Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Nytt inför resan

Detta inlägg är INTE ett samarbete men innehåller adlinks via blogfame. Snart bär det av utomlands igen och jag köpte med mig lite nytt! Allt detta köpte jag på rea och fick det för strax under 500-lappen! Hur bra!? Så nöjd med mina fynd. Har börjat uppskatta rea så himla mycket =)

Skärmavbild 2016-08-19 kl. 09.32.39 Skärmavbild 2016-08-19 kl. 09.32.43

Tvådelat set i beige –  HÄR

Klänning i mörkblå – HÄR

Bikini – HÄR och HÄR

Långärmat set – HÄR

Vit klänning – HÄR

Kommentarer

  1. Josefine

    Vi tänkte ta med bsbyskyddet. Det skyddar tills han inte väger över 13kg och huvudet inte sticker ovanför kanten. Läste om det på en mammablogg😊 Vår son är 14 månader. Ett babyskydd är ju självklart inte lika säkert som en vanlig bilstol, men det är ju bättre än att inte ha någonting alls + att det är smidigare att frakta!

  2. Sahra

    Kan du inte berätta lite om när du blev gravid? Gick du på p-piller innan graviditet? Isåfall hur många månader innan slutade du med p-piller? Kom ägglossning och mens igång direkt efter ppillerstoppet? Hade du känningar av att du va gravid eller hur tidigt tog du gravtest? Tacksam för svar! Intressant!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, vi hade inget preventivmedel! 🙂 Jag hade en liten kula längst ner på magen + ömma bröst och sen mens! Kram

  3. L - MammaPrat.blogg.se (nybliven mamma)

    Men va?! Resa igen! 😀 jag har missat!
    Får man fråga kanske en känslig fråga.. Hur gör ni med bilstolvid ex charterresor? Detta kan ja få gråa hår över. Hemma skulle ja aldrig låta min dotter åka utan bilstol, om en hundra meter. Men utomlands så ”måste” man. Man kan önska bilstol i taxi men det är inte säkert man får en, transfer bussarna erbjuder inte detta.
    Hur gör ni?!
    Vi funderar på att hyra en bil från Hertz med bilstol. Kostar 2000kr/vecka, rätt dyrt för att åka till o från flygplatsen men å andra sidan en billig livförsäkring om något händer.

    Kanske finns ngn annan läsare som har tips?
    /L

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      JAA 😀 denna gång åker bara jag dock! Killarna blir hemma <3 vi vågade inte åka bil eller taxi på gran canaria då dom körde SÅ hetsigt i trafiken och valde därför att åka buss (vet inte om det är så mycket bättre egentligen men kändes så) eller gå <3 hoppas någon läsare har tips! 🙂 kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish