja!
Vi välkomnar en ny dag med öppna armar. Önskar er en underbar fredag och start på helgen. KRAM <3
14159195_10210370987492369_1452777192_n 14182620_10210370985092309_30765686_n 14171817_10210370986892354_1798372341_n


Igår fick vi äntligen äta ett hemlagat mål men dom två senaste dagarna har det blivit både frukost och lunch ute då vi inte haft tillgång till kök och ett kylskåp fyllt med mat. Det ni ser ovan är två av måltiderna vi har ätit ute. SÅ gott =) Lite lyxigt ändå trots att maten man gör hemma är det bästa som finns enligt mig.

Kommentarer

  1. Miirox

    Den där soppan ser dödligt gott ut! Lider verkligen med dej ang flytten så jobbigt! Men ni jobbar på för fullt o snabbt! Vi har bott i huset i 4 år o har inte ens inrett klart, tar sån tid!

    1. gabriellajoss

      Jaa, älskar den! Däremot så har däcken/hjulen redan börjat strula tyvärr 🙁 men vagnen i sig är underbar! Lättstyrd och hög 🙂 kram

  2. Anonym

    Nästa gång ni flyttar så låt Jason vara hos någon släkting och hundarna likadant. SÅ värt det så man får flytta ifred och slippa stressa och har koll på alla.

  3. Linn

    Jag skulle gärna vilja se hur du inreder Jasons rum, lite tips och idéer. Ska snart börja med lillkillens rum här hemma och har noll idéer för hans rum. Medan idéerna bara kommer en efter en i storasysters rum som jag håller på med nu.

    1. gabriellajoss

      Absolut! Började pyssla därinne igår så kommer snart inlägg om det 🙂 har så mycket kul att visa där inne 🙂 kram kram <3

  4. Michaela

    Hej! ville bara kika in och berätta att din blogg är favvobloggen nr 1. 🙏🏼 Började kika in här för några månader sen och är helt hooked. Så himla ärlig, mysig och fabulös blogg. Trevlig helg, kram Michaela Klippel ☺️

  5. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

    Hatar verkligen också att flytta. När jag och Olivers pappa gick isär i våras och jag och Oliver flyttade, så var man ju bra nära ett sammanbrott. Det är så mycket jobbigare att flytta med en ettåring.. Så nu orkar jag fasen inte flytta igen på länge xD Lycka till med allt och hoppas ni snart är i fas igen 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish