Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vill du veta varför jag älskar dig?

– Du får mig alltid att känna trygghet. Oavsett hur stressad, orolig eller rädd jag är så vet får du allt att kännas lugnt och okej.
– Du överöser mig med komplimanger dagligen. Det går inte en dag utan att jag får höra hur fin, snygg, klok eller underbar jag är. Det är alla värda att höra. Och att få höra det dagligen betyder enormt för mig.
– Du får mig att skratta och vi kan skratta ihop. Vi har precis samma humor och skrattattackerna kommer varje dag.
– Du är så omtänksam. Inte bara mot mig utan mot alla i din omgivning. Även mot människor du inte känner. Mot djur och natur. Mot allt det levande. Det är en sådan fin egenskap som jag värderar så högt.
– Jag ser upp till dig så mycket på många vis. Du får mig att vilja bli en bättre version av mig själv varje dag. En sådan person borde alla få ha i sitt liv. Någon som konstant lyfter en och får en att vilja vara det bästa man kan.
– Du förstår när det är jobbigt! Ni vet den där känslan av att känna sig ensammast i världen och att ingen förstår en? Du förstår. Alltid. Världens bästa lyssnare som alltid visar förståelse och lyckas få mig att känna att vi är ett team genom det hela.
– Din kunnighet attraherar mig. Jag tycker att det är häftigt att se hur mycket kunskap du har när det kommer till små och stora saker. Saker som jag kanske själv inte hade kunnat fixa kan du ordna hur lätt som helst. Du slutar aldrig att överraska.
– Dina ögon är det vackraste jag vet. Om ögonen verkligen är själens spegel så har du världens finaste själ. Vackrare och snällare ögon får man leta länge efter.
– Att du alltid står bakom mig är guld för mig. Hur galna mina idéer än är så vet jag att du backar mig. Jag har aldrig blivit bromsad av dig utan snarare tvärtom. ”Det fixar du älskling” eller ”kör hårt, jag tror på dig till 100%” är återkommande i vår relation.
– Jag kan bolla tankar med dig och oftast delar vi samma syn på det hela. Det ger mig trygghet och jag tycker om att vi delar många viktiga åsikter i livet. Många kanske tycker att det låter tråkigt men för mig är det perfekt. Att vi oftast tycker samma i viktiga frågor gör att vi kan prata om något på en helt ny nivå.
– Du imponerar på mig med din matlagning och hur duktig du är på baka. Att koka soppa på en spik är du SÅ bra på och när jag själv tycker att kylen ekar tom så lyckas du alltid få ihop något smarrigt. Att dekorera och göra fint är du också fantastisk på.
14182510_10210339379662193_1945216251_n
Vi älskar dig! Världens bästa pappa, man och bästa vän <3

Kommentarer

  1. Carola

    Fantastiskt fint och hitta en sådan man! jag har precis avslutat ett förhållande med en man som var raka motsatsen. Hoppas det finns en sådan fin man åt mig oxå någonstans där ute. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish